» 891 bimbos on-line now and 2887684 registered Bimbos!

as tai istrigau 22lvl nes 1000chal reik laime

O ka reikia padaryti 22lvl jei nesunku parasyk 
If you are from lithuanian write me:P

O as istrigau 24lvl 300 000BA reikia.

Kiek daug cia musu! As istrigau 18, nes reikia 150 000BD

22lvl reikia
1.1000chal
2.reikia ten viena derinuka nusipirkt
3.240000BA sustinkt
4. Ten tokia sukuosena pasidaryt

Na vis dar sedziu 18 lygy. Truksta BA, o challenges ir IQ galima kasdien keltis, kad paskui problemu nebutu - bent jau as taip darau 

Giltine wrote:
22lvl reikia
1.1000chal
2.reikia ten viena derinuka nusipirkt
3.240000BA sustinkt
4. Ten tokia sukuosena pasidaryt
Eik tu sau kiek daug Ba reikia

saule-155 wrote:
O ka reikia padaryti 22lvl jei nesunku parasyk
tarp kitko, forume yra tema, kur surašyta, ką kokiam lygy reik padaryt 
o dėl visų IQ ir BA- kasdien tuo rūpinuos
žaidimai, biblioteka. ir iššūkius kasdien renku- kad paskui nereiktų ilgam pakibt...
Last edited by Bogynia (11-24-2008 20:18)

protingai darai Bogynia.
na kiekvienas lygis kuo toliau, tuo labiau sunkeja... Na man sunkiausia tik BA susirinkt, nes IQ aukstas ir challenges pakankamai laimejusi esu... Pastebejau, kad beveik kas 2 lygius reikia atitinkama skaiciu BA pasiekt. Ziauru su tais BA... 18 lygy jau nezinau kiek laiko sedziu, bet dar ilgai teks pasedet.

Jo sunku su tais BA bet sunkiausia man su iq nes reikia laukti net puse val kol bilblei pasedes,nervina lygtais as visa diena sedu prie pc
uztektu ir 10min palaukti
Ir isvis gaila kad vyras neduoda iq

Zaidimai per diena duoda apie 2 IQ, tai kiekviena diena galima keltis savo IQ, o ne tik kai prireikia. O nuo 200 IQ biblioteka prideda 0, tai pasikelt galima tik zaidziant zaidimus. Taigi, IQ maza problema - dabar mano yra daugiau nei 300
Tas pats su challenges. O va BA tiek daug reikia, kad neimanoma susirinkti per kitus lygius ir tenka laukti, kaip ir kad tenka laukti kol job training baigsis.
Last edited by Tildushka (11-25-2008 14:54)

Cia mano kuryba http://public.fotki.com/tildushka/

Cia tavo sukurti papuosalai?
nesupratau kai tju parasiai o nuo 200Q biblioteka prideda po 0 ?

wow tilduska labai grazu 

Aciu labai
Kuriu papuosalus ir dziaugiuosi, kai patinka
Megstu kurti grozi
Na kol kas mano auskariukais puosiasi tik kelios drauges ir sulaukia nemazai komplimentu 
O sitas susikurtas foto albumas buvo man gimtadienio dovana sau 
Saule-155, pasiekus 200 IQ biblioteka prideda 0, tai kai pasieksi 200, turesi zaisti zaidimus, nes paskui labai ilgai strigsi - kituose lygiuose reikalauja didesnio IQ nei 200.
Last edited by Tildushka (11-26-2008 05:57)

Tildushka man labai patiko tavo gaminami auskarai. Zinai man irgi patinka gaminti papuosalus. O del IQ tai liudna. Man IQ ir BA sunkiausi rinkti, nes kazkaip man neiseina spresti sudoku, akys pavargsta tai tik puzle suzaidziu, o siaip bibliotekoje sedziu

Aciu liostituke 
Na be bibliotekos IQ kelia puzzle, sudoku ir wordo (bet sitas irgi tik iki 200 IQ), tai jei nepradedi kelt savo IQ anksti, tai paskui padaryti sunku...

Tildushka wrote:
Tai as isivaizduoju
Na as turejau piratini diska is drauges 5 in 1, tai ten pora pipildymu buvo ir 3 Stuff Pack, tai po to zaist idomiau buvo. Bet dabar, kai kompas perinstaliuotas tik pagrindinis Sims 2 zaidimas yra... Tai kai griztu namo pazaidziu
Na greitai turetu buti isleistas sims 3. Zaisi? As galvoju, kad gal reiks paziuret, kas gero, tik draugo kompas tokiu zaidimu "neveza"
Aš Sims 3 tikrai nepirksiu, bet jei pastaikys proga iš kur nors kitur gaut, tai pažiūrėsiu, kaip ten viskas atroys.

Kas nors dalyvaujat tatuiruoc ių konkurse?
Aš tai šiandien sukūriau keletą tatoo.
Nenustokit kelti IQ ir siūlyti challenges (28 lygyje reikia 2000 challenges).
Gal kas žino ką reikia padaryti 29 level, nes aš niekaip nerandu forume šitos informacijos.
Last edited by zuveliuke (11-28-2008 13:17)

O kaip eikia dalyvauti tatuiruociu konkurse. Beje as siaubingai noriu buti ant podiumo 

Liostituke wrote:
O kaip eikia dalyvauti tatuiruociu konkurse. Beje as siaubingai noriu buti ant podiumo
http://www.missbimbo.com/forum/t73893,1 … ontest.htm
Cia nuorida į konkursą.

sveikos
pagaliau baigės mokymai- gavau sekretorės darbą. beliko surinkt dar 5000 BD, kad kil

Spinduleli - smagu, kad prisijungei.
Manau, kad visu norai vienodi, tik vienoms pavyksta, kitoms - ne. Ant podiumo nesiverziu - praeis milijonai metu, kol as ten pateksiu
KOnkursuose taip pat nedalyvauju...
Bogynia, kantrybes tau
Tu pasieksi kita lygy 

O kodel cia nieko naujo?
O as turiu toki klausimuka: Ar jau ruosiates kaledoms?