» 483 bimbos on-line now and 2887467 registered Bimbos!
Topic closed

dyenutzZz96 wrote:
Pai...restul de 10% ce fac?Ca tie iti da 90% ;; )
eu nu stiu sa adun :-j restu' is echipa de productie si prezentatorii 
Frate dar ce legatura are asta?!
serios acum..adica ne dau vacante ca ce? ca sunt pitipoance? Adica pana mea suntem invatati de mici asa..doua saptamani vacanta de iarna si una de Paste. Ce e asa grav ca se continua si la facultate? Si facultate in adevaratul sens al cuvantului adica? Crezi ca sunt la spiru si ma duc doar la examene? crezi ca nu se pun absente? ca nu dam teste pe bune? ca nu avem proiecte si teme si o gramada de cacaturi ca toata lumea?
Si nu-mi spune mie ca la Poli si la univ. nu sunt cocalari si pitipoance..

Aimee_moi wrote:
dyenutzZz96 wrote:
Pai...restul de 10% ce fac?Ca tie iti da 90% ;; )
eu nu stiu sa adun :-j restu' is echipa de productie si prezentatorii
Ah mi scuzi 
Aimee_moi wrote:
yeke wrote:
Noi la ase avem vacanta o saptamana de Pasti..si in februarie eu o sa am doua ca termin mai repede sesiunea. Hah ce bine..ca tocmai voiam sa plec la munte atunci.
Ca esti ASE -.- d'aia -.o Noi astia la facultatile serioase, avem o saptamana du.pa sesiune si gata pana la vara -.-
Uite aici pt Universitatea Bucuresti calendarul : http://unibuc.ro/n/studii/calendar_academic.php Deci am de pe 20 feb pana pe 24 iunie scoalain semestrul II, aka cursuri + sesiune.... Si sa nu uitam de cele doua zile libere! 16 aprilie (parca atunci pica a2a zi de pasti) si 1 mai !
eu am de pe 13 feb pana pe 9 iunie.
Mai sunt si rusaliile pe 4 iunie parca si s-a dat liber 

Tocmai am zis ca la drept sunt pitipoance

@facultate : Eu nu sunt in masura sa spun dar ma uit in stanga si in dreapta si vad ca pe la mai toate facultatile sunt piti roz si cocalari de bani gata deci daca ne gandim in ziua de azi faci orice facultate daca ai plicu
din pacate , ca asa termina facultati toti cretini si copii destepti , cei care pot face ceva sunt dati la o parte si se intreaba de ce o persoana normala care termina o facultate aici pleaca afara 
Bai, care sunteti pe vodafone, si voua v-a picat reteaua? la mine nu mai merge niciun tel din casa care e pe vdf si vad ca se mai plange lumea pe facebook de chestia asta
maaama si am nevoie disperata de telefoon

Salutare natiune !!! M-am gandit sa mai scriu si eu pe aici! LA MULTI ANI !!pe anul asta si LA MULTI ANI ! Ioanelor.Acum ma uit sa citesc in urma...dar....este vreo ioana printre noi?

La multi ani, Ioanelor/ Ionelelor :* !

deci,,,m-am decis.EU FAC NOUL THREAD. Deci v-a astept

Topic closed