Hey Hungarians!!!!!!!!!

#51 11-07-2008 17:47

MisaMisa
Baby Bimbo
MisaMisa
Registered: 09-08-2007

Re: Hey Hungarians!!!!!!!!!

Bizony... *álmodozik*
Már csak 4 challenge és szintet lépnék, erre senki sem fogadja el őket. >.<" XD

http://i228.photobucket.com/albums/ee267/ShiaFanGirl/Put_Love_On_Hold_by_TehAFIFan450x26.jpg

#52 11-08-2008 01:27

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu
From: somewhere beyond
Registered: 09-28-2007

Kell meg challenget nyerned? En elfogadom, ha kell, ugyis siman legyozol:D

Last edited by Samybubu (11-08-2008 01:27)

#53 11-12-2008 19:29

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice
Registered: 07-11-2008

Samybubu, pont most olvastalak a japán topicban, tanulod a nyelvet, vagy hol szedted ezt fel? smile

#54 11-12-2008 22:05

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Tanulom:) Csak eleg nehez angolul magyarazni.. Egy csomo szot nem tudok angolul, es olyan idegesito, hogy szotarban sincsenek benne rendesen:)
Teged is erdekel a japan nyelv?

#55 11-13-2008 20:17

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Jajnagyon ^^ Csak nem nagyon tudom, h hol meg mikor tanulnám. Te hol tanulsz?
Én idén érettségizem és gondoltam japán szakra, csak nem tudom mit kezdenék a diplomámmal, plusz annyi pontom nem lesz, h felvegyenek xD Asszem felejtős a dolog. Bár lehet az ELTÉre megyek csak másra és akkor valahogy fel tudom majd venni, mondjuk erről még nem tájékozódtam.

#56 11-14-2008 16:40

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

En a sulimban tanulok, van japantanar, tokjo:) Bar kulonoraban, harmadik nyelvkent.
En is japan szakra szeretnek menni, csak nem az elte-re. Remelhetoleg tolmacs/fordito lesz belolem egyszer:)) [Vagy orvos csak khmm.. annyit nincs kedvem tanulni:))]
Szerintem biztos van valami tanfolyam, ha maskepp nem, akkor toborozz magad melle meg par embert, es kerjetek meg az egyik japantanart, hogy bizonyos osszegert tartson nektek kulonorakat. Igy meg mindig olcsobban meguszod, mintha nyelviskolaba jarnal.

#57 11-15-2008 09:55

Seggemszaga
Newbie Bimbo
Registered: 04-10-2008

Sziasztok!

Hálaisten, hogy van magyar topik!
sourire

#58 11-15-2008 10:51

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Omg milyen nev:D
Tulajdonkeppen szerencsed van, hogy tul sokan nem beszelnek itt magyarul:D

#59 11-15-2008 11:41

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Khm, egyetértek, nem vmi szalonképes...XD

Samybubu te meg mekkora egy mázlista vagy big_smile Akkor Károly Róbertre készülsz?
Jam, majd ha odakerülök kiderül milyen opcióim lesznek ^^

#60 11-15-2008 12:46

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Nem, a Karolira:). Szivesebben mennek elte-re, de oda nagyon sok pont kell, a karolival meg az a baj, hogy reformatus egyetem, ami azert aggaszt:)
Bar a bme-re meg szivesebben mennek, csak kibuknek az elso felevben:D Kesz szerencse, hogy nekem meg van idom..

#61 11-15-2008 13:22

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Jajj, hülye vagyok, mindig a Károly Róbertet mondom, csak tudnám mér XDDD Mondjuk ott is csak 3 ponttal kevesebb mint az ELTÉn. Nem hiszem, hogy bármelyiket megkockáztatom. Aztán még simán mehet lefele mire neked kell smile
BME-n a matek az durva..meg hát nehéz is jam amúgyis, exbarátom oda jár szenvedett sokat tavaly is egész évben xD Meg most egy barátom is. De ettől függetlenül élvezi nagyon mindkettő big_smile
Hát örülj is neki, én már most idegroncs vagyok ^^"

#62 11-15-2008 21:13

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Azzal nem vesztesz semmit, ha megprobalod:)
Te merre szeretnel tovabbtanulni?
Az en ismeroseim nem szeretnek bme-re jarni.. Azt mondtak, hogy mar megbantak, hogy oda jelentkeztek. Dehat, embere valogatja..smile

#63 11-16-2008 12:18

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20
From: Hungary
Registered: 04-20-2008

Halihó mindenkinek! smile
Mi újság veletek? Régen jártam erre, gondoltam bekukkantok a mi kis magyar topikunkba smile. Én már megbékéltem az új dizájnnal, a babák egyre jobbak, meg izgi ez a sok újítás smile. Tetkók, kontaktlencse, sok ruci meg a frizuk smile. Basszus én sem tudok lépést tartani, úúúgy szeretnék vásárolniiii! big_smile Főleg ezekre az estélyikre fáj nagyon a fogam...tongue No de még gyűjtögethetek, mert meg kell vennem ezt a heroic fantasy szettet is, és sokba kerül sad. Nem baj addig maradok én is lázadó punk smile.
Ha esetleg valakinek szüksége van challenge-ekre, és nyerne akkor én nagyon szívesen segítek! wink

I accept all non-staked challenges and duels. Feel free to send me some if you need, I'm happy if I can help to others. smile

#64 11-16-2008 12:34

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Hát még erősen bizonytalan vagyok a kérdéskörben, most éppen ELTE-germanisztika vezet. Mondjuk magyarra szívesebben mennék, de azzal meg mit érek manapság, tanár nem akarok lenni -.-"

#65 11-16-2008 14:51

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Ja hat nincs szerencseje manapsag egy human beallitottsagunak.. En is kb ugy vagyok vele, hogy fogalmam sincs mit kezdenek ha bolcsesz lennek:) Talan az ujsagiras, ami meg erdekes.. Lektoralas, konyviras, kritikus, tobbet nem is tudok igy hirtelen. Esetleg kulfoldon nyelvtanarnak lenni aranylag jo munka, biztos van hely ahol meg becsulik a tanarokat:)
Germanisztika, brrr:| Nemetul tanulsz?
Nekem szerencsem van mondjuk, real tantargyak is mennek es a human tantargyak is, csak a real tantargyakat jobban szeretem:) Matek+info az abszolut kedvenceim:))
Ja amugy, te mar megkaptad a 100. napon esedekes ajandekot, nem? Nem tudnad megmondani, mi az?:$ Furja az oldalamat a kivancsisag, de olyan messze van meg az a szazadik nap:)

#66 11-16-2008 15:03

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Jam, én totál humán vagyok. Én arra gondoltam, h nyelvre megyek aztán vmi szépirodalmi vagy szakfordító, vagy ki tudja nyelvvel lehetek még tolmács meg ilyenek is. Újságírással az a bajom, hogy egy rakat hülyeségről kell írnod, ami nem érdekel XD Főleg, ha sima újságnál van az ember. Pedig írókám még van is, de sztem megőrülnék tőle.
Aha, német kéttannyelvűbe járok, nyelvi előkészítős voltam, meg 5 tárgyat németül tanulok, abból már az emelt érettségim is megvan, meg kétnyelvű érettségim lesz és államilag elismert felsőfokúm..XD Az egyetlen pozitív a sulimban, a nyelv. Úgyhogy az megy smile
Hú, marhára irigyellek. Én matekból...áááhh, rémes. Most épp megbukni készülök, tavaly meg 5-ös voltam, kb így ingázok.
Küldök egy üzit ^^

#67 11-16-2008 16:09

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Attol fugg gondolom hova mesz ujsagot irni, meg hogy mennyi minden erdekel. Jo neked, hogy tudsz irni, nekem a fogalmazassal nincs bajom, csak nincs fantaziam:)  Meg mindig utaltam hosszabb torteneteket irni, megunom par mondat utan.
A nemet miatt is irigyellek..smile Vagyis alapbol nem irigyelnelek, mert utalom a nyelvet, de immar 6. eve tanulok nemetul a mostani sulimban, elotte ket evet tanultam altalanosban, de meg mindig nagyon keveset tudok.. persze megertetem magam nemetul, csak helytelenul. Azert ennyi tanulas utan jo lenne valamennyire tudni azert nemetul:)
Regen en is utaltam a matekot, rosszul voltam a matekorak emlitesetol is, de megszerettem nagyon^^ Nem hittem volna, hogy egyszer [magamhoz kepest persze] jo matekos leszek, de megis. Most imadom, kb varom az orakat, hogy legyen mar vegre:D Meg az angolt meg a japant imadom igy:)
Az uzit koszi, megkaptam:)

#68 11-16-2008 16:26

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Nincs mit smile
Nekem a matek általánosban jobban ment. A tanárom egy..khm pszichopata aki az egyetemen érzi magát kb XD Az angolt szeretem énis, nade 5 évig a suliban levő tanáromtól semmi újat nem tanultam..egy rakás szerencsétlenség. Úgyhogy angolozni járok külön, de azt élvezem. Csak ne kellene nyelvvizsgáznom belőle mikuláskor X"D

#69 11-16-2008 19:31

Trillyke
Dandruff Bimbo
Trillyke
Registered: 11-16-2008
Website

Sziasztok!
Rem nem gond, ha újabb taggal gazdagodtok. big_smile wink
(Van egy másik Bimbom is, már vártam, hogy mikor köszönhetek be ide, de sajna nem tudtam írni a fórumra, nem tudom mi a baja, ezért csináltam még egy Bimbot!smile Hát nem vagyok hülye? big_smile Na mindegy, egy Bimboval is alig bírtam, kiváncsi leszek mi lesz kettővel...)
Na puszi, majd még jövök!smile

http://img809.imageshack.us/img809/8426/mermaidbanner.png

#70 11-17-2008 14:10

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Szia!
Nem mintha engem zavarna, de elviekben ha több bimbod van ki is tilthatnak ha észreveszik az IP-címedet ^^ csak szóltam smile

#71 11-17-2008 14:11

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Kozepfoku nyelvvizsga?smile Nem olyan nehez az, az angol nyelv konnyu:))
Trillyke: Ha ez megnyugtat nekem harom bimbom van..big_smile Es a baratnommel belepunk neha egymasehoz, hogy megcsinaljuk a jatekokat. [Neki a sudoku nem megy, nekem az a tologatos halal:)] Elvileg csak akkor tiltanak ki, ha tobb bimboval forumozol, azert, hogy tobb bimbod van, nem hinnem

#72 11-17-2008 14:16

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Hát azt írja egy IP-címről csak egyszer lehet regelni, de ha nem csinálsz semmi aljasat amúgy nem hiszem h észreveszik vagy utánamennek XD
Jaam az. Hallgatástól meg beszédtől én azért félek XD Hallgatástól h megin vmi remek minőségű izé lesz, beszédtől meg mer nem tok idegenekkel kommunikálni..de majd lesz vhogy.

#73 11-17-2008 15:46

Samybubu
Big Nosed Bimbo
Samybubu

Ja ensem hinnem.. Bar en tenyleg azt olvastam, hogy ez csak forumozasnal baj:))  Dehat, majd maximum lesz ket testverem, vagy netkavezobol netezek, esetleg tomegszallasrol vagy valami..big_smile
En a beszedtol azert felnek, mert botrányos a kiejtesem.. A hallgatasnal meg ugyis brit angolt hallasz gondolom, nem valami amerikai szlenges izet hallgattatnak veled:) Vagy hogy erted, hogy rossz minosegu?

#74 11-17-2008 16:02

Clarmelice
Old Hag Bimbo
Clarmelice

Én igazából néha az amerikai szlengeset jobban értem, mint a britet XD Sok filmetsorozatot angolul lesek. De brittel sincs bajom mondjuk. Arra gondolok, h ezek ECL-n nagyon mocskok..múltkor csináltam ECLs hallgatást, az egész recseg és halk, ha hangosítod még jobban recseg. És ilyen a felvétel vizsgán is x"D Szerencse kérdése mit fogsz ki..

#75 11-17-2008 16:45

Trillyke
Dandruff Bimbo
Trillyke
Registered: 11-16-2008
Website

Hát mivel én a másik Bimbommal nem tudok semit csinálni, nem tudok írni se a fórumra, mert nem jelenik meg ez a szövegdoboz, az összes szívecske fekete a fórumneveknél, ha kommenteket írok valakinek nem lászik se a nevem se a képem, szal én csak nevelgetem azt a Bimbobat, nincs szívem "kidobni", úgyhogy ez van... big_smilebig_smile
És az is baj, ha két Bimbom van, de nem ugyanaz az IP címe? Az csak nem gond...big_smile

http://img809.imageshack.us/img809/8426/mermaidbanner.png

Board footer