Hey Hungarians!!!!!!!!!

#1 08-05-2008 13:02

Mmariannka
Big Nosed Bimbo
mmariannka
Registered: 04-26-2008

Hey Hungarians!!!!!!!!!

Helló csajok!!!!!!

Ha tényleg igaz, hogy itt használhatjuk a saját nyelvünket, akkor itt az alkalom!!!!
Hányan vagyunk magyarok?????
Hogy találtatok rá az oldalra?
Hogy tetszik!!!

I'm not perfect. I'm more than perfect.

I accept non-staked challenges and duels smile

Team Miss Bimbo smile

#2 08-06-2008 03:05

Nati_007
Old Hag Bimbo
nati_007
From: Vienna
Registered: 04-04-2008

Re: Hey Hungarians!!!!!!!!!

Szia girls! I'm very big fun of Hungary! I plan to learn language in future!!! Hungary is the best!

http://photo.missbimbo.com/1/74/moy/58421.jpg

#3 08-06-2008 06:43

Nati_007
Old Hag Bimbo
nati_007
From: Vienna
Registered: 04-04-2008

I'm from Russia. I was in Hungary 2 times. And I just love this country. I like Budapest, I like people, food....all...

http://photo.missbimbo.com/1/74/moy/58421.jpg

#4 08-15-2008 11:42

Keszeyv
Newbie Bimbo
keszeyv
Registered: 03-28-2008

Sziasztok!

Én is a neten olvastam a Miss Bimbo-ról, de persze nagyon negatív felhangú cikkeket... Gondoltam, megnézem mi az amit ennyire gyűlölni kell smile

És hát én is ittragadtam! szerintem semmi rossz nincs benne:)

#5 08-20-2008 07:41

Bimbobaba
Newbie Bimbo
Registered: 08-19-2008

Sziasztok:) Annyira de annyiraörülök, hogy végre lehet magyar szót is olvasni itt:D amúgy én is a neten találtam rá, és pont úgy , ahogy Kszeyv. Gondoltam, ha ennyire ellenzik megnézem már, hogy mi az:) ÉS tetszik big_smile Liliomkard én minden nap benézek, szerintem 10X biztos big_smile

#6 08-20-2008 16:18

Bimbobaba
Newbie Bimbo

Hát nem big_smile bár még eléggé kezdetleges az egész, ugyanis vagy elhízik , vagy nem marad pénze sad big_smile

#7 08-22-2008 02:35

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi
Registered: 05-02-2008

Sziasztok! smile
En is egy cikk alapjan bukkantam ra az oldalra, persze en is "rabja" vagyok azota. big_smile Mondjuk van egy-ket dolog ami nem tetszik, de ezektol eltekitve igazi kis nocis jatek... smile

Ram is eleg furan neznek az barataim, a kedvesem jol ki is nevetett... smile De sebaj...

Eleinte en is naponta vagy 20szor beneztem, most mar csak napi 1-2szer, mert most gyujtom a BIMBO dollart az arcmutetre.  :S (Ahhoz, hogy tovabb lephess a kov. szintre ugyebar meg kell csinalni. Na ez nem tetszik peldaul.)

Imadok ruhakat tervezni, tudnek mit frissiteni a "Nine's kinalatan". smile

#8 08-22-2008 17:48

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

En nem ismerem... sad Tudsz adni egy honlap cimet? Mert akkor meglesem! wink

Nekem mar csak par nap es osszegyulik az arcmutetre a penz, de hat ideje is lesz, mert legalabb 1,5 honapja gyujtogetek... tongue

#9 08-22-2008 23:26

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Bizony, nalam is az volt a gond... Jol be is vasaroltam... big_smile

Koszi a honlap cimet, rakukkantok. smile

#10 08-24-2008 16:51

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Lanyok!
Nektek tetszik ez az uj bimbo style? :S Mert nekem nem. Csak a hajak lettek jobbak, de a bimbom peldaul ugy nez ki, mint egy felresikerult bratz baba... sad sad sad

Irjatok!!!

#11 08-24-2008 22:51

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Amugy megvan az arcmutetem... smile smile smile Hamarosan szintet lepek, csak meg felhizlalom a "Dragat"... smile

#12 08-26-2008 10:18

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Kepzeljetek elakadtam. Pedig teljesitettem az ossze "Goals"-t, de az egyiket nem erzekeli... sad A fekete ruzst hiaba 'kenem'tongue a bimbora, azt irja ki, hogy nem teljesitettem meg a feladatot... Mit csinaljak? Szerintetek ez az uj oldal miatt van?

#13 08-26-2008 17:17

Bimbobaba
Newbie Bimbo

Naaa én is itt vagyok ámbig_smile

#14 08-26-2008 17:21

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Azt csinalom, mar haromszor is sminkeltem a nembert, de eddig semmi... big_smile Na azert meg probalkozok, aztan ha holnap sem sikerul, akkor irok az oldalnak! smile Koszi! smile

#15 08-27-2008 08:25

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20
From: Hungary
Registered: 04-20-2008

Jaj, de örülök hogy rátaláltam erre a topikra smile ! Bízom benne, hogy nem fogják törölni, vagy lezárni, olyan jó kicsit magyarul beszélgetni! Szerintem nyugodtan lehet egy-egy topik a különböző nemzeteknek wink.
Én a neten olvastam egy cikket a játékról, és nagyon kíváncsivá tett milyen lehet, mert eléggé lehúzták...:S Nekem tetszik, szerintem jópofa wink. Nem hiszem, hogy ettől függ ki mit fog plasztikáztatni magán, vagy mennyit fogyózik...aki akarja amúgy is megteszi (én ma megyek dokihoz cici ügyben, abszolút nem a játék hatására - drukkoljatok)!
Nekem sem tetszik az új baba...komolyan mikor beléptem és először megláttam, megijedtem tőle egy kicsit...a karja csontsovány, nincs csípője, a feje meg...túl gyerek kinézetű és játékbabás szerintem. :S Most regiztem a francia oldalon, még nagyon kezdetleges, nem tudom lesz-e energiám sokáig eljutni ott a bimboval, mert azért nehezíti a dolgot hogy francia...sad
MissEmmi szerintem próbáld azt, hogy először felhízlalod teljesen amennyit kér a feladat, és utána tedd rá a fekete rúzst! Ha jól emlékszem én így csináltam! Bocsi hogy hosszúra sikerült, szép napot Mindenkinek!

I accept all non-staked challenges and duels. Feel free to send me some if you need, I'm happy if I can help to others. smile

#16 08-27-2008 08:58

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20

Köszönöm, nagyon kedves vagy! smile
Én is remélem hogy bíztató dolgokat mond majd, elég nehezen szántam rá magam... smile
Egyébként nekem ez az új háttér tetszik, csak a babával állok hadilábon...:S Szerintetek van rá esély hogy visszaállítják a régire? Vagy legalább egy olyan funkció hogy lehessen választani? Nem ettől függ az életem mondjuk, de azért a régi szebb volt szerintem sad...

I accept all non-staked challenges and duels. Feel free to send me some if you need, I'm happy if I can help to others. smile

#17 08-27-2008 09:22

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20

Igen, elég sok topik nyílt azzal kapcsolatban, hogy szeretnék a régit...ezt a szavazásosat én még nem láttam, illetve egyet azt hiszem igen, de a modik lezárták, mondván ezzel nem érnek el semmit sad. Én már követni sem nagyon tudtam, minden esetre olvastam pár érdekes jelzőt az új babáról, jókat mosolyogtam smile /rossz Bratz baba, Alien, Michael Jackson imitátor...stb big_smile /
Igen, a ruhákat én is láttam, vettem is párat az újak közül, mert pár napja még semmi nem volt ami normálisan állt volna rajta :S big_smile.

#18 08-28-2008 01:49

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Mar felhizlaltam... tongue Azota vagy 3szor ujra es ujra rakentem a ruzst, de semmi... :S Csak ezt az egyet kene teljesitenem, minden mas meg van. smile Lassan tenyleg irok nekik!!!

Nadine, majd ird meg mit mondott a doki! smile

#19 08-28-2008 08:27

Bimbobaba
Newbie Bimbo

NEm hagytam abba, csak nem volt időm mostanbában ide írni. CSoda, hogy most van big_smile Nekem sem tetszik annyira ez az új baba, a régi sokkal szebb volt szerintem. a Francia bimbo pedig százszor jobb, mint ez, sokkal jobb és több ruha van ott. Bár nekem is az a bajom, hogy nem tudok franciául, de mivel itt már berögződött ,hogy mi micsoda, ott is könnyedén tudok "mozogni" smile

#20 08-28-2008 08:46

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20

MissEmmi wrote:

Mar felhizlaltam... tongue Azota vagy 3szor ujra es ujra rakentem a ruzst, de semmi... :S Csak ezt az egyet kene teljesitenem, minden mas meg van. smile Lassan tenyleg irok nekik!!!

Nadine, majd ird meg mit mondott a doki! smile

Ez tényleg érdekes...nekem a francia oldalon csinálta azt, hogy mikor rózsaszín hajat kellett neki "fodrászolni", megcsináltam és semmi...aztán másnap reggel már azt írta ki, hogy a feladat teljesítve...nem értem   hein Szerintem nyugodtan írj nekik, ha ma sem sikerül... content3
Voltam a dokinál, kedves volt, de nem voltunk egy véleményen sajnos...minden esetre úgyis szeretném még legalább 1 doki véleményét meghallgatni, mielőtt véglegesen döntök. Azért ez komolyabb döntés, nem szeretném elhamarkodni amúgy sem. Remélem lesz olyan, aki megérti, konkrétan mi a problémám, és tud segíteni.  miou
Emmi nagyon aranyos a profil képed, Te vagy rajta? (bocsi kissé vaksi vagyok  fou rire )

#21 08-28-2008 08:51

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20

Bimbobaba wrote:

NEm hagytam abba, csak nem volt időm mostanbában ide írni. CSoda, hogy most van big_smile Nekem sem tetszik annyira ez az új baba, a régi sokkal szebb volt szerintem. a Francia bimbo pedig százszor jobb, mint ez, sokkal jobb és több ruha van ott. Bár nekem is az a bajom, hogy nem tudok franciául, de mivel itt már berögződött ,hogy mi micsoda, ott is könnyedén tudok "mozogni" smile

Az biztos, pár napja regisztráltam még csak oda, de tényleg nagy a választék a ruhákból  coeur ! Nagyon szépek vannak, de hát még gyűjtögetnem kell... sourire
Kezdem én is megszokni mi micsoda, végülis nem igazán tér el ettől  content3 . Mondjuk a legnehezebb puzzlet még képtelen voltam kirakni  hein  sourire ...

#22 08-28-2008 10:06

Estellla
Newbie Bimbo
Estellla
Registered: 05-28-2008

Sziasztok lányok!

Én is egy cikkben olvastam az oldalról, és gondoltam megnézem mi az amit ennyire helytelenítenek. Hát nekem tetszik, és itt ragadtam smile)  Itt olvastam a francia oldalról, úgyhogy gondoltam azt is kipróbálom smile  Szerinteb is sokkal jobb a francia oldal! smile

#23 08-28-2008 11:02

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20

liliomkard wrote:

nekem nagyon tetszik az a puzzle smile minden nap 50 BO-t hoz smile

Ez komoly? Én azt hittem, csak az IQ-t növeli az is big_smile yikes. Elmentem puzzlezni, később visszanézek, legyetek jók!  content4  star

#24 08-28-2008 11:04

Nadine20
Big Arsed Bimbo
Nadine20

Estellla wrote:

Sziasztok lányok!

Én is egy cikkben olvastam az oldalról, és gondoltam megnézem mi az amit ennyire helytelenítenek. Hát nekem tetszik, és itt ragadtam smile)  Itt olvastam a francia oldalról, úgyhogy gondoltam azt is kipróbálom smile  Szerinteb is sokkal jobb a francia oldal! smile

Szia Estella!
Üdvözlünk itt a magyar topikban  content4 !

#25 08-29-2008 17:57

MissEmmi
Newbie Bimbo
MissEmmi

Ne is hamarkodd el a dontest Nadine, okosan csinalod, hogy tobb dokihoz is elmesz! wink
Amugy igen, en vagyok a kepen. smile

Sikerult szintet lepnem, vegre "eszlelte" a ruzst. Gondoltam megosztom veletek is a jo hirt! smile

Last edited by MissEmmi (08-29-2008 17:58)

Board footer