» 422 bimbos on-line now and 2887445 registered Bimbos!

Vaiii, daca nu ma scie lumea de ceva timp cu o mie de link-uri si chestii gen "like, dau back" , asta pe chat, asa ca m-au facut sa scriu ceva despre asta la stare. Unii oameni nu inteleg nepasarea altora.
@Anny: ce frumooos!

@Anny: Ce frumos din partea ta ca te-ai oferit sa-l ajuti pe fratele tau
Si ai decorat super frumos :*
@Diana: Eu m-am obsinuit sa beau numai suc in ultimul timp si acum parca nu-mi trece setea cu apa.
@Alexandra:Si pe mine intra o multime de "cersetoare" de like`uri...De obicei le ignoram,dar in ultimul timp am inceput sa ma iau de ele.

amalia28 wrote:
@Alexandra:Si pe mine intra o multime de "cersetoare" de like`uri...De obicei le ignoram,dar in ultimul timp am inceput sa ma iau de ele.
Bravo! Eu nu fac asta pentru ca sunt fete pe care le cunosc si stiu ca sunt foarte okay, dar poate am sa ma apuc de asta.

amalia28 wrote:
Eu sincer nu le inteleg pe tipele astea.Mai bine sa ai 10 like`uri ,dar sa stii ca ai fost apreciata pe bune ,decat sa ai 200 cersite
Acum de ce sa fiu ipocrita. Eu vreau sa am multe like-uri dar nu sa le am cersindu-le sau dand link-uri altora cu pozele mele. Recunosc am "strategiile" mele, dau like la pozele altora (care imi plac, dra se mai intampla sa imi placa toate, sunt si fete cu poze frumoase si bun gust) si stiu ca voi primii si eu. In schimb, nu stresez lumea pe chat care poate are treaba sau mai ales, nici n-o cunosc.

Acum am si eu o problema mare. Telefonul meu trebuia decodat ca v-am spus voua ca imi cerea "network key" si eu nu stiam asta asa ca am bagat mai multe coduri de pe net iar acum nu mai cerea aia si trebuia decodat ca nu puteam sa sun, sa dau mesaje sau sa fiu apelata. Puteam doar sa-l folosesc ca sa descarc aplicatii si sa stau pe net (deci nu ca pe un telefon) si l-am dus la decodat si ei nu mi-l mai pot face sa ceara din nou codul acela iar aici, in Bacau, nu sunt prea multe centre dinastea de telefoane. Stiti cumva unde-l mai pot duce sua macar daca-l pot duce la Orange self care daca nu l-am luat de la orange?

ksahuwhuwipiqpe02783
Sa nu-mi simtiti lipsa -.o

Aimee_moi wrote:
ksahuwhuwipiqpe02783
Sa nu-mi simtiti lipsa -.o
Asa te vreau! 

Nu stiu despre voi...dar daca mie mi se face pofta la 2 dimineata de prajituri, IMI FAC PRAJITURI!
http://www.facebook.com/media/set/?set= … amp;type=1 Abia la 4 am terminat de copt... ca am facut multe 

Neata ! Suer prajiturele Diana ! Eu prefer sa ies sa cumpar decat sa gatesc la 2 noaptea.E mai rapid asa.
Alexandra...care e faza cu like-uri ? Castigi ceva daca ai mai multe? Nu inteleg de unde nebunia asta pt like ?Am si eu pe cineva pe FB care ma tot roaga sa-i comentez la poze..

Eh 8-> mie-mi place sa fac dulciuri <3 d.upa mancare nu ma omor dar dulciurile fiind un mare viciu de-al meu... era de asteptat ca o sa ajung sa fac d'astea
oricum, m-a laudat acum cateva zile un prieten de-a lui Toma ca prietena lui nu i-ar face prajituri noaptea
*is proud* Bine sincer, si eu daca as avea pofta de ceva in mijlocul noptii, stiu ca s-ar da jos sa-mi faca :">
Oh! thread nou :'/

Fetili, eu pe la 4 plec la tara sa stau cu mamaie ca ii e frica sa doarma singura, si ma intorc duminica, cred.Poate cineva sa intre pe contul meu va roooog?Nu am schimbat nimic, aceeasi adresa, aceeasi parola.Plizz :*

@ Dye : intru eu daca e :-?? doar ii sa-i dau de mancare sau mai tre' sa-i fac altceva? Lasa un pm ca eu trebe sa ma car la sport si vin seara >
<
Si eu am o fata care ma scoate din minti pe facebook X( Mergea la sala si s'a imprietenit putin cu o prietena, cu mine nu cred ca a vorbit mai mult de 4 cuvine (si nici eu cu ea) si acu ma tagguieste in poze d'alea cu ce crezi despre mine, descrie'ma intr'un cuvant X(X( goin mad

hey
ce faceti ? 
@Diana mare:arata bine prajiturile alea
Ba si chit ca aveam eu pofta de tiramisu zilele trecute si acum iar mi se facu pofta -_-
Si ador corasonu' ala :x Si ce manea
@Anny: good job :x :>
@like'uri:eu daca mi'as pune poze putin mi'ar pasa de ele,mai bine un like sincer decat 100 cersite 

Multumesc fetelor, sunteti niste scumpe *hugs everybody*
Okay urmeaza o intrebare stupida, dar.. c*m se pune un videoclip de pe youtube pe facebook? *blushes*

Amaryyllis wrote:
Multumesc fetelor, sunteti niste scumpe *hugs everybody*
Okay urmeaza o intrebare stupida, dar.. c*m se pune un videoclip de pe youtube pe facebook? *blushes*
Dai copy la linkul de pe youtube,apopi paste la "distribuie"
Sau pe youtube,este sub melodie ,in dreapra SHARE.Dai click apoi iti apare dedesubt unde vrei sa-l trimiti: FB ,twiteer.si dai iar clik pe sigla de FB.
Sper ca ai inteles ceva . 
Last edited by CORALLYA (01-09-2012 19:32)

Mersi Claudia :* **** ce am scris asta aici m'am dus pe youtube si am vazut "share"
da e bine de stiut ca am facut ce trebuia
Last edited by Amaryyllis (01-09-2012 19:46)

Vineri seara plec la munte, la Tusnad cu Lori si famiile noastre. Abia astept! Eu cred ca-mi dau bimbo-ul pe vacanta...
Aaa, si mi-am trimit teefonul inapoi in Anglia sa mi-l faca la fabrica , ca nu avea rost sa mai stau cu el de pomana in tara. Acum iar trebuie sa astept vreo 2 saptamani sa mi-l aduca 
Ok ca tot suntem la intrebarile de facebook..c*m pot sa-mi schimb numele?
Am cautat la edit profile si nu am gasit :-s

yeke wrote:
Ok ca tot suntem la intrebarile de facebook..c*m pot sa-mi schimb numele?
Am cautat la edit profile si nu am gasit :-s
Pai la setarile contului, primul lucru din "tabelul" ala e "Nume si Prenume", dai click si ti-l schimbi :*
Daa am gasit. Mersi mult :*

yeke wrote:
Daa am gasit. Mersi mult :*
No problemo! :*