» 829 bimbos on-line now and 2887583 registered Bimbos!

*link .. 

da.. am intrat intr'un concurs dar n'am pus imaginea ,ci un linkul din "my photo".. si as fi vrut sa'mi spui c*m fac ... ms

Da. Trebuie sa pui link-ul intre [img]link[/img]

chiar ca creeaza dependenta
).....dar nu-mi vine sa cred ca jocul a fost facut de francezi, credeam ca de romani....dar am si eu o intrebare, pot sa imi schimb nick-ul, pt ca atunci cand m-am inregistrat am fost in pana de inspiratie si mi-am ales nick-ul asta pe care nu-l suport(era 1 noaptea cand m-am inregistrat)....am tot cautat vreo optiune prin profil dar nu am gasit nimic :-??

meda wrote:
Bianca21 wrote:
mermaidella wrote:
Am o intrebare!!Poti sa detii doua animalute??Intrebarea asta mi-am pus-o de multe ori....
Nu, nu poti
Eu as mai vrea un catelus
eu am vzt o tipa care avea doi catelusi...
am vazut si eo......da era imaginea de backgrund....nu era adevarat unul dintre ei....multe fak asta k sa para k au mai multe animalutze...

DivaNo1 wrote:
).....dar nu-mi vine sa cred ca jocul a fost facut de francezi, credeam ca de romani....dar am si eu o intrebare, pot sa imi schimb nick-ul, pt ca atunci cand m-am inregistrat am fost in pana de inspiratie si mi-am ales nick-ul asta pe care nu-l suport(era 1 noaptea cand m-am inregistrat)....am tot cautat vreo optiune prin profil dar nu am gasit nimic :-??
Nu poti sa il schimbi singura
, dar poti contacta un moderator si el iti poate spune daca sa trimiti un mesaj la "support" sau sa ramai cu acest nume 

Bianca21 wrote:
DivaNo1 wrote:
Nu poti sa il schimbi singura
, dar poti contacta un moderator si el iti poate spune daca sa trimiti un mesaj la "support" sau sa ramai cu acest nume
off
fir-ar sa fie...asta e, raman cu el :-??..oricum mersi de ajutor

Salut
Doamne fetelor..E asa greu la nivelul 18..Eu nu reusesc sa astept sa-l trec..Mai am nevoie de 20 de zile pt job si de 150 000 atitudine..E foarte greu.
DivaNo1 , mie imi place nick-ul tau .. Al meu vine de la ...porcusorul meu de guineea..Chaby
Fetelor , care dintre voi imi poate face rost de goals-urile pt toate nivelele? De la 1 la 35..Sau cate or fi:)
:*
Last edited by Chabita (03-07-2009 16:56)

Chabita wrote:
Salut
Doamne fetelor..E asa greu la nivelul 18..Eu nu reusesc sa astept sa-l trec..Mai am nevoie de 20 de zile pt job si de 150 000 atitudine..E foarte greu.
DivaNo1 , mie imi place nick-ul tau .. Al meu vine de la ...porcusorul meu de guineea..Chaby
Fetelor , care dintre voi imi poate face rost de goals-urile pt toate nivelele? De la 1 la 35..Sau cate or fi:):*
Le am pana la 33 dar nu e voie sa le pun pe site numai pana la 28. Mult succes la nivelul 18!

Bianca, can you help me translate this:
Hello [insert name]. Your page looks pretty. I am to warn you, mentioning Cred, BC, 5, five, or string together 5 emoticons is against the rules. Please avoid such phrases in comments. You are very talented. Please heed my warning. I would hate to see your cred reset.
Hugs,

Is it for me?
I hope it isn't because I don't tell bimbos about bc! Who is it for?

It's not for you. It's for people who speak Romanian but have broken some rules..
Can you help me translate it? I had troubles with it 

Buna! Pagina ta arata dragut. Vreau sa te avertizez ca mentiorea Cred-ului, bc-ului sau ale altor cuvinte sau litere referitoare la cred(5, cinci sau 5 stelute puse una langa alta) este impotriva regulilor. Te rog evita folosirea acestor cuvinte cand dai un comentariu. Esti foarte talentat/a. Te rog baga de seama avertizarea mea. Nu mi-ar placea sa iti vad cred-ul resetat.
Imbratisari,
It isn't translate mot-a-mot(I am not sure it means something in english
), but some sentences just don't make sense in romanian
I didn't write with diacritics, but if you want to I will put them 

A LOT of romanians do so, I tell them, but they just seem not to understand 

Mulţumesc 
No, it's fine 

Cu placere 

Bianca21 wrote:
A LOT of romanians do so, I tell them, but they just seem not to understand
Yeah..

saluut:)
deci mie imi trebuie 150000 BA...si c*m am 125615,inseamna ca tre' sa mai stau o luna?:-\

Ce altceva ai putea sa faci?!

pot sa-mi pun wallpaper cu orice poza vreau eu?

da 
Buna
am si eu o intrebare,c*m fac sa trimit o invitatie si sa castig 500 bimbo$, k mi-am cam prins urechile pe acolo
???

felicitari bianca...ai facut o treaba foarte buna 

Multumesc, Irrene!
Pink9020, daca trimiti o invitatie pe mail-ul cuiva vei primi 500$, dar daca trimiti pur si simplu link-ul de la pagina "invite friends" (la mine, de exemplu, e acesta http://www.missbimbo.com/parrain.php?userId=118733) NU vei primi niciun ban