» 424 bimbos on-line now and 2887446 registered Bimbos!

Da bai si vroiam sa pun si eu pozele de la revelion aici dar nu merge de nici o culoare... nu stiu care-i faza 
LE : ca sa nu fac spam
Pisicul meu e atat de somnoros incat l-am invelit si pus pernuta si chiar sta asa
e atat de dragut ca doarme ca un omusor... <3
Last edited by Aimee_moi (01-10-2012 01:36)

Aimee_moi wrote:
Da bai si vroiam sa pun si eu pozele de la revelion aici dar nu merge de nici o culoare... nu stiu care-i faza
LE : ca sa nu fac spam![]()
Pisicul meu e atat de somnoros incat l-am invelit si pus pernuta si chiar sta asae atat de dragut ca doarme ca un omusor... <3
Cred ca a obosit ! A prins/vanat prea multi soricei azi ! Defapt...nu mai pot de bine: caldurica,papica buna,joaca si multa dragoste !

Da... mi-as dori, daca exista reincarnare pana la urma, sa fiu in viata urmatoare o matsa ca Puki sau ca Eva. Frate sincer, are lumea mai bine grija de ei decat de noi, copii 
Off topic : am reusit sa dorm! Nu mai dormisem de o saptamana noaptea... Bine ca m-am culcat la 4 si m-am trezit acum pt ca efectiv nu puteam sa mai dorm dar e un progres... Faza e ca maine am examen de la 14 si ore de la 8 dimineata, asa ca nu am c*m sa stau treaza atat si trebuie sa ma fortez sa dorm putin noaptea
Atata timp cat dorm 3-5 ore e ok, pot sa functionez in continuare multa vreme d.upa ^.^
A, am uitat sa ma plang... baaaai bobocii naibii... din 5 grupe, nici unu' nu si-a pus examenul (restanta mea) ala de cacat intr-o zi convenabila pt mine... toti si-au lasat ca prostii pe ultima saptamana.... Ma rog, sincer, imi vine sa nu ma mai duc s-o dau pt ca e pusa fix intr-o saptamana cu un examen foarte greu de-al meu si nu stiu ce sa fac.... Noi ni l-am lasat special cu zile multe pe ala ultimul pt ca avem demonstratii de 2-3 pagini de invatat + nu stiu cate tipuri de probleme si nu vreau sa ma demoralizez la restanta aia inaintea lui :-s In schimb, mai pot sa o dau d.upa el dar mi-e ca imi ineaca corabiile daca pic ... voi ce si c.um ati face?
DEER GOD =P~ am cumparat toti pantofii de la mdc. Daca mi'ar aparea si in dulap, thank you very much.
@Diana Eu nustu c*m reusesti tu sa supravietuiesti cu cateva ore de somn. Eu daca nu dorm 7-8 ore sunt un pericol public si fac oamenii sa planga.
Last edited by Echelon16 (01-10-2012 16:12)

Echelon16 wrote:
DEER GOD =P~ am cumparat toti pantofii de la mdc. Daca mi'ar aparea si in dulap, thank you very much.
@Diana Eu nustu c*m reusesti tu sa supravietuiesti cu cateva ore de somn. Eu daca nu dorm 7-8 ore sunt un pericol public si fac oamenii sa planga.
tania.. si mie imi plac pantofii...
eu daca nu dorm destul.. sau ma trezeste cineva foarte de dimineata sunt foarte

Echelon16 wrote:
̶b̶a̶i̶a̶t̶u̶l̶ baietii astia sunt destul de talentati.
Last edited by rebela5 (01-10-2012 19:10)

Ce am putut pati azi! Am intrat pe la 4-5 (seara) pe mess, am inchis calculatorul si cand am dat sa intru mai tarziu pe mess (adica acum) nu-mi mergea si nici pe mail nu-mi mergea asa ca am incercat sa-mi recuperez parola dar uitasem ce raspuns am pus la intrebarea aia tampita si ma speriasem pentru ca nu vroiam sa-mi fac alt id iar colegelor mele li s-au mai spar parola. Pana la urma a mers dar cand am reusit sa ma loghez mi-am schimbat parola in una de 30 de caractere! Si acum tremur 

Vai ador toti pantofii
desi o pereche seamana cu cealalta pereche facuta tot de MDC dar meh. Oricum hainele facute de alyssamoons sunt ghhoidirhyr, hainele lui MDC mi se par mai lipsite de originalitate, mai ales posetele alea cu imprimeu Louis Vuitton, sunt 2 genti pe care le avem deja doar ca a pus imprimeu. Astept hainele facute de horatia
si de blksetc ca nu stiu sa ii scriu numele :">

Mda...imi bag picioarele... azi nu am dormit ****-masa special ca sa ma culc devreme in seara asta....ajung acasa gasesc TOT dulapul "aranjat" ... frate ce mortii mei a mancat-o in fund pe maica-mea sa-mi rearanjeze TOT...deci erau haine care nu le-am mai purtat de un an doi, FIX in fruntea gramezilor..... mi-a luat prosoapele..... doamne sunt plina de draci.... s-a dus dracu' planul meu cu dormitul... nici macar pijamaua nu stiu unde e desi le-am scos pe toate afara.... nici nu m-am uitat pe chestii pentru maine.... iar nu dorm... sincer nu stiu ce cacat o sa fac maine pentru ca o sa-mi fie greu sa stau treaza pana la 6 seara pentru ca am ore de la 8 dimineata..... deci plang in continuu de 20 de minute de nervi si nu reusesc sa-mi amintesc c*m aveam ordonate hainele....

Sunt singura careia nu-i apar pantofii lui Alyssamoon? 

Last edited by MissAcnyly (01-10-2012 21:10)

Legat de muzica, eu am cam scapat de perioada k-pop (bine, ascult cand vreau sa ma inveselesc, dar mai putin) in schimb am dat'o iar pe vechiile trupe, in special Nickelback
siiiiii vroiam sa intreb daca cineva asculta sau stie ceva cantareti/trupe care canta melodii similare? *puppy face*

Aimee_moi wrote:
Mda...imi bag picioarele... azi nu am dormit ****-masa special ca sa ma culc devreme in seara asta....ajung acasa gasesc TOT dulapul "aranjat" ... frate ce mortii mei a mancat-o in fund pe maica-mea sa-mi rearanjeze TOT...deci erau haine care nu le-am mai purtat de un an doi, FIX in fruntea gramezilor..... mi-a luat prosoapele..... doamne sunt plina de draci.... s-a dus dracu' planul meu cu dormitul... nici macar pijamaua nu stiu unde e desi le-am scos pe toate afara.... nici nu m-am uitat pe chestii pentru maine.... iar nu dorm... sincer nu stiu ce cacat o sa fac maine pentru ca o sa-mi fie greu sa stau treaza pana la 6 seara pentru ca am ore de la 8 dimineata..... deci plang in continuu de 20 de minute de nervi si nu reusesc sa-mi amintesc c*m aveam ordonate hainele....
oh ,Diana. nu e bine ce se intampla cu tine.. ai crize de nervi, nu dormi.. mai linisteste-te si tu si stai acasa o zi doua si odihneste-te *hug*

Amaryyllis wrote:
Legat de muzica, eu am cam scapat de perioada k-pop (bine, ascult cand vreau sa ma inveselesc, dar mai putin) in schimb am dat'o iar pe vechiile trupe, in special Nickelback
siiiiii vroiam sa intreb daca cineva asculta sau stie ceva cantareti/trupe care canta melodii similare? *puppy face*
am ascultat acum o melodie de la la nickelback.. cred ca Coldpaly ti-ar placea

Si niste melodii? Eu's super lenesa si adoooooooor sa mi se dea totul la bot, inclusiv melodii :"> bine, si **** ce gasesc una care imi place o ascult obsesiv cu saptamanile

MissAcnyly wrote:
Aimee_moi wrote:
oh ,Diana. nu e bine ce se intampla cu tine.. ai crize de nervi, nu dormi.. mai linisteste-te si tu si stai acasa o zi doua si odihneste-te *hug*
Asa-i Diana, ma ingrijorezi si vorbesc serios! Nu trebuie sa plangi, bine, chiar eu m-am gasit sa vorbesc care plang la orice nu-mi convine. Dar la tine nu e bine, esti la facultate si ai nevoie sa fii calma si treaza sa inveti. Te rog nu te mai supara. Arunca-le pe toate pe jos, ia-ti hainele mai importante, trantestele pe alea care nu-ti plac in dulap si alea care le porti peste. Dupaia le aranjezi cand ai sa ai chef si timp. Decat sa te enervezi si sa plangi, da-le in mama masii de haine! :*

Eu am plecat la culcare. Ma rog, ma duc sa-mi fac un "sendvris" ca maine ma trezesc devreme (11:30) sa ma duc la cinema. Noapte buna!

Dedicatie pentru Anny.. FARA NUMAR, FARA NUMAR!
Last edited by MissAcnyly (01-10-2012 22:09)

Dar nu e "criza de nervi"... M-a sunat inainte sa ajung sa ma frece la cap sa vin acasa ca ea e obosita si ca a facut curat toata ziua.... In primul rand ca dulapul meu era destul de ordonat, doar raftul cu haine de casa era relativ dezordonat, pentru ca mereu iau si pun chestii la loc si mi-e lene sa le pun frumos .... dar sincer ASTA a facut toata ziua? La cat jeg era pe covor, ea "a facut curat"... da-o in puii mei de treaba, m-am saturat sa ma sune pe mine cand n-are ce face si sa-mi faca "favoruri" de genul. Cred ca mi-a spalat si hainele...eu nu suport sa-mi spele altcineva hainele, mai ales ea pentru ca mereu mi le distruge, la modul ca brusc, devin alta culoare =>> nepurtabile.... Mentionez ca asta se intampla DOAR cu hainele mele. Plus multe multe alte chestii care le face dar nu mai povestesc aici pentru ca oricum 99% din voi or sa credeti ca sunt eu exagerata.

Diana.. poate ca ea crede ca-ti face un bine atunci cand iti face curat si te scuteste de munca... ce n-as da sa vina mama sa-mi faca curat in camera 
DE obicei cand plec in tabere sau excursii imi face luna in camera.. si imi place.. dar nu suport sa se bage in dressing daca nu sunt eu langa ea ca nu-mi mai gasesc nimic.. si asa cand vine buncia-mea la mine se trezeste cu noaptea-n cap si ma tot freaca pe mine "Ilinca.. hai.. nu vrei sa-ti fac curat in dressing." "NUUU.. lasa-ma sa dorm!" si ma tot intreaba asa pana ii dau voie.. si **** ce pleaca trebuie sa o sun sa o intreb de nu stiu care bluza ca nu o gasesc..
Trage aer adanc in piept si calmeaza-te!

La mine nu se baga nimeni in dulap, thank god :s
@Anny

Multumesc de melodii fetelor :* am facut curatenie si nu am avut timp sa le ascult si acuma ma duc pana la croitoreasa si cand o sa vin sper sa reusesc.
In alta ordine de idei nu stiu cu cine sa votez
(((( de la prima parte imi place addidut, si ultima - mja3llie (daca asa se scrie). Bine imi place si ce a facut hethxxx, dar nu e asa complex outfitul. Si la partea a doua pr1nc3sskaylee si alyssamoon, pacat ca el nu a facut si niste pantofi
offff de ce sunt atatea outfituri grozave???!!!?!

De la prima parte imi plac Addidut, MM2007, Jelena19. Nu inteleg de ce le place tuturor atat de mult ce a facut MIA3llie. Am votat cu MM2007 (outfit-ul ei e mai original).
De la a doua parte imi plac toate (inafara de ultima). Aici a fost asa de greu de ales, dar pana la urma am votat cu JadisX, rochia e geniala *-*

Eu am votat cu Addidut si Pr1nc3sskaylee1, cred ca am o obsesie pentru hainele mai casual si mai usor de combinat. Desi outfitul lui Oogie e super, doar ca eu nu prea sunt cu chestiile astea fantasy

awsxdcfghjkvbl Casual Explosion Part 2 <333
Sunt adorabile <3
Observ insa ca au crescut preturile
Am cheltuit 50.000 BD si n-am luat mare lucru