» 337 bimbos on-line now and 2887422 registered Bimbos!

ce-i frate cu voi :-w de ce e asa liniste :-w?
Diana, deci, pana la urma, are Dye 1.70 sau nu? 

@Geo si Anca tnx de ponturi
Nu folosim sprayuri si nici pastile de vreo 2 ani ca avem plase peste tot mai putin la bucatarie. Pe acolo mai intra cate unu. O sa stau sa indur bubele 

madaleena wrote:
Diana, deci, pana la urma, are Dye 1.70 sau nu?
Din ce am vazut in poze e mai scunda ca,Cosmina si mai inalta decat Diana mare :-? Si desi nu se vede bine,nu cre.d ca purta cineva tocuri/platforme/crampoane :-? Deci ramane sa traga cineva concluzia ca eu nu stiu cat are fiecare

@Tania: poi atunci poate poti folosi pudra de talc sau aceea solutie Calamine :-?
Last edited by pearl9999 (08-30-2011 15:20)

De fapt Dye avea balerini
in pozele din parc eram in pozitii bizare
si par mult mai mica decat sunt. In poza aia cu mine si cosmina stau pe varfuri
si-n multe sunt dezechilibrata si mai am putin si cad
Facem unele mai calumea data viitoare *cough Tania cough*
@Anca: Daca te dai cu pudra de talc te lasa tantarii in pace?
) Nu stiam.

Balerinii nu se pun la categoria "lucruri care inalta"
Adica eu una n'am vazut balerini cu toc sau altceva,am vazut doar sandale/pantofi/cizme/unii papuci/slapi cu tocuri sau platforma etc si adidasi/tenisi/bascheti/skateri etc cu crampoane :-? Si tu parca aveai adidasi in picioare iar Cosmina nu stiu sigur ce purta :-?
@Mada:nu,e buna sa te dai cu ea unde te mananca
Eu foloseam cand ma muscau,le usuca si reduce senzatia de mancarime
Contra tantarilor is plasele si pastilele alea care trebe puse in aparat si paleta de ucis insecte 
Last edited by pearl9999 (08-30-2011 16:09)

Anca : pei asta vroiam sa evidentiez
ca n-avea toc de nici un fel. Cosmina tenesi
nici una nu aveam toace 
Enihu, eu m-am carat pana la Toma sa-l ajut sa-si faca baita, ma intorc diseara.
p.s. as aprecia niste goodwill pe sims social <3
p.p.s. ma enerveaza fb cu jocul lui idiot care merge ca un fund si cu cerinte idioate x(

Well,deci s'ar putea ca,Cosmina sa fi avut crampoane,depinde de tenisi :-? Dar banuiesc ca erau mici,de 2-3 cm ca'n general cam asa au tenisii sau unii au crampoane de 4 si adidasii le au mai mari,4-5 sau unii 3 :-? Doamne,am ajuns sa stiu cat is crampoanele de "inalte"
)

Last edited by pearl9999 (08-30-2011 20:11)

pearl9999 wrote:
@Mada:nu,e buna sa te dai cu ea unde te mananca
Eu foloseam cand ma muscau,le usuca si reduce senzatia de mancarime
Contra tantarilor is plasele si pastilele alea care trebe puse in aparat si paleta de ucis insecte
Ah, ok, lol.
)

Wheeeeeeeeeereeeeeeee iiiiiiiiiiiiiis everybodyyyyyy?

De ce Doamne iarta-ma am gasit atatea mesaje de "La multi ani" pe profilul meu de fb ? 
EDIT: Ah, da! e Sf. Alexandru... Multumesc!
Last edited by pwp ariel (08-30-2011 19:56)

Sunt doar eu pe aici vad....
Vara asta n-am vorbit mult deloc,si e gata.Maine se termina vara...Imediat incepe scoala...Vine frigul.Acum regret ca n-am facut atatea vara asta.Asta e,timpul e pierdut deja.Gandul asta ma indispune.Oribil!
off topic:Vreau sa ma uit la "My life as Liz",dar nu gasesc nicaieri subtitrarea
.
Chiar ca, la multi ani alexandrelor/ilor! Si eu acu 10 minute am aflat de la mama ca e sfant azi. 

La multi Alexandrelor noastre >
< Ca Alexandrii nu c.red ca avem :-?
off topic: iar incepura astia cu Elodia >.<

pearl9999 wrote:
La multi Alexandrelor noastre >
< Ca Alexandrii nu c.red ca avem :-?
off topic: iar incepura astia cu Elodia >.<
acum o pot declara moarta ca au trecut 4 ani
, si mi-am adus aminte si de magda si tolea c*m frecau menta pe la otv pana dimineata in loc sa aibe grija de copil 

Si mie mi-au adus aminte de Magda si de Tolea pe care-l vedeam ca se plimba prin Bacau. Si mi-au mai adus aminte de Beyonce si de faptul ca-i insarcinata, chiar daca n-are vreo legatura cu Elodia 

Candy Diana: Tu spuneai ca porti aparat dentar?

pearl9999 wrote:
Well,deci s'ar putea ca,Cosmina sa fi avut crampoane,depinde de tenisi :-? Dar banuiesc ca erau mici,de 2-3 cm ca'n general cam asa au tenisii sau unii au crampoane de 4 si adidasii le au mai mari,4-5 sau unii 3 :-? Doamne,am ajuns sa stiu cat is crampoanele de "inalte"
)
![]()
Anca din moment ce-am zis ca niciuna nu aveam toace... erau din aia simplii, de panza fara nici un fel de crampoane, cu talpa plata...

@Elodia: la noi era isterie in cls,jumate de cls ii canta imnul,una ne batea la cap si ne tot povestea c.um se uita bunica ei la OTV seara de seara,ne intrebam uneori "Ma da tu ce crezi,traieste Elodia asta?" si unu' a zis ceva de genu' "Ma da' eu stiam ca a murit"
)
Is si prajituri cu numele ei,facusera "serial" pe OTV cu episoade
)
Ce ma enerva pe vremea ei si acum stau si rad
Si cand o "vedea" unu' pe Elodia incepea iar isteria,veneau aia cu pendulu' si ziceau ca e moarta,Magda dansa pe acolo,o cautase si FBI pe Elodia
)
Btw,voi ce credeti ?
A murit sau mai traieste ? 
off topic: stie careva c.um se numeste melodia aia de la The Simd Social cand asculta pop cu "just a little bit love" ?
Imi place si'mi pare cunoscuta :-? 
@Beyonce: da' in cate luni zicea ca e gravida? 5 sau gresesc eu ? :-?
@Diana mare: scuze >.< Eu is obisnuita sa ma gandesc automat la crampoane pt ca la noi nu prea am vazut fara si nici nu prea se poarta,decat in Leonardo am vazut o pereche :-? 
Last edited by pearl9999 (08-30-2011 20:50)