don_sumaker wrote:
shi mai am una c*m pot trm imaginea bimbei mele pe un alt profil?
dress up -> save a picture of my bimbo
my profile -> my bimbo images
Copiezi codul de sub "big". Cand esti pe profilul unde vrei sa postezi imaginea pune link-ul intre [img][/img]
Last edited by Bianca21 (08-14-2010 12:36)

ok multumesc mult

buna...am o intrebare...c u m poti trimite invitatii pe profilul altcuiva....sau....imagini cu bimba?imi explica cineva?
Miss Mari 00 wrote:
buna...am o intrebare...c u m poti trimite invitatii pe profilul altcuiva....sau....imagini cu bimba?imi explica cineva?
Invitatii nu mai ai voie sa postezi pe profile,dar este la fel [img]link'ul imaginei[/img]

e ma joc de 6 luni si nu ma-m plictisit.am inteles ca altii s-au plictisit deja.mie mi se pare super fain jocul si nu dauneaza copiilor c*m spun altii

Claudia 67 wrote:
e ma joc de 6 luni si nu ma-m plictisit.am inteles ca altii s-au plictisit deja.mie mi se pare super fain jocul si nu dauneaza copiilor c*m spun altii
c*m sa joci de 6 luni,cand tu te`ai inregistrat in 11 august anu` asta?
Miss bimbou creeaza dependenta...cel putin pentru mine da

nu pot sa avansez de nivelul 13...am salvat tinuta de marinar....dar tot gaol not achived scrie:(( plz ajutati ma:((

roxyk99 wrote:
nu pot sa avansez de nivelul 13...am salvat tinuta de marinar....dar tot gaol not achived scrie:(( plz ajutati ma:((
poate tb sa te imbraci cu tinuta...si sa ramai asa

MiSs BiMbO000 wrote:
c u m adik sa pui linkul intre?
![]()
Scuze,greseala mea.
Copiezi codul de sub "big". Cand esti pe profilul unde vrei sa postezi imaginea pune link-ul intre [img][/img]

am si eu o intrebare....daca trec de exemplu la nivelul 3 sunt mai multe haine decat la 1? ca le vad pe multe imbracate altfel...

SceneQueen006 wrote:
am si eu o intrebare....daca trec de exemplu la nivelul 3 sunt mai multe haine decat la 1? ca le vad pe multe imbracate altfel...
da!cu cat avansezi in nivel cu atat ai mai multe haine dar nu chiar la fiecare level ai haine noi
chiar eram interesata ce tre sa sa fac mai departe adica da ma uitam la wiki dar nu intelegeam chiar asa bn ca in romana esti cool bianca

Bianca multumesc mult pentru descrierea nivelelor!:*:x
si eu sunt romanca si daca vreti si voi, mi'ar face placere sa tinem legatura:*

mrs de raspund dap mai am o intrebare...la nivelul unu zike sa faci 2 outfituri parka si l'am fakut pe unu iar can am dat la dress up am imbrakato altfel si am dat save changes si take a pic...shi nmk....
SceneQueen006 wrote:
mrs de raspund dap mai am o intrebare...la nivelul unu zike sa faci 2 outfituri parka si l'am fakut pe unu iar can am dat la dress up am imbrakato altfel si am dat save changes si take a pic...shi nmk....
d u p a ce o imbraci altfel...dai new outfit ...si scrii c u m vrei sa se numeasca..si gata....

Last edited by MARIUKKA000 (09-03-2010 08:59)

salut:) am si eu o intrebare... la nivelul 5 trebuie sa cumperi un card pt sala de gimnastica..unde'l pot gasi?

Shops -> Items shop -> various items 

hei imi poate zike cnv c*m scapi de thrist?
Ccum se trece la nivelul 3 acolo la brutaie?
nustiu ce sa fac 
Last edited by angiii7 (09-29-2010 10:44)

Buna! am vazut ca la nivelul 9 scria acolo sa vand obiecte. c*m pot sa , si ce? Va rog frumos spuneti-mi!
( 245 left!
( please help!Offline

* c.u.m pot sa vand
scuzati:))
( 245 left!
( please help!Offline

mizzc0nflict wrote:
salut:) am si eu o intrebare... la nivelul 5 trebuie sa cumperi un card pt sala de gimnastica..unde'l pot gasi?
te duci la shops si apoi la Items Shops...si apoi la Various Items
Last edited by MissAcnyly (10-04-2010 06:56)

super