Nie wiem czy takie pytanie padło tutaj (za dużo stron do czytania) ale, czy ktokolwiek korzystał z banku??

ano korzystał na pewno raz ...a o co się rozchodzi??

no, niestety dałam się naciągnąć tym oszustom.
dwa razy 
a w zamian co mam? popatrz na moja bimbo.
wolÄ™ konkurencjÄ™.
tutaj przychodze w wolnej chwili ponarzekać i mialam z bimbetki robic anorektyczkę, ale teraz stwierdzilam, ze zrobie inaczej - utucze ja i zobaczę co sie stanie, do jakiego stanu mozna ją doprowadzic.
[/url]

nie masz litości 

Hm, no właśnie, a propos - co sprawia, że niektóre bimbo mają taką "smutną" twarz? Taką jakby zmęczoną? xP

pewnie mały procent szczęścia....bimbo jest smutna jak nie ma chłopca nie chodzi potańczyć i takie tam

TalkToMe Twoja Bimbo ma śliczne usta. Moja wygląda jak ryba, no i jak umaluję ją ciemniejszą pomadką to jaśniejszy kontur wystaje. A Twoja jest już po liftingu? Ja mojej zrobiłam, ale jeszcze jak były stare Bimboski.

rilla900 wrote:
a ja nie mam...
może za niski level?
Rilla coś faktycznie się opuściłaś. Kiedyś szłyśmy łeb w łeb. Gdzie tak zamarudziłaś?

DonnaCaramia wrote:
Guziczek1511 wrote:
ale uprzedzam bimbru w tych rzeczach nie da się pić
uwierajÄ… ?
![]()
a denaturat ?
ciekawe czy Angole wiedzÄ… co to denaturat![]()
dzisiaj siÄ™ punkty kasujÄ…
trzymać kciuki Bimbetki bo zaraz wsiadam w pociąg i jadę zdawać poprawkę
Guziczek dałabyś jakiś screen
Of course będziem trzymać! Nawet dwa!

Phortobello wrote:
TalkToMe Twoja Bimbo ma śliczne usta. Moja wygląda jak ryba, no i jak umaluję ją ciemniejszą pomadką to jaśniejszy kontur wystaje. A Twoja jest już po liftingu? Ja mojej zrobiłam, ale jeszcze jak były stare Bimboski.
Tak, miałam już lifting. Może to kwestia mejkapu.
: )

Ciekawe jak wyglada nowa bimbo przed liftingiem
A w ogole to dzien dobry 

A dzień dobry 
Ja nie mogę sie napatrzyć na mój nowy kolczyk w oku... cudny jest!

Wejdź sobie na profil jakiejś bimbo z niskim lvlem.. po prostu wygląda jeszcze bardziej dziecinnie niż ta po liftingu : P

Guziczek1511 wrote:
pewnie mały procent szczęścia....bimbo jest smutna jak nie ma chłopca nie chodzi potańczyć i takie tam
Guziczek, skąd ty wytrzasnęłaś taką kieckę

HAhahaha! A Janeczka w samych gaciach paraduje! Ubierz sie dziewczyno, na dworze zimnio 
Last edited by poanastazjapo (08-29-2008 08:24)

Wyglada strasznie.... Ja wiem, ze graficy maja trudne zadanie coby zrobic cos "nowego", ale na boga... skoro juz i tak musza wszystko pozmieniac to dlaczego nie zrobia tego raz a dobrze? Bo pozniej takie quazimodo wychodzi...

quazimodo, haha
a moim zdaniem po liftingu to nawet nie najgorzej wygląda.. chociaż chyba i tak wolałam tą poprzednią wersję 

poanastazjapo wrote:
A dzień dobry
Moje kolczyki w końcu są na miejscu!

TalkToMe - zgadzam sie, ze po liftingu wyglada lepiej. Ale nie zmienia to faktu, ze moja bimbo wyglada jakby miala garba/skrecony kark...
poanastazjapo - mam to samo
Jak patrze na te kolczyki to mnie bola pewne obszary twarzy... przekuwanie uszu/warg/nosa rozumiem, ale zeby oczy? 

To na pewno kolejny, nowy trend w modzie, którego my po prostu nie rozumiemy : P

Moje kolczyki już wróciły na miejsce! Ale jeszcze wczoraj też miałam nowy supermodny oczny piercing 

moje też ładnie leżą na siwych włosach 

poanastazjapo wrote:
A dzień dobry
Nie ma jak to hardcorowy piercing 

Zagrałam sobie właśnie w Wordo i zastanawiam się kto wymyśla te słowa! O ile KANTED brzmi jeszcze po ludzku (aczkolwiek nie przypominam sobie żeby w j.ang istniało takie słowo), to MAHWAS brzmi już kompletnie absurdalnie! Może to po japońsku 

ahh musze przyznac ze coraz rzadziej tu bywam, az przykro:( tyle czasu poswiecilam tej stronie.. a teraz musze przechodzic przez to wszystko po raz 2 tyle ze TAM..
no ale naszczescie maja tam ak odlotowe ciuchy, ze az chce sie ogladac kazdy challange pomimo ze jest ich az 90
dawno nie ogladalam ich z przyjemnoscia ^^