» 336 bimbos on-line now and 2887422 registered Bimbos!
Topic closed

Sa nu va luati in viata vietilor voastre imprimanta de la Canon! Amin.
Ah..unde e thread'ul nou? Si Dye, sa inteleg ca nu prea e placul tau?

Uniforma?Nu prea.Parca e de clasa a 5a.Am sa pun poza mai tarziu, ca am in telefon.
De imprimanta nu mai zic, ca ma enervez mai tare.

Meh la noi e okay cu uniforma, ca nu mai dureaza 958507956 de ore pana sa te hotarasti cu ce sa te imbraci. Plus ca eu nu port cravata aia, doar cand intru in scoala (ca ne verifica) si dupaia o dau jos. Dar in ultima vreme de verfica si pantalonii si daca nu sunt blugi sau pantaloni negri ne trimit acasa >< asta e suer enervant, pentru ca nu mai pot sa merg cu ciorapi si pantaloni scurti 

dyenutzZz96 wrote:
Uniforma?Nu prea.Parca e de clasa a 5a.Am sa pun poza mai tarziu, ca am in telefon.
De imprimanta nu mai zic, ca ma enervez mai tare.
De imprimanta zicem, pentru ca doar pagina asta am citit'o, din urma mi'e prea lene. -shame-

@Anny:poi de ce?Nu aveti voie cu pantaloni scurti deloc sau nu ai tu pantaloni scurti negrii?Ah,si un truc: ai putea sa'ti iei ciorapii pe care ii vrei sub pantalonii lungi si in pauza sa'ti iei perechea de pantaloni pe care vrei sa o porti,nu c.red ca sta se uite daca purtati pantalonii sau nu
Frate,cat as vrea si eu doar negru si nu galben la uniforma 

'Fashion and style - Any bimbos with bad style will be immediately banned from the game from Nov 1st. We dont want non cool bad style bimbos hanging around with us do we?'
Wtf? De fapt..pe mine nici nu ma mai afecteaza asa de tare, vad ca ii dor fix in cot - site'ul asta oricum trebuia sa se duca in jos odata si odata. Si daca e o gluma, clar le lipseste simtul umorului..
Last edited by rebela5 (10-15-2011 16:18)

Topic closed