» 879 bimbos on-line now and 2887691 registered Bimbos!

Igen, eddig 20 szavazatot adtam le. 
Na, én már 30-at...
Várom a pillanatot, hogy az első helyezettet mikor nyomják majd fel valamiért 

Én csak azért szavazok hogy legyen kiárusítás. Óó, ez annyira sznobos. 
Szerinted én miért szavazok? 

Hahó, eltűntetek?

Hahó, én vhogy elfelejtettem benézni -_-"
Olvasom, hogy W. Hueston meghalt túladagolás miatt.
Igen és a fórumon és a fbon már kilóra lehet mérni a rip és a hiányozni fogsz feliratokat és egyéb mélyértelmű bölcsességeket....mintha az életünkra valamilyen hatással lenne...

Én sem örülök a hírnek de azért még nem fogok bőgni meg egyebeket csinálni. A saját hibájából halt meg. Nekem az ő halálához semmi közöm, sőt Whiney nem is tudott a létezésemről akkor meg miért kellene siránkoznom? nooo senseee
Amikor Winehouse halt meg, akkor kiszöktek a könnyek, mert csodáltam zenéjét, hangját, stb. elég nehéz volt elhinni, hogy több éneket már nem fogok tőle hallani...
Amúgy kinek milyen lesz a hete?
Nekem van egy csomó házim, szívás lesz ha nem csinálom meg. D: Meg kell vennem kábeles önkioldót a fényképezőmhöz meg egy doboz fehér tojást. áááááááÁá
Tegnap boldog voltam, mert volt időm South Parkozni
Egyszerre ment a Comedy-n meg az MTV-n Q_Q jujj
Nekem a hetem kiábrándító lesz: elkezdődnek az államvizsga felkészítők, tétel-kidolgozások.
A nap öröme: Underworld 4. Valami fantasztikus
Ti láttátok már?

Sok siker Bia és Mariannka! ^-^ Én nem láttam azt a filmet.
Nekem átlagos a hetem, bár nehezen indult. Szerencsére van időm megnézni a HP filmeket eredeti nyelven, remélem segít valamicskét az angoltudásomon. 
Michael Jackson halála óta semelyik énekesnek a halála nem rendített meg annyira, mivel nem is igazán ismertem őket. 
Köszi, kelleni fog. Már megvannak az időpontok is és ez rettentően ijesztő......
Eredeti nyelven nem láttam még a HP filmeket, de biztos jók. Brit angolt használnak?

mmariannka wrote:
Köszi, kelleni fog. Már megvannak az időpontok is és ez rettentően ijesztő......
Eredeti nyelven nem láttam még a HP filmeket, de biztos jók. Brit angolt használnak?
Igen, azt, maga a film és a színészek is mind britek. 
Azt tudom, csak kiváncsi voltam, hogy tényleg britben beszélnek-e 
Úúúúúúúúúúúúúúúútálom ezt az időt. Ti nem?

Végül is csak vagy ötvenszer akartam ma seggre csücsülni szeretett fővárosunkban, ahol még a forgalmasabb utcákban is luxus takarítani az utakat, és csak egyszer csúsztam a járdáról le a zebrára ahogy elindultam, szerencsére csak talpra...: DDD
Tavaszt szeretnék, nagyon.

Ne is mondjátok, úgy örültem mikor jöttem haza, mert sütött a Nap és kezdett olvadni a hó, erre percekre rá beborult és elkezdett esni a hó.... Fúú... 
Még az imádott uggom is beázott ma....
Pedig már a leárazásokban vett kis vászon topánom hordásáról álmodozok.
A második legnagyobb városban nincs ilyen gond, mivel nem lehet látni az utat, mivel belepte a hó.... ez azért nagy teret ad a kreativitásnak is: arra megyek, amerre akarok, mivel a közlekedés gyakorlatilag nulla az utakon 

Jajj, az jó : DDDD
Itt sajna csak a csúszós, fagyni kezdő latyak marad belőle akármennyit is esik, az a legrosszabb 
Ó...és az nem is szép annyira. Szerintem ma itt is latyak lesz, mert -1 és 0 fok körül vagyunk...

kiröhögtem a belem 

ÁÁÁ! xDD
Soul a new a kedvencem! 
Ütött...: DDDD
Ismertem 

Mekkora csend...hát mindenkit gyilkol a suli/meló lányok?
Igen....
Kiváncsi vagyok a fejlesztésre! Mit gondoltok, jó lesz?