» 772 bimbos on-line now and 2887709 registered Bimbos!
buna sunt la nivelul 1 si nu pot sa trec pentru ca spune ca am facut o eroare ma poate ajuta cineva?
missbambo2009 wrote:
am vazut ca la lev 23 trebuie sa jucam sudoku , dar eu in viatza mea nu am reusit sa il castig , ma poate ajuta cineva?
eu am o prietena care stie sa il rezolve.dar pentru asta trebuie sa ii dai parola('
');.nasol joc nici mie nu imi place

Duel me
Challenge me
eu pot sa fac sudoku ala dar dau mereu pe hint
)

hello.I'm Nana33c.I want so I have all friends.I kiss you! 

Nana33c wrote:
hello.I'm Nana33c.I want so I have all friends.I kiss you!
Draga Nana suntem la Foreign Languages, deci vorbeste si tu pe romaneste, ca e special thread-ul asta facut pentru a ne spune problemele de pe site si, eventual, sa le gasim si solutii. Dar toate astea in romana!

Diana121 wrote:
m-am dat dar imi zice goal not actived
Poate ai folosit buzele nepotrivite. Trebuie sa folosesti pruimul ruj negru ok?
Alte probleme intampinate?

@Fetele cu erorile: **** c u m vedeti, site-ul sufera niste probleme.Merge foarte greu uneori.Aceste "erori" sunt pentru ca moderatorii si administratorii fac niste schimbari pe site sau e incarcata reteaua.Incercati cand veti vedea ca merge mai bine site-ul ok?
@Fata cu fata lui Kate Moss: la tatto acolo unde iti faci un tatuaj pe fata vezi la un moment dat fete acolo t-ar putea da mai multe detalii despre fata pe care o cauti. Eu nu sunt la un nivel atat de mare dat incearca sacauti la google la imagini sau intreaba alte fete. 
Last edited by pwp ariel (01-01-2011 16:50)

Miss Mari 00 wrote:
buna...am o intrebare...c u m poti trimite invitatii pe profilul altcuiva....sau....imagini cu bimba?imi explica cineva?
Pai c u m a spus Rebela, nu este permisa trimiterea invitatiilor pe profilele altor bimbe, este considerat spam,daca nu ma insel?Dar daca vrei sa faci o petrecere poti face una pe forul la Fashion contest:single sau multi rounds, ok? deci cand icarci pe bimbo la m photos o poza si te uiti iar la m photos iti apar 3 link-uri.Unul pt poza mica, altul pt poza mijlocie si ultimul pt poza la dimensiunea normala.Ii dai copy la ultimul link si il pui intre [img][/img] Ceva de genu : [img]1244321fotografie.jpn[/img]
ce bine ca ai pus alea,mai ajutat mult:D

c*m arata tinuta de la nivelul 19?
am ji eu nevoie de ajutor
sunt nivelul 13 ji nu gasesc hainele de outfit "sailor moon"..pentru c nu se vede imaginea la chellenge
ma poate ajuta cineva ?
buna,ma poate ajuta cineva cu cativa BD?
multumesc!

va rog ma ajutati si p mn cu o poza a tinutei de la nivelul 19?

geogr wrote:
De ce nu te duci la Nines și scrii în căsuța de căutare: „heoric fantasy

mizzc0nflict wrote:
am ji eu nevoie de ajutor
sunt nivelul 13 ji nu gasesc hainele de outfit "sailor moon"..pentru c nu se vede imaginea la chellenge
ma poate ajuta cineva ?
pai scrii la ninesc la search sailor. Si iti vor aparea.
buna,ma poate ajuta cineva cu cativa BD?
multumesc!

Sunt la lever 8 si nu stiu de unde sa ii deschid culoarea tenului......imi poate spune cineva de unde o schimb????
Dyana 99 wrote:
Sunt la lever 8 si nu stiu de unde sa ii deschid culoarea tenului......imi poate spune cineva de unde o schimb????
pai te duci la the city apoi la beauty center la UV room apoi iti da un fel de aparat in dreapta ce e gri 

am si eu nevoie de ajutor... de fiecare data cand scriu ceva imi scrie calculatorul singur singurel hi...

vi s-a intamplat sa va dispara unele obiecte vestimentare?dak da c*m rezolvati acest lucru?va rog ajuta-ma dak a-ti rezolvat.

Didian wrote:
geogr wrote:
De ce nu te duci la Nines și scrii în căsuța de căutare: „heoric fantasy� ?
Apar toate hainele de care ai nevoie.Și le cumperi direct.
http://img18.imageshack.us/img18/7043/76963373.png
ms foarte mult!! raman datoare

foarte tari explicatiile ms mult :x
va rog,ma puteti ajuta cu cativa BD eu am lesinat de foame(in joc) si trebuie sa platesc 5500 de BD am strans deabea 2134.
PS: va rog din tot sufletul,ajutati-ma!