» 866 bimbos on-line now and 2887692 registered Bimbos!
Gratu ^^
Gratulálok!!!
Csajok, drukkoljatok nekem holnap, alkotmányjog gyakorlatból lesz zh!!!

Hujaj csúnyán hangzik. Szorítás 

de jó hogy van magyar topik is:) nah hali mindenkinek:)
Üdv köreinkben 

Vendéglátósdi lesz majd, egy konferencia, evés-ivás-stb... Már várom, szeretem Debrecent!
Szia, Dodika, üdv! 

Mmariannka: Hogy sikerult a zh-d?
Dodika: udv:)
Trillyke: ECDL vizsgazni en is mentem, de meguntam es nem tettem le az egeszet:) De neked grat:)
Jól sikerült nagyon!
Samybubu: honnan vagy?

Üdvözlünk a magyar csapatban, Dodika! 
Gratu, Mmarianka!!!

n.n
Köszi mindenkinek!

Köszi. Már csak 2 zh és jönnek a vizsgák
Ki fog még élvezkedni?

köszi:)
Csajok, ki honnan van???

Én Egerből, meg mikor honnan.. 

És tanulsz vagy dolgozol?

Én Szombathely.
Szép az élet!!! Kedves páromnak sikerült hetedjére a róma!!!!!!!!!

Róma brrrr...dejó neki gratu
*konfettit szór*
Köszi!!! Sokat is szenvedett szegény, meg én is, míg rábírtam a tanulásra:) Csak venné már fel a telefont, hogy elújságolhassam neki a jó hírt!

Hehe, előbb tudod mint ő? Hát szép, megnézni is lusta? 
Last edited by Clarmelice (11-26-2008 18:11)

Többnyire inkább dolgozok, bár tanulni sem ártana, elvégeztem egy fősulit, de az államvizsga előtt elfogyott a lendület, így már 2 éve halogatom, hogy befejezzem végre..
És ti? Bár úgy látom, itt szinte mindenki suliba jár még..

Beza..szenvedő érettségizni készülő vagyok xD

Én zalalaegerszegi vagyok, és én még csak az általános utolsó évében járok.

Úúú, de jó még nektek!! Nekem néha annyira hiányzik az iskola, hogy az nem is igaz! Pedig alig vártam, hogy befejezzem, aztán amikor jött az érettségi bankett, akkor tudatosult bennem, hogy ennyi, holnaptól a közelébe sem kell jönni az épületnek, nincsenek osztálytársak, meg semmi... A fősuli meg már nem is olyan, főleg levelezőn. :S
Carmelice: Relax! Csak addig lesz rossz, amig ki nem jössz az első írásbeliről! Nem olyan gáz, de majd néhány hónap, és jössz bólogatni, hogy télleg!! 
Trillyke: Te meg csajszi örülj neki, neked a legjobb, hidd el! 
Amugy voltam Zalaegerszegen meg Szombathelyen is múlt héten, mert most pont egy konferencia-sorozaton dolgozok, és Zalaegerszegen iszonyú aranyosak voltak a Kamarák házában. Otthagytam a gyűrűimet, 2 nap múlva vettem észre, telefonáltam, megtalálták, és utánam küldték!! Le voltam döbbenve, simán le is nyúlhatták volna... 

En masodikos gimnazista vagyok. Es szeretek iskolaba jarni, csak az osztalyom nem annyira..
Meg pl a nemetorakat szivesen kihagynam:))