» 926 bimbos on-line now and 2887678 registered Bimbos!

Pravilno. Ima tuka niakakvi drami mejdu ekipite, no edva li niakoga shte nauchim cialata istina. Shte se nadiavame pone da doopraviat drehite i vida na tazi kukla, che ednata i ruka oshte e kato izsuhnala i cvetovete na pricheskite sa kato bonboni - niamat nishto obshto s realnostta, no ima podobrenie, dori i az kato okonchatelen pesimist go priznavam.

Drami vinagi shte ima - vseki edin koito e doshul i ni e kazal che e admin, vinagi e iskal da ima cqlata vlast nad igarata i est. nad potrebitelite. Obache ne mu izlizat pravilno smetkite i se pochva: modovete ne sa saglasni s admina i aide chao; potrebitelite ne sa saglasni s admina i te sa aut, obache nali sme mnozinstvo i admina reshava da si obere krushite i si tragva kato ni zarqzva v nebrano loze. Dokato se vazstanovim to minalo polovin godina.
Tazi igra testva nervite - spravish li se s neq, nishto ne moje da ti se opre 

Taka e kato se smenia ekipa chesto. To si iska edin admin da si izgradi ekip i da si bachka samo s nego. Ti zashto ne si mod dai da ti izdignem kandidaturata 

Hah, mersi za doverieto 
Izzy me popita dali iskam kato doide, no togava imashe edin drug mod koito izbra novite. Tqh veche gi nqma, a kogato se izbiraha novite imah izpiti i ne mojeh da se navartam okolo foruma i da se zanimavam.

Goliam kef opraviha mi povecheto drehi. Samo oshte niakolko iaketa i prochie, no opredeleno moga da izpolzvam pak povecheto si drehi. Bravo!

Mn dobri novini, bqh se otchaqla che starite mi drehi nqma da stavat za nishto.
Sega i ako novite promeni pri grimovete sa tolkova dobri... opredeleno shte ima napredak.

Dobre, dobre i az sum dovolna. Samo da mi opraviat plashtaniqta, che ima mnogo sladki saka deto iskam da si kupia pone tri, chetiri
Interesno dali shte opraviat chorapite ... ? S edni krakata na kuklata sa ujasno tunki, ama suotvetstvat na rucete. S drugi krakata sa normalni, ama puk na fona na rucete izglejdat mnogo debeli. Ili mnogo iskam hehe 

Za chorapite si mn prava - polojenieto e ujasno, dano skoro gi opravqt che Bimboto mi shte hodi zimata bosa. 
Ti sas sms li si porachvash pari ili s kreditna karta?

Sus sms - ne mi e qsno zashto, no e v puti po izgodno. Gledai sega za 20 dolara vzimash shesdeset i shest hilqdi parichki tuka v igrata. Tva sa ti na tebe 30 leva. Za 30 leva shte pusnesh 12 sms- a za po dva i chetirideset. Za 12 sms- a shte vzemesh sto i dvadeset parichki v igrata. Sledovatelno kakva mi e dalaverata da kupuvam s karta? Nikakva ... Za sushtite pari s sms poluchavam dvoino poveche (ako raboti izobshto sistemata koeto chestno kazano se sluchva vednuj na 2 opita - az kolkoto sum puskala polovinata ne se zaredat i hodia da mrunkam na adminite).
Ne znam kakvo praviat, ama manekena v magazina e pak stariq i pak niakakvi oplakvaniq che vsichko krivo. Utre kato stana dano sa dovurshili sedmichniq update 

I az prashtam sms-i i dosega vsichki mi bqha prieti bez problem.
Grimovete ne rabotqt kato horata - ako si smenish pricheskata se maha, ako dobavish novo chervilo - pak se maha. Gledam starite drehi, koito predi dni stavaha na kuklata mi, sega ne i stavat. Mn im e trudno da se opravqt, no sam "za" da sprat saita za nqkolko dni i da opravqt neshtata, shtoto taka e mn drazneshto. 

Mda ... gruckata roklia pak ne bashka, grimovete gi opraviha, no ne mojesh da si mahnesh grima i da ostanesh bez - opitah za da si vurna chernite ochi, ama ne mi se poluchi samo kinti vze.
Pratih az sms- i i stana nomera, ama predniq put ne se poluchi. Ei tva e gadnoto, na 3 prashtania edno vse se ebava i trqq da tursia admini.
Problemite ili sa novi ili vrushtat starite ne mi e qsno kak, za word- o da ne govorim kakvi gluposti sa. Chestno kazano programista e gola voda kakto i da go gledam, kato vijdam i problemi po sql bazata deto dori az moga da gi opravia, da ne govorim za nego zaradi koito po 5 chasa lagva ili izobshto niama igra.
Ne znam dali e razseqn ili po princip tolkova si moje, ama da vzemat da napraviat pauza za 7 dni i da si opraviat bakiite. Ili da kajat da im pratim edno kadurno bulgarsko momche da im opravi koda za 3 dni 

Hah, tova za bulgarskoto momche mi haresa. 
Imashe edin period v koito bqha zatvorili saita za da go opravqt, no ne se spraviha mn dobre. Bugovete si sedqha i daje imashe i novi. V tozi sait nishto ne moje da pomogne, osobeno kato programista ne znae mn dobre frenski (a koda e na frenski).
Uj shte imame oshte edin admin, koeto oznachava poveche hora shte pipat, no dali im e qsno kakvo pravqt... 

Ot novite drehi mnogo me kefi rokliata sus sakoto. Obache dve ot roklite sa meko kazano bezumni, osobeno taq s dekolteto do pupa
Taia sedmica se useshta, che niakoi zdravo bachka, bravo bravo samo taka da durjat fronta. Oshte malko staranie po drehite i po chorapite i niakoi aksesoari i niama da pomnim che e imalo razdelenie na igrite. Bimbata vse oshte e po- zle ot frenskata, no podobrenieto se useshta pri tova znachitelno.
Na men li samo taka mi se struva ili naistina smeniha cvetovete na kosite s malko po- priemlivi?

Drehite naistina sa mn hubavi i malko skapichki.
Mn se kefq kato popadna na Bimbo s cherveni ochi i edni cherni vejdi, koito gi pravqt zlobni. Nqma druga takava kombinaciq. 
Inache ne zabelqzvam razlika v cvetovete na kosite. Po princip polzvam chernoto i ne obrashtam vnimanie na drugite.
Last edited by ReindeerDippin (09-16-2008 12:35)

Da i az sum ili s cherna ili s kafiava, ama mi se iskashe da barnat malko chervenoto che predi si go polzvah i nego. Inache da - dreshkite sa skupi, kupih si ot vseki ekip po edin, ama kostuma me kefi nai- mnogo. I pak idva momenta s prashtaneto na sms- i hahaha
Pri frenskata bimba sa pusnali minimum 20 novi pricheski - ima niakoi napravi bojestveni.
Tuka s tebe mai samo dvete si ostanahme ...

A predi bqh sama i ot vreme na vreme nqkoi me navestqvashe 
Teq drehi shte me pobarkat, nqma rabota v momenta Bimboto mi, a sled nqkoi drug den i gadjeto shte trqbva da zarqzva... Na drugoto nivo shte mi trqbvat 40 rokli i iskah da spestq malko pari, ta da mina samo s edin sms. Trqbva da ustoq na izkushenieto.
Frenskiqt sait si im e "detenceto", ostava i da ne go podarjat na nivo. Te i taka kazvaha de - nashiqt sait e na vtoro mqsto, zashtoto frenskiqt im e prioritet. I za tva sme tolkova nazad v momenta.

Az imam 50 rokli ... prekalih s pazara naposleduk. Ako ti triabrat malko kinti moga da ti prehvurlia s niakoi challange - realno sum izpulnila pochti vsichki golove za nivo 26 - triabva mi samo BA i kursove da karam za rabota i gadjeta da ostaviam ili namiram.
Btv naistina za 200 dni shte sum 26 nivo i shte e skuka - triabva da pomislqt za novi niva, to ne e tolkova slojno vse pak na fona na tova koeto praviat drugo. Izturvat klienti, a az za niama 90 dni sum izkupila pochti vsichki svestni drehi ot magazina i izpolzvam vsichki ekstri na max. To verno az sum luda, ama vse pak triabva da se zalaga na klienti kato men, deto im hlopa duskata. 

Mersi, no po-dobre da ne mi prehvarlqsh pari, pak nai-veche po tozi nachin che shte izgubish mn BA, shte ti trqbvat posle.
Vse nqkoi shte se prestrashi da mi prati edin challange za pari - za tva se oblicham po-prosto i ako razlikata ni e 200 000 BA sa moi, i samo po prashki da mi e Bimboto. Pak i grackata roklq e na moq tsrana. 
Abe novi niva ot 5 meseca mai ne sa dobavqli, mn izostanaha i s tqh.
Sega da pusnat i oshte novi pricheski, malko da im opravqt cvetovete i shte sam dovolna, pone za malko.

Aha ... znachi ako imame 200K razlika v BA kakvoto i da pravia ne moga da spechelia, a az se chudia kakvo stava ...
Gruckata roklia e 6 tochki, ama tazi za rojdenniq den bie - igrala sum sreshtu bimbo kato men na moite tochki i prochie i az s rokliata za RD q biq, dokato tia e s Gruckata. Puk ako sum hodila i pri terapevta predi tva i sum malko pop shtastliva napravo machkam
Ei otkak se smenq cveta na ochite i vejdite ima niakoi kukli deto sa napravo srteashni. Ako pochnat i da rumjat i shte namokria gashtite ot strah 

Ami bila sam bez problemi hora s 100 000 BA i roklqta za rojdeniq den, a Bimboto mi e bilo po banski. Vchera pobedih edna macka s 210 000 BA i mn natrufena - skapi drehi i bijuta.
Inache Bimboto mi e vinagi 127 lbs i malko otgore, demek idealnoto teglo i nad 100 % shastie. Problemi nqmam, imam dostatachno pobedi, ne se oplakvam, moga da si pravq kakvito si iskam eksperimenti.
Abe lista mi s challenges e vinagi na max, malko trudno mi e veche, malko hora mi gi priemat, no tezi na nivata pod 10 sa mn otzivchivi 
Last edited by ReindeerDippin (09-18-2008 14:45)

Te zashtoto oshte ne sa v chas. Az samata imam 1800 pobedi no mi e trudno veche da namiram s kogo da igraq, samo niakakvi devoiki s po nad 240K BA deto posmurtno ne moga da se merq s tiah osven ako ne sa oblecheni v neshto evtinko. Abe utre trqq da zamina do ponedelnik, imash li ideia za kolko dena umira kuklata bez voda i hrana? Kolko dni izdurja?

Nqmah net 8 dena i tq beshe dobre, no nedei da riskuvash - sloji q na pochivka. Taka ili inache za da si poluchish parite ot gadjeto i rabotata trqbva da vlezesh v saita. Nishto ne gubish.

Taka de ama niama da mi se broiat dnite do 100 puk mi ostanaha samo 15 i posle minavam nivoto
Tiq novite rokli ... bankrutirah pak. Pak 50 000 nazad, ama ne izdurjah na naprejenieto 
Shte vidim de v Smolian pokrai rakiite moje i da nameria vreme da q logna, ako ne posedi gladna 3 dni. Btw taia dizainerkata vikam da napravi i malko evtini drehi - az kupuvam vsichko, ama za poslednata sedmica sum pone 100K dolari nazad - niakakva shoping maniq me e obvzela 

Xeepa wrote:
Taka de ama niama da mi se broiat dnite do 100 puk mi ostanaha samo 15 i posle minavam nivoto
Dnite pak nqma da ti se broqt - za da se smeni denqt trqbva da vlezesh v saita. Znam go ot opit. 
Sledvashtite drehi shte sa evtini.

Aha ... toest kato ne vlizam nishto ne stava tuka. Malko tupichko, ama otkum kod si go obiasniavam
Abe evtini evtini shte vidim ... i az im cheta temite obache sviknah da ne im se doveriavam mnogo mnogo.
Q kavi administratorkata poqvi li se izobshto? Az zagubih nadejda da mi pishe, ama kato gledam i drugite revat ...