Helló csajok!!!!!!
Ha tényleg igaz, hogy itt használhatjuk a saját nyelvünket, akkor itt az alkalom!!!!
Hányan vagyunk magyarok?????
Hogy találtatok rá az oldalra?
Hogy tetszik!!!

Szia girls! I'm very big fun of Hungary! I plan to learn language in future!!! Hungary is the best!

I'm from Russia. I was in Hungary 2 times. And I just love this country. I like Budapest, I like people, food....all...

Sziasztok!
Én is a neten olvastam a Miss Bimbo-ról, de persze nagyon negatív felhangú cikkeket... Gondoltam, megnézem mi az amit ennyire gyűlölni kell 
És hát én is ittragadtam! szerintem semmi rossz nincs benne:)
Sziasztok:) Annyira de annyiraörülök, hogy végre lehet magyar szót is olvasni itt:D amúgy én is a neten találtam rá, és pont úgy , ahogy Kszeyv. Gondoltam, ha ennyire ellenzik megnézem már, hogy mi az:) ÉS tetszik
Liliomkard én minden nap benézek, szerintem 10X biztos 
Hát nem
bár még eléggé kezdetleges az egész, ugyanis vagy elhízik , vagy nem marad pénze

Sziasztok! 
En is egy cikk alapjan bukkantam ra az oldalra, persze en is "rabja" vagyok azota.
Mondjuk van egy-ket dolog ami nem tetszik, de ezektol eltekitve igazi kis nocis jatek... 
Ram is eleg furan neznek az barataim, a kedvesem jol ki is nevetett...
De sebaj...
Eleinte en is naponta vagy 20szor beneztem, most mar csak napi 1-2szer, mert most gyujtom a BIMBO dollart az arcmutetre. :S (Ahhoz, hogy tovabb lephess a kov. szintre ugyebar meg kell csinalni. Na ez nem tetszik peldaul.)
Imadok ruhakat tervezni, tudnek mit frissiteni a "Nine's kinalatan". 

En nem ismerem...
Tudsz adni egy honlap cimet? Mert akkor meglesem! 
Nekem mar csak par nap es osszegyulik az arcmutetre a penz, de hat ideje is lesz, mert legalabb 1,5 honapja gyujtogetek... 

Bizony, nalam is az volt a gond... Jol be is vasaroltam... 
Koszi a honlap cimet, rakukkantok. 

Lanyok!
Nektek tetszik ez az uj bimbo style? :S Mert nekem nem. Csak a hajak lettek jobbak, de a bimbom peldaul ugy nez ki, mint egy felresikerult bratz baba...

Irjatok!!!

Amugy megvan az arcmutetem...
Hamarosan szintet lepek, csak meg felhizlalom a "Dragat"... 

Kepzeljetek elakadtam. Pedig teljesitettem az ossze "Goals"-t, de az egyiket nem erzekeli...
A fekete ruzst hiaba 'kenem'
a bimbora, azt irja ki, hogy nem teljesitettem meg a feladatot... Mit csinaljak? Szerintetek ez az uj oldal miatt van?
Naaa én is itt vagyok ám

Azt csinalom, mar haromszor is sminkeltem a nembert, de eddig semmi...
Na azert meg probalkozok, aztan ha holnap sem sikerul, akkor irok az oldalnak!
Koszi! 

Jaj, de örülök hogy rátaláltam erre a topikra
! Bízom benne, hogy nem fogják törölni, vagy lezárni, olyan jó kicsit magyarul beszélgetni! Szerintem nyugodtan lehet egy-egy topik a különböző nemzeteknek
.
Én a neten olvastam egy cikket a játékról, és nagyon kíváncsivá tett milyen lehet, mert eléggé lehúzták...:S Nekem tetszik, szerintem jópofa
. Nem hiszem, hogy ettől függ ki mit fog plasztikáztatni magán, vagy mennyit fogyózik...aki akarja amúgy is megteszi (én ma megyek dokihoz cici ügyben, abszolút nem a játék hatására - drukkoljatok)!
Nekem sem tetszik az új baba...komolyan mikor beléptem és először megláttam, megijedtem tőle egy kicsit...a karja csontsovány, nincs csípője, a feje meg...túl gyerek kinézetű és játékbabás szerintem. :S Most regiztem a francia oldalon, még nagyon kezdetleges, nem tudom lesz-e energiám sokáig eljutni ott a bimboval, mert azért nehezíti a dolgot hogy francia...
MissEmmi szerintem próbáld azt, hogy először felhízlalod teljesen amennyit kér a feladat, és utána tedd rá a fekete rúzst! Ha jól emlékszem én így csináltam! Bocsi hogy hosszúra sikerült, szép napot Mindenkinek!

Köszönöm, nagyon kedves vagy! 
Én is remélem hogy bíztató dolgokat mond majd, elég nehezen szántam rá magam... 
Egyébként nekem ez az új háttér tetszik, csak a babával állok hadilábon...:S Szerintetek van rá esély hogy visszaállítják a régire? Vagy legalább egy olyan funkció hogy lehessen választani? Nem ettől függ az életem mondjuk, de azért a régi szebb volt szerintem
...

Igen, elég sok topik nyílt azzal kapcsolatban, hogy szeretnék a régit...ezt a szavazásosat én még nem láttam, illetve egyet azt hiszem igen, de a modik lezárták, mondván ezzel nem érnek el semmit
. Én már követni sem nagyon tudtam, minden esetre olvastam pár érdekes jelzőt az új babáról, jókat mosolyogtam
/rossz Bratz baba, Alien, Michael Jackson imitátor...stb
/
Igen, a ruhákat én is láttam, vettem is párat az újak közül, mert pár napja még semmi nem volt ami normálisan állt volna rajta :S
.

Mar felhizlaltam...
Azota vagy 3szor ujra es ujra rakentem a ruzst, de semmi... :S Csak ezt az egyet kene teljesitenem, minden mas meg van.
Lassan tenyleg irok nekik!!!
Nadine, majd ird meg mit mondott a doki! 
NEm hagytam abba, csak nem volt időm mostanbában ide írni. CSoda, hogy most van
Nekem sem tetszik annyira ez az új baba, a régi sokkal szebb volt szerintem. a Francia bimbo pedig százszor jobb, mint ez, sokkal jobb és több ruha van ott. Bár nekem is az a bajom, hogy nem tudok franciául, de mivel itt már berögződött ,hogy mi micsoda, ott is könnyedén tudok "mozogni" 

MissEmmi wrote:
Mar felhizlaltam...
Azota vagy 3szor ujra es ujra rakentem a ruzst, de semmi... :S Csak ezt az egyet kene teljesitenem, minden mas meg van.
Lassan tenyleg irok nekik!!!
Nadine, majd ird meg mit mondott a doki!
Ez tényleg érdekes...nekem a francia oldalon csinálta azt, hogy mikor rózsaszín hajat kellett neki "fodrászolni", megcsináltam és semmi...aztán másnap reggel már azt írta ki, hogy a feladat teljesítve...nem értem
Szerintem nyugodtan írj nekik, ha ma sem sikerül...
Voltam a dokinál, kedves volt, de nem voltunk egy véleményen sajnos...minden esetre úgyis szeretném még legalább 1 doki véleményét meghallgatni, mielőtt véglegesen döntök. Azért ez komolyabb döntés, nem szeretném elhamarkodni amúgy sem. Remélem lesz olyan, aki megérti, konkrétan mi a problémám, és tud segíteni.
Emmi nagyon aranyos a profil képed, Te vagy rajta? (bocsi kissé vaksi vagyok
)

Bimbobaba wrote:
NEm hagytam abba, csak nem volt időm mostanbában ide írni. CSoda, hogy most van
Nekem sem tetszik annyira ez az új baba, a régi sokkal szebb volt szerintem. a Francia bimbo pedig százszor jobb, mint ez, sokkal jobb és több ruha van ott. Bár nekem is az a bajom, hogy nem tudok franciául, de mivel itt már berögződött ,hogy mi micsoda, ott is könnyedén tudok "mozogni"
Az biztos, pár napja regisztráltam még csak oda, de tényleg nagy a választék a ruhákból
! Nagyon szépek vannak, de hát még gyűjtögetnem kell...
Kezdem én is megszokni mi micsoda, végülis nem igazán tér el ettől
. Mondjuk a legnehezebb puzzlet még képtelen voltam kirakni
...

Sziasztok lányok!
Én is egy cikkben olvastam az oldalról, és gondoltam megnézem mi az amit ennyire helytelenítenek. Hát nekem tetszik, és itt ragadtam
) Itt olvastam a francia oldalról, úgyhogy gondoltam azt is kipróbálom
Szerinteb is sokkal jobb a francia oldal! 

liliomkard wrote:
nekem nagyon tetszik az a puzzle
minden nap 50 BO-t hoz
Ez komoly? Én azt hittem, csak az IQ-t növeli az is
. Elmentem puzzlezni, később visszanézek, legyetek jók!

Estellla wrote:
Sziasztok lányok!
Én is egy cikkben olvastam az oldalról, és gondoltam megnézem mi az amit ennyire helytelenítenek. Hát nekem tetszik, és itt ragadtam) Itt olvastam a francia oldalról, úgyhogy gondoltam azt is kipróbálom
Szerinteb is sokkal jobb a francia oldal!
Szia Estella!
Üdvözlünk itt a magyar topikban
!

Ne is hamarkodd el a dontest Nadine, okosan csinalod, hogy tobb dokihoz is elmesz! 
Amugy igen, en vagyok a kepen. 
Sikerult szintet lepnem, vegre "eszlelte" a ruzst. Gondoltam megosztom veletek is a jo hirt! 
Last edited by MissEmmi (08-29-2008 17:58)