sveikos.
bandau suprast, kur papuoliau
ir labai nudžiugau radus temą lietuviškai- gal galėsit padėt bėdom iškilus (turiu bėdą- tingiu skaityt ilgus tekstus angliškai
)
taigi, kas

sveika 
tie issukiai tai tiesiog mados ar grozio varzybos, kuriuose varzosi tavo bimbo su kitomis....
tai va mesk kitoms issukius... 
taip pat gali statyti ir pinigu uz savo bimbo tada jei laimi gauni dviguba suma...
na va nzn tik ar aiskiai paaiskinau 

ugu, aišku (

nu jo gali gaut daugiausiai pinigu is bachuro ir darbo, dar yra zaidimukai kur gali gaut kelis papildomus pinigelius...o seip dar yra kazkoks budas , bet as tai tokiu nenaudoju kur jau grynais pinigais gali i ta zaidima kazkiek ten $ nusiust ir tai ten dades ir tasku ir pinigu ir t.t. 
man tai sis zaidimas patinka tik del to kad gali aprengt mergina kaip nori, pagrazint ir t.t.

oi kiek laiko as cia nebuvau... na man tai taip pat patinka sis zaidimas, tik laiko sedejimui ne tiek jau daug ir belieka - pradejau dirbt
ir siaip visokiu papildomu veiklu atsirado...

na kartais ir nereikia daug laiko prie jo...svarbu pamaitint savo lele ir to pakanka 

Beje sveikos! tik siandin sugalvojau fourme paieskot lietuviu... Kaip jus radot miss bimbo? as tai maciau per tarptautines zinias, kad tipo labai blogas zaidimas mergaitem tai nusprendziau pasiziureti pati.... Ir pasidare idomu.... 

jo, žaidimas tai tikrai nekoks, jei kalbėt apie mergaites...
aš radau kažkokiam bloge, tai dabar domaujuos, kas

Sveiki aš esu lietuvė ir man laaabai patinka žaisti Miss Bimbo 
Pasikvieskite mane prašau į draugus, kad tūrė

siaip man 13 metuku, o tau tildushka daviau 5 bimbo cred, nes esi laaabai grazi :*

greta, manau, ir

Kitos bimbo turi uz tave balsuoti ir duoti nuo vienio iki penkiu bimbo credito reikia ziureti kiek jo turi. Jei nori paziureti spausk My Bimbo, tuomet apacioje susirask my profile, tau ismes atskira langa ir tuomet pamatysi

oho kaip faina kiek jau cia musu daug... 
gerai duosiu kreditu kas nori
bet as irgi nelabai suprantu ka jie daro?Jei tai svarbu tai duokit ir man tu kredituku
)))))))

na, aš kreditais apdalinu mūsiškes (kai nepamirštu
)
jezau, aš vis dar 6 lygy pakibus... užburtas ratas. kažin, kiek šansų neprasmegt

jo labai jau mazai duoda tu BD ...gerai butu kad kokia lietuvaite ant podiumo puikuotusi...
va parasau sia sms ir tuoj isdalinu visoms creditu :DDDDDDD

ner uz ka ...negaila juk

Oho jau kiek musu daug
Gerai, kad jau pilneja musu forumelis. Aciu Gretai ir visoms kitoms. Beje, apie BD: mazesniuose lygiuose labai mazai gauni BD, tai 9 lygis tikras uzsiknisimas - kasdien po 200 BD gaudama turi sutaupyt plastinei operacijai... As apie 2 menesius taupiau... O va dabar gaunu vien is bachuro 1000 BD, tai po poros dienu galima gana solidziai apsipirkt
t. y. nuo galvos iki koju

aš dabar bandau iš tų iššūkių susirinkt
pasigauni kokią naujesnę, 4 lygy, ir bandai iš 10-30 BD. viena neapsižiūrėjus pati man 2 kartus metė, po 130 BD
ot praturtėjau.
geras dalykas, kad yra dabar visi lygiai forume surašyti, ko reiks. tai gali pažiūrėt ir pasiplanuot į ateitį, jei ką.

o kur jie yra surasyt?
as dar nemaciau