GlitteringGlamGirl wrote:
jó.ujra.itt.köszi.mindent:)MIA
Miert.irsz.szokoz.helyett.pontot?

szijasztook:) jajj annyira örülök hogy itt magyarok is vannak.. de jóóó
hehh..
így legalább tudok társalogni 

valamit nem értek.. amikor ruhát szeretnék venni a Jackets mellett van az a VIB..
az mi?? látom ha "van olyanod" vagy mi.. akkor ruhát is olcsóbban tudsz vásárolni??
de aaz mi?? mire van?? mit kell csinálni hogy "nekem is lehessen"
légyszives valaki világosítson fel ezzel kapcsolatban.. :SS

Katie002 wrote:
valamit nem értek.. amikor ruhát szeretnék venni a Jackets mellett van az a VIB..
az mi?? látom ha "van olyanod" vagy mi.. akkor ruhát is olcsóbban tudsz vásárolni??
de aaz mi?? mire van?? mit kell csinálni hogy "nekem is lehessen"
légyszives valaki világosítson fel ezzel kapcsolatban.. :SS
A vib az a very important bimbo, fizetsz x osszeget es ezert y ideig vib vagy, ez olyan kivaltsagokkal jar mint pl kulon jatekok, ruhak, kisbaba, stb.. Egy ujabb bor, amit megprobalnak lehuzni rolunk 

óó.. értem..
mondjuk már csak azért is jólenne mivelhogy olcsóbbak a ruhák.. :s
de ha már itt tartunk.. hogy tetszenek nektek az új rucik??...vagy azok eddig is voltak?? xd :-/ 

derég írtam de most újra itt vagyok:)
nekem nem igazán jönnek be ezek a steamgirlses cuccok valahogy nem az én stílusom:P
edit: beszélek itt hülyeségeket nemis steamgirls hanem steampunk girls amúgy meg töknyolc xD
Last edited by Szushi (09-01-2010 11:41)

Nekem nagyon bejönnek ezek az új ruhák!!! ^-^ Szerintem szépek és jól lehet őket kombinálni más stílusú ruhákkal! 

jah.. így első látásra tök jók.. csak pechem h még csak a 7.nél tartok.. szóval én még nemvehetek olyanokat.. -.-" :-/

lenne egy fontos kérdésem!
:S :S
ööm.. most vagyok a 7. levelben.. és már előre megnéztem h mivan a köv.ben és látom teljesen lekell fehérednem..
no most ah minden igaz holnap lehet h tovább jutok mivel már csak pasit kell szereznem..
viszont azt tudom h hol.. a Beauty.. a sminknél csak a másik ajtó.. viszont ott melyik.. az az ágy amin a törölköző van vagy a másik??
nemmintha annyira lényeges lenne.. de nemszeretném vltlenül felesleges kidobni azért a pénzem.. mert nemtudtam melyikre kell mennem..
szóvall kösszi annak aki válaszol.. :-/
)

a türcsis ágyra kattints

Sziasztok! 
Azt szeretném kérdezni, mi van akkor, ha küldök egy sms-t, megkapom a kódot, amit be is írok és leokézok, erre kiírja a rendszer, hogy: "Sajnáljuk, de végzetes hiba történt..."
Ezek után újra megpróbálom az érvényesítést, de akkor meg azt írja ki, hogy: "A kódszám érvénytelen." :S
Most akkor mi van??? Ezek szerint elveszett az sms-em??? 

én segítenék szivesen ha értenék ehez az SMS-hez..
:S
amúgy kösszi Szushi:)

Zselyke wrote:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, mi van akkor, ha küldök egy sms-t, megkapom a kódot, amit be is írok és leokézok, erre kiírja a rendszer, hogy: "Sajnáljuk, de végzetes hiba történt..."
Ezek után újra megpróbálom az érvényesítést, de akkor meg azt írja ki, hogy: "A kódszám érvénytelen." :S
Most akkor mi van??? Ezek szerint elveszett az sms-em???
Attól tartok feleslegesen dobtad ki a pénzt... :S Gondolom megint az oldal szórakozik, régebben már nem emlékszem mikor velem is ez történt, utána többször próbáltam még beírni a kódot, legalább egy hétig, de nem fogadta el, szal én is elpazaroltam egy kis pénzt.
De azért te is megpróbálhatod.
Sztem ha mindenképpen szeretnél pénzt rendelni próbáld meg kicsit később min 3 nap múlva, talán addigra rendbe lesz ez a pénzügyes dolog. 

Trillyike! Köszönöm - a kissé elkeserítő - de gyors választ! 
Hát nem tudom, már többször rendeltem ezelőtt, de eddig mindig működött...
Biztos, ami biztos írtam egy-két embernek, meg a banknál is lehet jelezni a hibát. Választ még nem kaptam és pénzt sem... :S Azért remélem a legjobbakat. Ha viszont nem fogom megkapni, akkor lesheti ez az oldal, hogy még egyszer pénzt költsek rá! 
(Itt jegyezném meg, hogy a másik verziójában ennek a játéknak, meg úgy jártam, hogy befizettem a pénzt, erre kétszeres dollárt adtak érte. Én, a kis becsületes meg szóltam nekik, hogy ez van, nem tudom miért történt. Erre levonták a pluszt.
Szóval érdekes ez a fizetés dolog.) Ezért sem bízom a VIP dologban sem, pedig egyes dolgok valóban jobbak, pl. ruhák stb.

öömm.. megint lenne egy kérdésem..
most a 8.levélnél tartok.. és azt már tudom h a 9.ben az IQ-mnak elkell érnie a 85 szintet..
nah.. viszont az a baj... h járok a könyvtárba.. minden rendben megyen.. kiírja angolul h mennyi IQ-t szereztem.. és aztán megint rámegyek alatta hogy Go to teh library és megnézem oldalt a IQ-mat és ugyanannyi..
mostanság mindig így van.. rendesen kell a 30perc.. és semmi sem történik..
mondjuk minden nap lejátszom a 'Jigsaw Easy' és a 'Jigsaw Hard'ot is... viszont mégiscsak jobb lenne ha a könyvtárból is tudnék IQ-t szerezni..
remélem h megértették ahogyan megfogalmaztam..
:-/
GlitteringGlamGirl wrote:
jó.ujra.itt.köszi.mindent:)MIA
Csak csitt.
Szívesen.
Trillyke wrote:
Nekem nagyon bejönnek ezek az új ruhák!!! ^-^ Szerintem szépek és jól lehet őket kombinálni más stílusú ruhákkal!
*hüvelykujj fent*

sziasztok lányok! régebben látogattam néha ezt a topicot, de sosem írtam, de most elhatárpztam, hogy felveszem a fonalat, és beszállok!
mi a véleményetek a facebookos my bimbo-rol? nekem nem tetszik:S egy csomó dologhoz friendek kellenek, de nekem senki sem fogadja el a meghívásomat 

mi?? Facebook-os Missbimbo??? az meg mi??

van egy olyan alkalmazás, hogy my bimbo, nemrégi, pár hete reklámozták itt
Bijja1995 wrote:
sziasztok lányok! régebben látogattam néha ezt a topicot, de sosem írtam, de most elhatárpztam, hogy felveszem a fonalat, és beszállok!
mi a véleményetek a facebookos my bimbo-rol? nekem nem tetszik:S egy csomó dologhoz friendek kellenek, de nekem senki sem fogadja el a meghívásomat
Véleményem? Hülyeség. Nekem már elment a kedvem attól. Az 5. szinten befejeztem mert vmi gond volt a buliszervezésnél.

MIA3llie wrote:
Bijja1995 wrote:
mi a véleményetek a facebookos my bimbo-rol? nekem nem tetszik:S egy csomó dologhoz friendek kellenek, de nekem senki sem fogadja el a meghívásomatVéleményem? Hülyeség. Nekem már elment a kedvem attól. Az 5. szinten befejeztem mert vmi gond volt a buliszervezésnél.
Én pontosan egy napig használtam, és már - na most figyeljetek - a kettes szinten vagyok! Juhéééé!! xD
Szal a véleményem megegyezik az előttem szólóéval... 
Trillyke wrote:
MIA3llie wrote:
Bijja1995 wrote:
mi a véleményetek a facebookos my bimbo-rol? nekem nem tetszik:S egy csomó dologhoz friendek kellenek, de nekem senki sem fogadja el a meghívásomatVéleményem? Hülyeség. Nekem már elment a kedvem attól. Az 5. szinten befejeztem mert vmi gond volt a buliszervezésnél.
Én pontosan egy napig használtam, és már - na most figyeljetek - a kettes szinten vagyok! Juhéééé!! xD
Szal a véleményem megegyezik az előttem szólóéval...
Jah, és fent voltam a legtobb attitude listan. Huuu

ööömm.. lenne egy kérdésem..
hogy lehetne kommentárba képet tenni??
mert amikor régebben regisztráltam egy másik bimbóval annak állandóan küldtek ilyen meghívókat..
majd szeretnék én is.. de nem tudom hogy hogy kell..
meg h ha meghív vki egy ilyenbe ugye az ő profiljánál kell kommentbe küldeni egy képet.. nemtudom h értitek-e no..
:S
szall itt az a kérdésem h hogyan kell kommentbe képet küldeni.. vagy csak a saját bimbonkról küldeni képet?? :S

ha jól értem mit akarsz valójában akkor ugyan úgy mint a versenyekben hogy feltöltöd a képet és a kommentbe beírod hogy:
[img]ide kell bemásolni[/img]
remélem így érthető de ha nem írj vissza megpróbálom pontosabban elmondani