MissEmmi wrote:
Ne is hamarkodd el a dontest Nadine, okosan csinalod, hogy tobb dokihoz is elmesz!
Amugy igen, en vagyok a kepen.
Sikerult szintet lepnem, vegre "eszlelte" a ruzst. Gondoltam megosztom veletek is a jo hirt!
Szuper, ennek örülök!
Lehet csak bekevertek vmit ezek a változtatások...
Igazi csajos az a kép, nagyon tetszik az a rózsaszín ágytakaró
!
Köszi, úgy érzem átgondoltam és igyekszem jól dönteni. Úgy néz ki, 2dokihoz megyek még Pestre, picit messze van, mert pécsi vagyok, de nem baj. Megér annyit, hogy jó kezekben érezzem magam
Ha vmi kérdésed lesz még a játékkal kapcsolatban a későbbiekben, írj bátran privit is hátha tudok segíteni
! Szép estét csajok! 

Sziasztok!
A fekete rúzs az valami általános hiba volt, de ma megcsinálták (állítólag). Nekem sem tetszik az új baba, nagyon rajzfilm-szerű nekem... Az előző olyan kis helyesen elegáns volt! A "másik oladal" címét szerintem töröld, mert kitilthatnak érte! szép estét mindenkinek!

Én sem nagyon értem ezt a "rivalizálást"...legalábbis nekem annak tűnik :S. Mintha olyasmit is olvastam volna, hogy mindenben különbözni akarnak majd a francia oldaltól, ezért lett a baba is ilyen (hiába mondták sokan hogy milyen szép volt a régi...stb.) a ruhák is másképp vannak "tervezve"...nem értem én sem
. A versengés helyett szerintem inkább arra kellene koncentrálniuk, hogy hasonlóan színvonalas legyen mint a francia, hiszen gondolom nem véletlen dícsérik annyian...én szeretem ezt a játékot, hiszen azért is ragadtam itt
, már a babát is kezdem szokni, de azért az tény hogy a francia oldal nyomába sem ér (pláne így hogy mindent megváltoztattak itt :S) ha csak a ruhákat, hajakat, szemszínváltoztatást, "level"-eket vesszük is... Nem önmagával a változással van gond szerintem, csak hát ez nem minden tekintetben pozitív sajna...például a babámra még mindig nem tudok ráadni egy hosszú ujjút mert hiányzik az egyik ujja a ruhának
. Ennyi idő alatt ezeket már ki lehetett volna javítani nem?
Persze ez csak az én véleményem
. Perpill most az idegesít legjobban, hogy dobtam a régi hapsimat, már kb egy hete próbálok összejönni azzal a milliomos manussal, de semmi...
Grrrrrrrrr a pénzem meg fogy, mert a lakás egy csomót elvisz
.

Sziasztok csajzik!!!
Na hogy tetszik nektek ez az oldal, én úúúúúgy ímádom öltzöztetni, csak lenne több pénzem
pedig megint visszaköltöztettem az öregjeihez, hogy legalább azon spóroljon 
Sziasztoook, márha valaki még néz erre, kicsit kihaltnak tűnik ^^
Nekem egy barátom mutatta, és ezt követte a felvisítás, h énis akaroook xD Ki hogy s mint? 

sziasztok!! 

Szia nekedis ^^ te honnan?

hódmezővásárhely 
mondhatnám h a világ végén.. xD legalábbis néha azt érzem, mikor megkérdezik hogy egyáltalán az országban van e 

LOLL, hát hogy ne lenne az országban lehetnél keletebben meg délebben is..hát micsoda emberek vannak 

hát ezaz
de sokan még szegedet se tudják hol van, szóval nem lepődöm meg
bár érdekes volt mikor pont egy szegedi kérdezte meg hogy hol is van vásárhely? hát mondom nagy távolság az a 20 kilóméter úgy tűnik xD bár inkább bpestiekre jellemző hogy le köcsög parasztoznak meg biztosra tudni vélik hogy disznók közt alszok stb xD furcsák a mai emberek 

Hát igen, ez megesik..-.- Bár hogy Szegedet ne tudják hol van az azért meglep. Én meg szombathelyi vagyok. Egyeseknek az is nehéz... 
Yaaaaaayyy a huszárkabátnak! sztem tök helyes 

én is pesti vagyok, de pest legmucsaibb részéről, és én is gondban vagyok a térképpel!kb csak olyan 5 villamosmegállói körzetben tudom, hogy mi hol van, ez az én életterem, ha máshova megyek, akkor mindíg mással(vagy másokkal), és olyankor mindíg ő(vagy ők) vezet/nek^^

Sziasztok!
Latom sokatoknak nem tetszik az uj dizajn es a babak-szerintem sokkal jobb, mint a regi:)
En nem ma regeltem azert, de nemreg kezdtem ujra a jatekot, meg a baratnom mutatta regen:) Olyan idegesito belegondolni, hogy hol tarthatnek, ha nem hagyom abba:D
A francia miss bimbo nekem is tetszik amugy, most talaltam, csak nem tudok franciaul egy szot se, igy kicsit nehez:D
Orulok, hogy tudok vegre egy picit magyarul beszelni itt is:)
Én már teljesen megbarátkoztam ezzel a dizájnnal, de azért még a régire szavaznék ha lehetne xD De azért egyre szebbnek látom ezeket a babákat is.

Sziasztok. 

Szia
mizuk? többiek? ^^

Hmhm, velem semmi érdekes.
És veled?

Örülök a pénteknek, hulla vagyok XD most sikerült hazaérni rendesen, végre ehetek vmit.
Most vettem meg mindent ami tetszett a halloweenes cuccokból, erre megint új van..nem bírok lépést tartani XD Érdekes mondjuk, hogy alapvetően, mint modell én nagyon nem szeretem Kate Mosst (arcilag nem stílusilag), de bimboként tök jó a feje 

de tök buli a cuccod. <3
én bimbom most lázad. XD

Köszi ^.^
hehe, azt eltaláltad
látom már kérdezték, de nekem is meg kell a Misa Death Note-ból jött?

Igen onnan. ^˛^

Jeee, akkor talált xDD Misát én alapvetően nem szerettem, de eszement aranyosan néz ki ^^"

egyezik a véleményünk. 
régebben mindig misás volt a bimbom.
most hajilag Emilie-s volt, most megtetszett ez, de megint visszavedlik majd viktoriánusba. X'D

Nahigen, a szép viktoriánus ruháák *.*