radau radau....
o tai kaip suprasti yra tik iki 25 lygio...tai vadinas jis jau paskutinis lygis? 

tai tikriausiai. nors gal sugalvos dar ką nors, kad daugiau būtų. man ir tą 25 pasiekti- sizifo darbas 

Kaip cia smagu kai musu daug. Kai nepamirstu tai visoms isdalinu bimbo kredituku. Aciu uz tai, kad ir man duodat. Jau 59 turiu. Tikiuosi kuriai nors is musu pavyks kada nors ant podiumo uzlipti:)

aš mūsiškes į draugus įsitraukiau- kad lengviau rast ir apdalint būtų 

sianakt restartavosi kreditai
tai reiks vel is naujo juos rinktis. O siaip del challenges - tai kai laimi su pinigais, tai gauni ir BA. Pvz. 130 BD ir 13 BA. Aisku sitie atimami s praleimejusios. Realiai as priimu tik be pinigu tuos issukius, nes kartais gaila, kai 4 lvl esantis zmogus meta tau issuki, tuo labiau, kad tam lygy dar mazai pinigu kasdien gauni...

gal ir gaila, bet ir paÄ iai reikia gyvent
uf, kad iÅ¡lipÄ iau iÅ¡ to 6 lygio, reikia dar bachÅ«rÄ… mest... o tam pinigų reikia. žiauru 

kaip gaila del tu kreditu 
na nieko vistiek prikaupsim vel viena kitai 

dabar galvoju- visiem visiem jie dingo? jei taip, tai mums dar nieko- nedaug jų buvo 
o Ä ia pirmÄ… kartÄ… taip, ar periodiÅ¡kai visiem panaikinami?

as tai tikrai nzn .... 
bet jei visiems dingo tai kai kuriems tikrai liudna...o jei tik kai kuriems tai tada kodel mums 

visoms siaip turejo dingti, bet as turiu itarima, kad kai kurie liko su savo kreditukais, nes ka tik siaip sau ziurinejau ka cia i challenges pakviesti. Susidariau toki ispudi, kad ne visoms jis dingo, nes kai kurios kreditu jau turi apie 150. Kazkaip laaabai daug kaip per viena diena.
As taip nuliudau kai suzinojau, kad kredita mano nueme. As tiek daug turejau 
sveikos merginos;)kaip senai nebuvau forume, o musu cia net pagausejo per ta laika)smagu)))
del vaistu tai nezinau,niekad nebandziau ju)o kreditus tai kiekviena penktadieni visiems turetu nuimti,bent jau man visa laika penktadieniais nuima)))

Kreditai restartuojasi kiekviena ketvirtadienio nakti, nes naujos 3 bimbo uzlipa ant podiumo. O vaistu kol nesergi geriau nevalgyt. Cia reikia tik tuo atveju, jei tavo bimbo serga ir gali numirt.

O kaip suprasti kada suserga tavo Bimbo? 

kada neduodi valgyt
kai ana nelaiminga ir pan. ateina į paštą pranešimas, kad taviškė serga ir bėk gelbėt 

o jei numirsta bimbo, tai gali ja prikelt - tai kainuoja 2000 BD, o jei neturi, tai gali restartuot ir is naujo nuo 1 lygio zaist.
Kaip jums patinka tie tikslai, kuriuos reikia ivykdyti, norint pasiekti kita lygi? Siandien pasiekiau 18 lygi ir vienas is tikslu - tapti perkepusia blondine... Feee... O jums soliariumas normaliai veikia? Po soliariumo mano bimbo ne kiek nepatamsejo...

tie tikslai tai tikrai netinka mergaiciu ziadimams...pvz kai reikia mesti savo vaikina po ieskoti kito...o viename lygyje bimbo susiranda sau senuka kuris turtingas magnatas .... 
istikruju tai ziauru...taciau visos si ziadima zaidziam 

na taip... O tas senis mano profily bus dar ilgai... Dar man nepatinka, kai reikia pasidaryti sukuosena pagal ju pageidavimus... O as visada noriu savo bimbo matyt tamsiaplauke, bet dabar ji blonde, nes kitaip nezinosiu, kada i soliariuma baigt vaiksciot
Sitas tikslas labai panasus i toki: tapti soliariumine fyfa 
Last edited by Tildushka (10-22-2008 09:36)

Tai ka man kazkuriame levelyje reikes darytis sukuosenas pagal vaikino prasyma ir ka jis bus diedas?
as nenoriu, kad taip butu man patinka tas mano carpachio vaikinas. Zinot, kad carpachio yra italiskas patiekalas, o mano vaikino tokia pavarde 

Fui Tildushka koks tavo vaikinas:sourire: koks diedas 
Gaila, kad nedaro normaliu vaikinu, nes labai primena serialus, kad tipo jaunos merginos isteka uz senu milijonieriu diedu. O kiek jis tau duoda BD per diena?