Sveikos is kur esat?
)

Gal kuri zaidet super bimbo zaidimus? Kazkaip nusivyliau
pasirinkau cat woman ar kazkas tokio pirmam kartui, teko nuspirkt dar ir wonder woman (nenutuokiu visai tu pavadinimu
) kad galeciau atlikt ta ieskojima daiktu...... kazkaip maniau bus kietesni prizai uz toki islaidavima
Antra skaudziausia trauma cia po 100tosios dienos dovanos 

labas kaip pakeist goals-wiki kad man roditu kad 30 31 33 levelius nes man rodo 28lvl

?

Man tai rodo visus 35 level aprasymus
http://wiki.missbimbo.com/index.php/Levels#Level_35

SnowyQueen wrote:
Gal kuri zaidet super bimbo zaidimus? Kazkaip nusivyliau
pasirinkau cat woman ar kazkas tokio pirmam kartui, teko nuspirkt dar ir wonder woman (nenutuokiu visai tu pavadinimu
) kad galeciau atlikt ta ieskojima daiktu...... kazkaip maniau bus kietesni prizai uz toki islaidavima
![]()
Antra skaudziausia trauma cia po 100tosios dienos dovanos
man tai buvo nemalonu, kai per supper puzzle zaidima vakar gavau dovana wallpaper, kurios kaina 500BD, nors announcemente buvo parasyta, kad jie pakile prizu kainas... parasiau adminui - sake kad taip ir turi buti. Tai kur jie pakile kaina, jei praeita savaite per catwoman zaidyma gavau priza uz 700BD??? visai nusiviliau
((
Merginos, ar kuri neticia zaidziat prancuzu versija? as sian visa diena uzeit negaliu, raso kazkoki tai errora... cia tik man ar kam nors irgi???

HasunoHana wrote:
man tai buvo nemalonu, kai per supper puzzle zaidima vakar gavau dovana wallpaper, kurios kaina 500BD, nors announcemente buvo parasyta, kad jie pakile prizu kainas... parasiau adminui - sake kad taip ir turi buti. Tai kur jie pakile kaina, jei praeita savaite per catwoman zaidyma gavau priza uz 700BD??? visai nusiviliau
((
Merginos, ar kuri neticia zaidziat prancuzu versija? as sian visa diena uzeit negaliu, raso kazkoki tai errora... cia tik man ar kam nors irgi???
Nea, nelosiu prancuziskos. be to, ir manieji prizai gerokai nesieke isleistos sumos. Rankine- 1.5tuks, o juk pilna apranga nusipirk kainavo 10-20 tukst 

SnowyQueen wrote:
HasunoHana wrote:
((
Merginos, ar kuri neticia zaidziat prancuzu versija? as sian visa diena uzeit negaliu, raso kazkoki tai errora... cia tik man ar kam nors irgi???Nea, nelosiu prancuziskos. be to, ir manieji prizai gerokai nesieke isleistos sumos. Rankine- 1.5tuks, o juk pilna apranga nusipirk kainavo 10-20 tukst
tai taip ir turi buti. prizai nuo 1000 iki 2000BD... nemanai gi tu, kad jie padarys prizus uz 10.000? tai gi neapsimoka...

labas visiems gal zinote kur yra daiktai hide and seek

HasunoHana wrote:
Tiesa pasakius tikejausi
Nors is tikro ne neutuokiau, kas per prizai bus, galvojau bo tasku ar dar ko. Nu, bet kad galejo patemt iki didesniu kastu, tai galejo... apsiliurbinau eilini karta- juk taupau vilai
sake, prizai vertingi, tai galvoju negaila juk paislaidaut, atsipirks
To BrAsKiNe3310- http://www.missbimbo.com/forum/t139424, … es-etc.htm uzzymek visa raudona lauka, pamatysi (tekstas parasytas raudonai, kaip ir fonas, so nesimato)

gal zinot kur yra per hide and seek kauke betmeno

aciu lb

atsiprasau bet galiu paklausti kaip suprast Memory game, on the bimbo when its changing outfits by itself

sveikos,kas cia su tais erorais yra,nieko nesuprantu?

labas mergaites,kaip sekasi? as tai niekaip nepereinu pekto levelio,nu ka ten daryti patarkit man,kaip ten reikia issaugoti,saugojau jau visokias budais bet kaip nieko taip nieko.
(Save at least 10 hot outfits from your wardrobe.)

SnowyQueen wrote:
Idejo nauju lygiu?
kol kas viena 
bet zadejo dadet po viena lygi per diena iki 50 levelio... o po to tipo konstruos kazkoki tai sistema, kad kompas pats kurtu lygius, kai reikes... ne itin supratau apie ta dalyka, bet gal ka geriau paaiskins po to skelbymuose.

labukas..

aciukas uz pagalba...
HasunoHana.
Sveikos visos!!!! Kaip sekasi?