» 880 bimbos on-line now and 2887600 registered Bimbos!

Kto uwielbia anime albo mange ??
Pogadajmy 

ja bardzo lubie a szczególnie sailor moon 

All my win and banners are in my about me page!!! 

yyy ja raczej nie ale nic przeciwko nim nie mam 

ja tez uwielbiam sailor moon 

Oświećcie mnie, proszę, cóż było tak fascynującego w tej infantylnej bajce??
Inteligentne dialogi, wyszukany humor, jakieś przesłanie?? Skąd się wziął fenomen tej kiczowatej kreskówki? 

też lubię anime i mangę, w sumie nie ma to większego przesłania etc. ale można wyciągnąć wiele dla siebie jeśli chodzi o rysunek w niektórych kreska jest wyjątkowo ciekawa i dopracowana...

[/url] Offline

Ja zwykle czytam mangę. Sailor Moon to klasyk, chociaż nie przepadam za tego typu anime.. Wolę coś jak Death Note albo Elfen Lied

jeszcze jest fajne zapiski detektywa kindaschi
All my win and banners are in my about me page!!! 

ja lubie też Death Note 
fajne też jest Devil May Cry
albo Vampire Princess Miyu 

Ja po prostu kocham anime i mange, najlepsze z anime (oczywiscie dla mnie
) to Hellsing, Samurai Champloo, Ouran High School Host Club, Devil May Cry, Kyo Kara Maoh!, no i moje ukochane yaoi 

Oglądam dużo anime i czytam dużo mang. W sumie to sama nie wiem czemu. Ale chyba po prostu lubię ciekawe historie. No i rysunki... Niektórzy twórcy mang tak pięknie rysują... + do tego jeszcze yaoi (shonen-ai raczej), ale to już zboczenie. xd

Kei, not english -.-' 

Uwielbiam anime. Manga ma w sobie to coś, ale odpuściłam sobie, chciałabym poczytać w oryginale a nie byle jak przetłumaczone i jeszcze na komputerze...
Moje ulubione anime to Death Note, Elfen Lied, Seirei no moribito, i jakoś z sentymentu Naruto 
Do yuri sie przymierzam, ale zbyt słodkie mi sie wydaje xD a o yaoi żadnym nie słyszałam, wiec nawet nie wiem na jakie tytuły polować.

Ja bardzo lubię mangę. Od anime jakiś czas temu odeszłam... tylko jak wpadnie mi w łapki jakieś z ciekawą fabułą lub klasyk, to obejrzę^^ Teraz koncentruję się na samej kulturze i historii Japonii^^

Moim zdaniem Bleach także jest chociaż w anime są fillery to można się do nich przyzwyczaić.Ouran High School Host Club,Fate Stay Night,Tenjou Tenge i Hell Girl oraz oczywiście Bleach są czadowymi anime
A tak poza tym co uważacie o Orihime lub Rukii z anime Bleach ???

Kocham anime
Obecnie nie mam za bardzo czasu i nie oglądam żadnego, ale w wakację pewnie obejrzę parę nowych.
Moje ulubione to przede wszystkim Clannad i Clannad After Story, przy których wypłakałam się za wszystkie czasy
Oprócz tego Kanon (nie obejrzany w całości, ale i tak bardzo mi się podobał), Zero no Tsukaima, Naruto. Nie oglądałam całego, tylko parę odcinków z siostrą, Death Note'a, ale muszę przyznać, że to też ciekawe anime
Mangi nie czytałam i nie czytam. Jakoś tak nie ciągnie mnie do niej, wolę coś obejrzeć 

Kocham mangę i anime
Oglądam dużo anime , mangi czytam jak mam czas
.Dla mnie to świetne odprężenie po pracy albo przed ;]

Ja jestem zakochana w Nanie i Paradise Kiss Yazawy Ai, zarówno w mandze jak i anime.No i jeszcze Bleach, Letter Bee Vampire Knight