» 424 bimbos on-line now and 2887446 registered Bimbos!

Ce draguta e vesta ♥ de sacou nu stiu ce sa zic pt ca eu nu ma prea omor cand vine vorba de sacouri.. dar de ce nu purtati toate uniforma? 

Vineri nu prea vine lumea in uniforma
Ca avem 5 ore, si daca ninge, navetistii pleaca de la a 3a...mai pun niste poze in care sa se vada mai bine 

Baw, o colega de la mate apli a zis ca sunt, si citez "chiar foarte de treaba" :"> in sfarsit a realizat careva asta -.o acum cateva zile a fost scandal pe grupul facultatii de pe FB, o ardea o proasta care era si la cibernetica si la noi la info ca vai ca la ASE nu-s conditiile astea - adica mai exact, facultatea noastra e varza - si m-am luat de ea si am facut-o subtil proasta si d.upa a venit alta tampita cu vaaai ca eu mereu instig la cearta si ca am fite de copil razgaiat. 8-| m-am enervat si i-am zis ca 1. mie nu-mi jigneste nimeni facultatea si de asta m-am luat de aia, cui nu-i convine sa renunte la FMI si 2. mama e profesoara si tata somer, numai fite de copil razgaiat nu am.
Plus ca mereu cand pune cineva o intrebare si stiu, il ajut printre primii... ce sa spun, m-am mai certat o data cu alta, dar deja aia se certa cu juma de grup pana m-am bagat si eu in seama 8-| proaste rau unele de la info >.<
In alta ordine de idei, m-am apucat sa invat pt examenul de luni.. am ajuns la cursul 3 @-) faza e ca-s mult mai multe proprietati decat ma asteptam...sper ca nu-i asa tot cursul ca ma apuca spirochetii >.< Plus ca am tras la xerox d.upa un caiet si-n unele locuri nu se vede
si tre' sa stau sa ghicesc c.um sa completez
In afara de asta, am descoperit ca la examen, o sa avem o demonstratie de facut si valoreaza 3 pct si fara aia pot sa iau maxim 8 daca fac totul perfect ... m-am cam deprimat ca speram sa iau cel putin 9 la examenul asta dar asa... :-< ma rog sa "imi vina inspiratia" din spate cu demonstratia
ca de invatat, nu stau eu sa invat demonstratii cah pt ca nu mi-ar mai ajunge timpul pt definitii, teoreme si exercitii...

Evident, acum ca m-am dezghetat, mi-e foame... maine ma duc sa invat in alta parte ca acasa nu se poate... tot imi gasesc altceva de facut, ba mi-e frig, ba mi-e foame, ba hai sa ma mai uit la serial ca m-am plictisit, ba ma mai uit la poze comice pe FB >.<
Faza e ca trebe sa car pe cineva cu mine o ora, ca asa numa' invatat nu face bine, mai tre' si putina socializare doar ca nu-mi gasesc companion dispus sa stea in fum de tigara 

Vaaai am 22 de pag de exercitii de la diriga pt olimpiada...x( Pana maine tre sa le termin, sa fac si eu ceva bun.
A fost asa frumos ieri.Cand am intrat in curtea liceului au deschis astia geamul si au inceput sa strige "LA MULTI ANI DIANA!!!":X Asa au facut si de ziua de nume, doar ca erau afara, la usa, si au strigat
Si prima ora am facut-o intreaga, iar de la 2 ora a fost de 25 min si pauza de 5, ca ningea prea tare, si nu puteam sa plecam la 6/7
Si noi am terminat la 4, **** aia am mers intr-o cafenea cu cativa colegi, unde am ras de am crapat cu ei, mai ales cu o colega, ca povestea ce facea bunica-sa, si am tras concluzia ca are cea mai misto bunica 
Last edited by dyenutzZz96 (02-04-2012 13:01)

Buna. Ai fi interesata de un castig rapid? Oriflame iti ofera aceasta oportunitate. Comanda minima este de 50 ron iar discountul incepe de la 23% pana la 40%. Suna tentant? te astept cu un mesaj

dyenutzZz96 wrote:
A fost asa frumos ieri.Cand am intrat in curtea liceului au deschis astia geamul si au inceput sa strige "LA MULTI ANI DIANA!!!":X Asa au facut si de ziua de nume
Ce frumoos :X. Ce colegi de treaba ai! La mine, de ziua de nume au venit cu ciocolata iar colegei mele de banca i-au adus trandafiri de ziua ei si au zis ca asa o sa-mi faca si mie <3
Last edited by pwp ariel (02-04-2012 16:21)
Vecinii mei au avut interesanta idee sa foloseasca aspiratorul la 10 NOAPTEA.

Azi m'am trezit la 9 sa merg la pregatire pt delf (am facut o zi pregatire suplimentara
) si am mers degeaba pt ca nu am facut mai nimic, am venit acasa si am facut 50 de ecoute si vrei 10 texte la comprehension ecrite (si mai am inca 40
), dupaia am stat sa o ajut pe sormea sa puna tot felul de maimuti in world si sa scrie pe imagini, a fost horror, nu vreau decat sa dorm, de vreo 3 ore ma tot pun in pat si ma ridic pt ca sunt prea obosita sa dorm 
Darrrrrr cu ocazia asta am gasit ceva ♥

Diana Cîlmău · Reprezentant at Avon
Juan Pablo Flores the same thing does my math teacher now.He trolls both of us...just for fun.
Dye pe 9gag :>:>:>

Amaryyllis wrote:
Diana Cîlmău · Reprezentant at Avon
Juan Pablo Flores the same thing does my math teacher now.He trolls both of us...just for fun.
Dye pe 9gag :>:>:>
looooooooool
) print screen or it didn't happen 

Aici : http://9gag.com/gag/2383552 

Ma uitam in linistita noapte de sambata spre duminica siiiiiiii c*m am obiceiul sa ma mai uit si la comentarii...
)) acuma stiu ce sa fac cand stau ep 9gag
Last edited by Amaryyllis (02-05-2012 11:26)

Alooo, eu nu comentez mereu, doar cand ma simt grav la unele faze!
) Si mai jos erau vreo 3 care ziceau ca asa le face proful lor de mate.Deci eu ce pot sa zic, TOTI PROFII DE MATE STIU!
Last edited by dyenutzZz96 (02-05-2012 11:22)

amalia28 wrote:
dyenutzZz96 wrote:
Alooo, eu nu comentez mereu, doar cand ma simt grav la unele faze!
)
Diana Cîlmău · Top Commenter · Reprezentant at Avon
Nu stiu de ce apare asa, ca pe bune, nu comentez asa de des!:">

Nu pot sa nu o pun = ))))))))))
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 9607_n.jpg

Aimee_moi wrote:
Nu se strica, arata doar urat ****... am si eu niste cizme mai vechi, din piele intoarsa, foarte comode dar fix in prima zi cand le-am scos la o plimbare pe afara, era iarna gen decembrie, plouase cu cateva zile in urma si in unele locuri era noroi pe jos. Am reusit toata iesirea sa evit balti/noroaie, si cand am ajuns la unirii, sa ma duc sa iau masina spre casa, m-a calcat un tampit fix pe tot botul cizmei... Si d.upa ce-am ajuns acasa, am frecat cu o perie mai aspra dar nici ca au mai aratat la fel...
Ma rog, pe parcusul vremii am si uitat ca le aveam pt ca maica-mea mi le-a ascuns si au stat in praf, chircite, s-au "scamosit" ; oare pot sa le duc undeva sa le reconditioneze sau ceva?
In Deichmann este solutie pt curatat papucii din piele intoarsa.Eu mi-am luat si e foarte buna.Eu sunt fana papucei din piele intoarsa deci...nu-mi lipseste asa ceva.e o spuma,costa 19 lei si este si pt intretinere si anti umiditate ( sau ceva de genul)la 16 lei.Chiar alaltaieri mi-am refacut stocul.Deci incearca cu asta inainte sa renunti !

M-a racit careva si din "fericire", se manifesta prin stari febrile, lipsa puterii de a ma concentra si dureri de cap - doar ca durerile de cap cred ca sunt din cauza unei lovituri la cap de acum cateva zile pt ca de atunci au inceput
:-< baga-mi-as ceva in geru' ma-sii si codul lor portocaliu....tre' eu sa ma fatsai toata ziua pe la facultate... imi vine sa nici ma mai duc la examene... si asa nu pot sa rezolv nimic de frig ce-mi e

A inceput sa dea Spioanele pe DisneyC. Stau si ma uit cu gura deschisa si imi amintesc ce se intampla in episod. E asa draguut! Sper sa mai dea si alte desene vechi. <3

Am venit din excursie
A fost genialll!