» 813 bimbos on-line now and 2887583 registered Bimbos!

da 

Buna.Am si eu o nelamurire.Stie cineva ce trebuie sa fac sa imi intre in cont cei 500BD pe care ar trebui sa ii castig,atunci cand un prieten invitat si-a facut cont in urma invitatiei mele?

nu stiu daca am nimerit-o...dar vezi daca prietenul invitat a dat email confirmation de pe adresa lui de email...

Irrene are dreptate:) Nu primesti banii numai daca trimiti invitatie prin mail, pentru ca acesta sa poata fi confirmat.

Are you going to do the levels too?

Yes, I will do them. At the moment I can't because I am very BUSY with school...I have many contests...

c*m pot sa gasesc o bimbolina **** nume...sau nu se poate?

Se poate. Intrii la "Inbox", iar acolo la "my contacts". Iti va aparea o caseta unde poti sa ii scrii numele (sub
add to my friends list)
Last edited by Bianca21 (03-11-2009 20:42)

Bianca21 wrote:
Yes, I will do them. At the moment I can't because I am very BUSY with school...I have many contests...
Yeah, same here. I was just wondering

foarte interesate sfaturile 

buna...va intreb si eu ceva....am luat locul 2 la un concurs...tre sa fac ceva sa primesc "premiul" sa'i zic asa ?...ms
aa da...ink ceva...care sunt hainele frantuzesti? ca la maj concursurilor gasesc "no french"
ms
Last edited by deina06 (03-14-2009 19:37)
da e tare helpul` ala

da. si eu vreau sa stiu ce este chestia aia cu " no french "
pls
msz 

Nu 'Franceza' bimbo de la alte site-ul

Mai exista un site ( ma-bimbo ) cu bimbo din Franta..Sau ceva in genul acesta..
Fetelor..Ceva e ciudat..Am primit mesaj de la o fata..Zicea ca are 7 coduri pt bani care depasesc 300 000 de bimbo dollars..Si a zis sa-i dau emailul si parola mea...E cam ciudat..E scam , nu? Inca mai am mesajul ei..I-am mai spus ceva , dar inca nu mi-a raspuns..
Apropos..Intrati si voi pe adresa de la semnatura mea
Sunt eu..
Last edited by Chabita (03-15-2009 07:53)

buna fetelor! as vrea sa stiu c*m pot utiliza bannerul pe care l-am primit la concurs. ma gandeam sa-l introduc in semnatura mea de p forum dar nu stiu c*m.

cred ca am reusit sa aflu...

am reusit!
poti sa le pui si la 'about me' la profil 
Chabita wrote:
Fetelor..Ceva e ciudat..Am primit mesaj de la o fata..Zicea ca are 7 coduri pt bani care depasesc 300 000 de bimbo dollars..Si a zis sa-i dau emailul si parola mea...E cam ciudat..E scam , nu? Inca mai am mesajul ei..I-am mai spus ceva , dar inca nu mi-a raspuns..
Apropos..Intrati si voi pe adresa de la semnatura meaSunt eu..
eu zic sa nu-ti dai parola 

si eu zic la fel..si bv pt curajul sa canti pe scena .. :* c*m dai invite cuiva?

hehe ...am gasit....scria si mare sub "my profile"...dar n'am vazut
)) ms oricum fetelor .va pup

deina06 wrote:
buna...va intreb si eu ceva....am luat locul 2 la un concurs...tre sa fac ceva sa primesc "premiul" sa'i zic asa ?...ms
aa da...ink ceva...care sunt hainele frantuzesti? ca la maj concursurilor gasesc "no french"ms
Sunt hainele de pe ma-bimbo. De cand a venit Dollphane s-au schimbat papusile si cele de pe ma-bimbo nu se mai potrivesc. Jucatorii preferau hainele de acolo pt. ca erau multe si aici foarte putine.

Chabita wrote:
Apropos..Intrati si voi pe adresa de la semnatura meaSunt eu..
Trimite mesaj unui moderator!!! Si nu, NU ii da adresa ta, cu atat mai putin parola!