» 486 bimbos on-line now and 2887468 registered Bimbos!

o doamne
dau link si nu pun poza ca e prea obscen DAR atat de comic
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 1968_n.jpg

Ai meh ce faceti? V-ati ingropat in pat la caldurica? Pana si eu m-am trezit la 11:15 azi @-)
neata buna fetili
cora, ce nu prea era prin magazinele alea erau articolele de caterinca, eu as fi cumparat de ex forme pentru facut "cuburi" de gheata, sau alte chestii de genul asta care binedispune la o intalnire. am citit in graba ca nu mai fumezi, felicitari !!!
au obosit fetele sa faca threadul, asa ca m am oferit eu
urmezi tu 

Aimee_moi wrote:
amalia28 wrote:
@uniforma: Noi nu avem si sper sa nu le treaca prin cap asa ceva .Era vorba ca ne fac niste cartele ca sa nu mai chiulim si erau si niste zvonuri despre ecusoane
detaliaza putin, c.um adica "cartele"? pana acum n-am mai auzit de asa ceva
Nici eu nu stiu prea multe ,dar banuiesc ca ar vrea sa fie ceva gen interfon.Adica un aparat prin care sa treci cartela la intrarea in liceu ca ei sa se asigure ca esti prezent.Oricum e o porcarie , ca poti da cartela altcuiva sa o treaca prin aparat.La cate masuri s-au luat deja, ma indoiesc ca mai pun si porcaria asta in aplicare.Ar fi mult prea multa munca in zadar...
@corsete:Sunt frumoase ,dar nu as purta asa ceva decat de halloween sau la un bal la care se cer costume.Sau poate la o petrecere mai eleganta.Am si eu 2 , dar unul e de pus doar in talie ,si celalalt e ciudat si nu l-am purtat niciodata 
Neata!
Tot vorbiti de masuri idioate, de maine toata lumea tre sa vina la scoala in bluza alba sau albastra fara imprimeuri de vreun fel si blugi negri sau bleomarin. Altfel ne da amenda 10 lei de fiecare data cand ne prinde fara uniforma asta 

Neataa
Si la noi cica s-ar pune cartele din astea..dar ma indoiesc
Daca vrei sa chiulesti, te duci in baie si stai acolo pana intra proful.**** aia te plimbi pe holuri, si aia e...
Last edited by dyenutzZz96 (10-16-2011 10:32)

Neataa!!!!
1.Mi se pare stupid ca au adaugat "podoabe" bimbolinei 
2.Fusai azi-noapte la nunta si am dansat mult...nu au fost manele \m/ . Am cunoscut o doamna din Irlanda super de treaba.. (are 66 de ani) dar e foarte foarte ok si a trebuit sa vorbesc cu ea toata noaptea in engleza. M-am bucurat sa aud de la ea ,de la sotul ei si de la inca un tip ca le place Romania si nu este asa c*m zice toata Europa ca suntem ..tigani.

Poate ma credeti proasta, dar eu abia acum am vazut ce i-au facut bimbei mele. Pot s-o epilez ?
)

pwp ariel wrote:
Poate ma credeti proasta, dar eu abia acum am vazut ce i-au facut bimbei mele. Pot s-o epilez ?
)
nu cred.. ca si eu am cautat peste tot si nu am gasit nimic :-??

Nu se poate epila, e una din "imbunatatirile" lor 

Ce nasol! In primul rand, arata ca o tornada facuta de un copil in paint. In al doilea rand, ori au vrut sa-i faca stralucire, ori are si par carunt pe acolo ca vad si gri
) ce am mai analizat 

Cel mai naspa e ca nu dispare cand ii dai un costum de baie sau ceva, ci se vede pe langa si asta e foarte ewwww ><

hey
ce faceti ? 
@Alexandra:eu nu m'as mira daca as afla ca e facuta in paint pe bune
Trebe sa incepem sa ne asteptam la orice de la ei...
@Anny: agree >.< Si sunt doar vreo 2 chestii de la "lenjerie intima" prin care nu se vede >.<
off topic:frate,mai incolo trebe sa invat
( Si sa'mi fac temele
Vreau si eu vacanta
( Si poate vineri nu ma du la sc 

Amaryyllis wrote:
Cel mai naspa e ca nu dispare cand ii dai un costum de baie sau ceva, ci se vede pe langa si asta e foarte ewwww ><
Ewwww, nu observasem. E oribil... macar sa faca salon de epilat sau ceva de genu, ca eu nu stau cu tafloaga aia acolo.

Ma suna doi copii cu necunoscut si ma intreaba cine sunt, dar eu nu spun nimic. Mie imi bate inima cand ma suna cu necunoscut...
Nu e facut in paint sigur. Paintu nu salveaza ca png ca sa aiba backgroundu transparent
)
Am stat aseara pana la 2 sa citesc comentariile de la ultimu anunt. Toata lumea e outraged
Eu vreau sa bage nipples.

Echelon16 wrote:
Am stat aseara pana la 2 sa citesc comentariile de la ultimu anunt. Toata lumea e outraged
Eu vreau sa bage nipples.
si eu vreau. Ar parea mai reale, dar sa nu se vada prin haine.
Ba sa se vada prin haine daca nu ii pun un sutien pe ea :> Sa fie sexxxxy

Naughty Tania 

HIIII! Mi-am comandat brosa cu MO si FOCA