liostituke...as tai IQ uzsidirbu dazniauisi zaisdama...kaskart pazaidziu ir taip susikaupiau tu IQ...
va ir mano paslaptis 
sekmes tau !!!!

Na kai jau IQ pasiekia 200, tai tada IQ su biblioteka jau nebepasikelsi... As irgi zaidziu zaidimus kasdien - taip gaunu pinigu, BA ir IQ 
Last edited by Tildushka (11-05-2008 12:51)

tikrazvonke wrote:
Bet tu, liostuke, dziaukis, kad bent challengus gali daryt. Pas mane kompas neleidzia...
tavo kompe nustatymas pop up'ų blokavimas, t.y., blokuoja iššokan

Aciu Bogynia, bet visuose apple compuose neleidzia. manau cia kita problema
. Man tie zaidimai jau visi nusibodo. Atsimenu koks (different site) buvo kai pirma karta atsirado "wordo". Per Ma Bimbo fainas tinklinis ir apskritai plezas. 

Na man tai neidomus tie pliazai per ma bimbo... Siaip tai gal kiek ir idomu kai pati pradzia
as ten net savo kambario neisirengiau - tik pora sienu "istapetavau". Viskas atsibosta po truputi.

Tildushka wrote:
Na man tai neidomus tie pliazai per ma bimbo... Siaip tai gal kiek ir idomu kai pati pradzia
as ten net savo kambario neisirengiau - tik pora sienu "istapetavau". Viskas atsibosta po truputi.
Isivaizduoju. As ma-bimbo buvau tik 3 levelio ir po keliu dienu numiriau 

tikrazvonke wrote:
Tildushka wrote:
Isivaizduoju. As ma-bimbo buvau tik 3 levelio ir po keliu dienu numiriau
Na as jau pasiekiau 16 lygi... 

kokie ten tie pliazai kur juos rast...nieko as ten nezinau nesuprantu 

paskaitykit ka raso apie kreditus... tai gal del to mes ju cia kas savaite netenkam
No asking for cred, or talking about cred You cannot send a mail to tell a bimbo you voted for her, this is seen as asking for cred and is considered a game cheat. Nor are you to talk about cred on the forums in any fashion. If you are found in violation of this policy, you will lose all of your cred for the week and receive a warning and a possible ban.

Tie pliazai prancuzu versijoj 
O del bimbo kreditu - tai kiekviena savaite jie atnaujinami ir vel tenka pradet nuo nulio, nes kiekviena savaite isrenkamos 3 populiariausios bimbo. Todel tik del to tie musu kreditukai anuliuojasi, kaip ir visu kitu, o ne del kokiu nors kitu priezasciu. Siaip tai abejoju, ar kas is moderatoriu moka lietuviskai. Na yra viena moderatore lenke, bet tikrai nemokes lietuviskai
Sia savaite pirma vieta ant podiumo uzeme Vampie. Ji lenke, tai su tuo as ja jau pasveikinau 

tildushka as apie prancuzu zaidima ir klausiau...as ten nieko nesuprantu ir tas plezas koks ten yra paaiskinkit... 

Aš irgi lietuvė
Smagu, kad bus ką paskaitinėt lietuviškai, nes visa anglų kalba ima pabosti...

sveika zuveliuke 
tildushka jau radau ta papludimu 
dekui uz pagalba 

One of my friends are from Lithuania;)
She have learned me some words like (I'm not writing them right, but I think you'll still understand;))
Dornos Carve- Stupid Cow
Tape- Yes

Ayumi94 nice to meet you
I don't think so, that you need to learn some bad lithuanian words. Better to learn some good one 
Last edited by Tildushka (11-10-2008 12:31)

zuveliuke, sveikinu prisijungus 
indroox as nemaniau, kad tu ten zaidi. Be to, prie kompo neprisedu savaitgaliais, nes manes paprasciausiai nebuna namie arba kazkas kitas intensyviai mokosi... Na tai kaip tau tas La Plage?
Last edited by Tildushka (11-10-2008 07:36)

sveikos.
jetau, jau

uoj bogynia tik darbas darbas ir dar karta darbas

seip gali jei esi issinomavusi kambari jo atsisakyti (ir jei tam lygije nereikia tureti namu aisku) , as taip darydavau kai reikedavo pinigu, tada daugiau pasitaupo.... 

Zuveliuke tau patinka LOST? Man tai nerealiai!!! As buvau visai savaitei isskridus i Egipta... va ka tik grizau... Kaip pasiilgau bimbo 

Liostituke wrote:
Zuveliuke tau patinka LOST? Man tai nerealiai!!! As buvau visai savaitei isskridus i Egipta... va ka tik grizau... Kaip pasiilgau bimbo
Man irgi labai patinka "Dingę". Neparaleidžiu nė vienos serijos. 

bogynia, tau uzuojauta. As du menesius taupiau... Na indroox teisi, taip pat savo bimbo maitink tik kepsniu ir vandeniu, tada, kai ji isalks daugiau nei 50 proc. Irgi susitaupo siek tiek pinigu. Ir laikykis kuo toliau nuo drabuziu parduotuves 
Liosituke, zuveliuke, kaip jums gerai, kad turit megstama seriala ir galit ziuret... Pas mane TV kompe, tai jei draugas mokosi, tai be sansu paziuret "Nusivylusias namu seimininkes"... 
Last edited by Tildushka (11-12-2008 06:21)

Suprantu tave. Man irgi labai patinka Nusivylusios Namu Seimininkes. O tu Tildushka matau ir Simsus zaidi ane?