Kokios temos labiausiai laukiat? As tai Massai. Man atrodo tai afrikietiskas stilius. Turetu but faina
2008-10-30 Rock
2008-11-06 Kate Moss week
2008-11-13 Bimbo of the month
2008-11-20 Dior
2008-11-27 Massai style
2008-12-04 Grunge
2008-12-11 Evil Witches
2008-12-18 Christmas ball Ball gowns and drop dead heels only please.
2008-12-25 Round the christmas tree
2009-01-01 New Year Sales!
2009-01-08 Sexy and seductive
2009-01-15 Twiggy Supermodel
2009-01-22 Emo
2009-01-29 New York style

as galbut noreciau paziurek kaip atrodo New York stilius 

indroox wrote:
tie tikslai tai tikrai netinka mergaiciu ziadimams...pvz kai reikia mesti savo vaikina po ieskoti kito...o viename lygyje bimbo susiranda sau senuka kuris turtingas magnatas ....
istikruju tai ziauru...taciau visos si ziadima zaidziam
amerikoniškas stilius... kai sėdi

na taip bogynia visiskai sutinku su tavimi.
ta dieda paminejau kaip viena is pavyzdziu... o visa kita taip pat tikrai kraupu...beje dar yra ir tokiu tikslu kaip svorio numetimas iki tam tikros ribos it t.t. na man jau 22 bet as uzsikalblavau uz to zaidimo... ir kartais net tikrai atrodo kad ta tavo rengiama, auginama, puosiama lele kazkiek atspindi ir tave ar tavo grozio idealus...

na mano diedas atseikeja man 1000 BD, bet vis tiek diedas...
O siaip tai sutinku su tavim indroox - mano bimbo atrodo taip, kaip as noriu ir kaip as suprantu, kas grazu, o kas ne... (o pagal mane blond plaukai visai negrazu). Ir man labai nepatinka ivairus reikalavimai, kai reikia pakeist sukuosena ar pan. Na man tai jau tuoj bus 23, o as vis tiek zaidziu. Yra tokiu moteriskiu, kur jau dukros suaugusios ir zaidzia... Cia jau labiau zaidimas suaugusiems, o ne vaikams

tai va...pasirodo ir moterims reikia mergaiciu zaidimu 
as tai suradau si zaidima atsitiktinai, seip kazkiek domiuosi mada ir man labai patika zaidimai kuriuose reikia aprengti lele, papuosti, padazyti ar pan....tai ieskodama kazko panasaus uzsukau cia 

Bet tai nereiskia, kad as tokia neprotinga jei man tik 13 
Man irgi nepatinka tos plastines operacijos, nes manau, kad pasaulyje daugiau tokiu merginu kurioms rupi krutines operacijos. Tad prasau nepsresti apie mane pagal mano amziu. Sita as zaidima zaidziu, nes man labai patinka renkti lelytes ir kurti rubelius. Prisipazinsiu net dabar retkarciais zaidziu barbemis 

liostituke tai ir labai saunu kad tau nepatinka operacijos ir pan...Mes cia kalbam daugiau apie propaguojamas "vertybes" kurios nepastebimai gali tapti ir jaunu mergaiciu vertybemis bei siekemybemis
...
Nes siame zaidime visos tos operacijos, tie diedai, kuno formos pateikiamos lyg visa tai yra visiskai normalu iprasta ir priimtina
...cia taip lengva pasidinti krutis, nusirudinti kuna, draugauti su turtuoliu...o pasekmiu nera
...tavo bimbo nesusirgs odos veziu kad ir kaip daznai lankysis soliarume, jai niekada nebus komplikaciju po operaciju, jai smagu buti su senais nes tada ji gauna pinigu
...(beje formuojamas ir tas isitikinimas jog vaikinas turi tau duoti pinigu jei jau draugauja su tavimi....)
na va kad pavariau
bet jau kad issiliejau tai issiliejau 
Last edited by indroox (10-23-2008 16:27)

Liostituke, mano ilgametė forumų patirtis- apie žmogų sprendžiama pagal jį, o ne pagal amžių. taip, jei pamatai amžiumi iš konteksto iškrentantį žmogų, atkreipi dėmesį, bet jei jis nesielgia vaikiškai, gali su juo bendraut- viskas ok.
taip kad ir tu nesijaudink- konkre

Aciu:)
Labai pritariu Indroox pasakymui apie operaciju komplikacijas ir odos cezi. Cia tikrai tiesa ir manau tikrai blogai, nes kai kurie gali nesuprasti ir galvoti, kad komplikaciju po operaciju nebuna. Ir siaip gali padaryti kazka naujo, ne vien rubus. Nors man ir laaabai patinka sitas zaidimas vis del to kazko truksta. Butu smagu jei Miss Bimbo butu galima darytis savo namus kaip Ma Bimbo. Zinokit pabandykit Ma bimbo. Nors jis ir ispaniskai, bet trigubai daugiau sukuosenu, rubu. Jei jis butu angliskai tikrai zaisciau. Galetu dar ka nors panasaus padaryti i toki kambari kur nuejus gali su savo bimbo bendrauti su online esanciais bimbo. O siaip tai bimbo man labai patinka. Tik fainiau butu jei mes uzliptume kada nors ant podiumo:like:

dabar užme

ma bimbo prancuzu kalba... zaidziu ten, nors visiskai nieko nesuprantu
Siaip missbimbo sukurtas pagal ji, todel ten visko daugiau. O realiai tai missbimbo man labiau patinka, nes dabar po atsiskyrimo viskas originalu ir nepaimta is mabimbo, nors yra panasumu. Cia yra atskiros temos, kiekviena tema vis kitokia, o ten padrikai prikuriama drabuziu ir viskas...
Last edited by Tildushka (10-25-2008 09:18)

jo buvau ir as uzejus i ta ma bimbo... man tai sis labiau patinka...gal todel kad jau pripratau prie jo ... 

ai dar kas nepatinka ma bimbo - ten niekur negalima forume rasyt jokia kita kalba negu prancuzu... O as nemoku... tai man kai atrase prancuziskai
bet paskui atsirado, kas padejo 

Pagaliau as 17 levelio:cool:

Sveikinu
Bet taves laukia ilgas strigimas 18 lygy
nes ten reikia vel igyt kita profesija - tapti zurnaliste, o tai trunka 30 dienu ir dar tureti 150 000 BA... man dar truksta visu 60 000
Ai beje, Liosituke, tas senis ant pusnuogiu kimba
tai kai jo tau reiks, tai savo bimbo aprenk su maudymuku ir mini sijonuku - greiciau uzkibs

Tildushka aciu tau uz tai, kad padedi 
Jo ilgai teks sedeti 18 lvl. Uzjauciu, kad tau truksta 60.000. Ziauru... 
As esu labai supykusi ant bimbo todel, kad jie sukciauja. As nesuprantu kokie turi buti zmones, kad isrinktu tokias baisias bimbo ant podiumo. BAISU!!! 
Man atrodo, kad nesaziningai tos kitos bimbo renka nugaletojas... Galetu patys kurejai nepatinget ir isrinkti 
As pati visai noreciau nors karta pasipuikuoti ant podiumo. Manau, kad yra tikrai grazesniu bimbo kurios yra vertesnes uzlipti ant podiumo 

Na siaip uzlipa tos, kurios daugiau draugu turi... O lietuvaitems ta padaryti be sansu, nes tam reikia labai didelio aktyvumo. Beje, siandien Vampie yra top cred gamers virsuje, tai speju, kad jinai sia savaite laimes. Labai daug lenkiu paskutiniu metu ten, nes ju daug ir viena uz kita prabalsuoja... O jei papuolei i top 20, tai daugiau sansu laimet

bet mane issukiuose tai labiausia ir nervina
kad kai reikia susirast nauja darba ilgiausiai turi laukti...
atrodo geriau kaip tik kuo toliau tuo mazetu tu "mokymosi" dirbti dienu skaicius 

O kaip jums pavyksta tureti tiek daug IQ. As nesuprantu Indroox kaip tu jau turi virs 312 IQ. As dar tik 156IQ... Vau... Noreciau buti tokio lygio kaip tu Indroox. Bet is kur jus tiek IQ gaunat??? Nu blemba kaip jums faina.... 

Sveikos! As neseniai cia prisiregistravau. Uzsukau i foruma ir radau si lietuviska foruma. Galvojau tik as viena zaidziu sita zaidima, bet pasirodo ne:)
Isdalinsiu jums bimbo cred jei reikia. As taip jums pavydziu, nes jus jau tokio auksto lygio.

lygiai gi pasiekiami 
aš dabar 9 užsikasiu- reik 9000 BD, kad veido operaciją pasidaryt (o man taip baisiai atrodo- kaip burundukai, išpūstais žandais
)
bet labai jau rimtai kai kurios žiūrit į žaidimą- topuose norit būt, nervinatės dėl balsavimų.

tiesa, IQ- gi eini ir nuobodžiai tupi bibliotekoj, žaidimus žaidi- ir susirenki po truputį 

Jo po truputi... 
As dabar is bibliotekos gaunu tik 0,1 labai retai pasitaiko, kad buna 0,2. Nu zodziu...