Irgi rasiau laiska i blouzar kompanija. Atsake kad dirba tam, kad padaryt keleta isimciu.
Tiesasakant, abi puses elgesi kaip kiaules. Vieni mus pardave, kiti nenori girdet, jiems tik pinigu reikia, o i musu teises nusispjaut.
Nico atsake, kad jie mus perspejo RUSU forume (kuri is jusu ten buna?) ir su PM. (ar nors viena gavo tokia zinute?)
SnowyQueen, o maitint bimbo gali? nes as negaliu i parduotuve uzeit...

Sveikos,vakar grizau po menesio atotogu ir kai suzinojau kas cia vyksta tai visa nuotaika susisigadinau 

Galima viska daryti isskyrus grazinimasi ir challangus per opera narsykle telefonu narsant.. Sakau, tepalaikau sava bimbo gyvasti i laukiu gal ka padarys jie...
Atrodo rusiskam tinklapy zmones kruta grupiniam skundui, nes plia- cia auksciausias lygis ne rusus perkelt ten. Negaliu nesikeikiant ne galvot apie tai 

As tai patenku i missbimbo per http://proxy.org/

SnowyQueen, mane jau uzbanino rusu tinkle, nes as parasiau kad tai neteiseta ir radau pastraipa rusu konstitucijoi, kuri sako kad jeigu paslaugu teikejas keicia ka nors, vartotojas negali nukentet. Praktiskai tai reiskia, kad jei jie persiunte mus i kita tinkla, tai jie turetu persiust su visais levelais, pinigais it tt. bet neabejoju, kad ir permest mus i kita tinkla be musu sutikimo neteiseta.
keista, o as negaliu uzeit per operamini... tu is tele2? ar kokia versija operos tavo telefone?
Ieva0, per proxy man neiseina jos maitint.
Last edited by HasunoHana (07-31-2010 15:49)

http://tsumo.info/browse.php?u=Oi8vbWlz … mp;amp;b=3
per sia nuoroda man iseina maitinti bimbo,pabandyk gal ir tau iseis.
man viena rusaite parekomendavo www.hideme.ru pati dabar naudoju. atrodo viskas neblogai veikia, tik kad kantrybes reikia. pries kiekviena zingsni luktelt apie 4 sekundes, uztat naudojimas labiausia "user friendly". tai cia is bedos. bet kazkaip nebetaip linksma per aplinkui kaip kokiai politinei nusikaltelei landziot po MB. tai girdejot apie galimas isimtis...ka konkreciai sneka, nes man atrase blouzaras, kad cia viskas jusu-"rusakalbiu" labui...yeah right. as pakeliau balsa..nieko neatrase.

AFREAKa, aciu! is visu bandytu tinklapiu tavo veikia kol kas geriausiai!
Manes labai domina, kodel baltus, kazachus, ukrainiecius (ir kitus) jie vadina rusakalbiais... as kazkodel tai nematau cia jokios logikos.

Pardave, padave mus visus i tiek...
O man atrodo pardave mus todel, kad vistiek- zaidejai=pinigai, tad nusipirko ir aplinkines rusu kaimynes, kuriose pakankamas rusu gyventoju ir rusakalbiu procentas. Slykstus, juodziausias ir nieksiskiausias verslo sprendimas.....

SnowyQueen wrote:
Pardave, padave mus visus i tiek...
O man atrodo pardave mus todel, kad vistiek- zaidejai=pinigai, tad nusipirko ir aplinkines rusu kaimynes, kuriose pakankamas rusu gyventoju ir rusakalbiu procentas. Slykstus, juodziausias ir nieksiskiausias verslo sprendimas.....
vat man tas ir keista, kad blouzard mus pardave, nes jiems mes gi irgi pinigai... ir jiems netekt klientu, reiskia netekt pinigu. man atrodo kad jiems patiems butu ko naudingiau padaryti atvira ir ju, ir rusu tinklapi... a ne?

Noriu pasiteirauti ar kai jus nueinate i my profile,matote savo bimbo?nes kai as nueinu i savo profili ar kitos bimbo,matau,tik backgrounda.

Irgi nieko.
Beje, per koki tinklapi narsant galima perrengt ir make up pakeist bimbo savai? Nes dabar tegaliu viska isskyrus sitai.... Jei sakykim randu kaip ja perrengt- galima sakyt posenes gerosios mielosios mano bimbo dienos grizta.. tarytum visai nebutume buve parduoti...

Labas,atsisiunciau programa easy hide ip.tai dabar galiu naudotis bimbo kaip seniau