» 344 bimbos on-line now and 2887420 registered Bimbos!
Hura po raz drugi.
Fryzurki nowe dali. 
Nie no może nie koniecznie żeby znikł, ale żeby zmienił się nieco na lepsze, 
A bu. Będę tęsknić za boberem.
Przeszłam na 59 poziom i jedyne co się zmieniło, to wzrosła ilość BA do uzbierania do 2512500 

hej, potrzebuje pomocy a nie jestem za bardzo obeznana na tutejszych forach. zauwazylam ze od pewnego czasu nie dostaje sie pieniedzy od chlopaka?;> no i chcialam Was zapytac z jakich korzystacie przegladarek bo ja z google chrom i nie wyswietlaja mi sie zdjecia mojej bimbo i to utrudnia mi zdobywanie pojedynkow ;|
Uhm, trochę fail.
http://missbimbo.com/jeu/theblackbimbo,2927164.htm
Od kiedy zwykłe profile graczek mają u góry napis profil:sratatat ?
Swoją drogą, dodałam sweetasa do czarnej listy. Od teraz zero spamu.:>
A ja właśnie wygrałam 100 B$ w czalendżu.
Taka jedna spryciara z Moskwy mnie wyzwała na czalendż. Chciałam zobaczyć jak wygląda na jej profilu, ale bimbo schowała żeby nikt nie widział jak wygląda. Jednak ja jestem wystarczająco domyślna i domyśliłam się, że ma najdroższe ciuchy na sobie.
A panna kurde z 13 czy 14 poziomu ponad 42 tys. BA i mnie z 26 poziomu z dużo więcej BA wyzwała.
Pewnie myślała, że się nie kapnę albo żem ja strasznie głupia.
Ale dziewczę się pomyliło.
Szybko się przebrałam w mój specjalny "zestaw" do czalendży i wygrałam 100 B$.
Szkoda, że nie dała 1000 bd. 
Hej Elisabeth.
Nie wiem, od jakiegoś czasu na pewno. Mnie to tam wsio rybka. 
Dobry pomysł z czarną listą. 
dorciaa04 wrote:
hej, potrzebuje pomocy a nie jestem za bardzo obeznana na tutejszych forach. zauwazylam ze od pewnego czasu nie dostaje sie pieniedzy od chlopaka?;> no i chcialam Was zapytac z jakich korzystacie przegladarek bo ja z google chrom i nie wyswietlaja mi sie zdjecia mojej bimbo i to utrudnia mi zdobywanie pojedynkow ;|
Chłopak już nie daje kasy i dawać nie będzie. Taki wymysł ewłaścicieli strony, żeby zmusić nas do kupowania Bimbo Dolarów.
Ja korzystam z Chroma i wszystko mi dobrze działa.
Do Was też Słitass listy pisze? 

Tia, Słit stara się być czasem sweet. ;p
Zaczynam wątpić, czy kiedykolwiek im się to znudzi 

Myszu, jak to jest możliwe, że zaczęłaś grać mniej więcej w tym samym czasie co ja, a jesteś tak daleko...?

bo dużo siedziałam na wakacjach, nie miałam możliwości grania, kiedyś tam od nowa zaczęłam grać... i tak wyszło 
Zuoo wrote:
Do Was też Słitass listy pisze?
Oj pisze wciąż i wciąż. Normalnie wzięło i go pojebało i posrało.
Dillex, a Ty to prawo jazdy już zrobiłaś??

Nie. Po świętach dopiero zapłaciłam całość z racji tego, że wcześniej nie miałam a potem się pogoda zjebała i nie było ****, że na egzamin pójdę. Pewnie za jakiś czas się zapiszę.
Yhm, czyli kurs skończyłaś??
Nauczyli Cię jeździć? Ja dopiero na 3 jazdach byłam i jakoś czarno to widzę.

Nauczyli. Po piętnastej godzinie zaczęłam się czuć na tyle dobrze za kółkiem, że jak kończyłam dwugodzinne jazdy to się cała nie trzęsłam po wyjściu z auta.
No chyba się w końcu wzięli do roboty.
Podoba mi się ten warkocz. 
Ale najfajniejsze, że kupiłam sobie dom i przeszłam na kolejny poziom już. 

muahahah zrób sobie hipstera na bimbo 

Widzę, że znów się coś ruszyło.
Mogliby jeszcze do koloru włosów dodać nowy - balayage. 
Kubek ze starbucksa i bongo i broda dla vib? o_O

Jeśli mogę się wtrącić, u mnie też jest historia z prawkiem, niedługo idę się zapisywać na trzecie podejście
WORD to istna fabryka kasy.
Całkiem całkiem nowa kolekcja
nie przepadam za hipsterami, ale jeśli po naszych ulicach chodziliby ubrani tak, jak w Bimbo, a nie jak teraz, to nie miałabym nic przeciwko 

Jestem oburzona, że ludzie głosowali na pampersa w gaciach. ![]()
Telara wrote:
Widzę, że znów się coś ruszyło.
Mogliby jeszcze do koloru włosów dodać nowy - balayage.
Ciebie to chyba nie lubię, ale nie pamiętam dlaczego 

Earendila wrote:
Nauczyli. Po piętnastej godzinie zaczęłam się czuć na tyle dobrze za kółkiem, że jak kończyłam dwugodzinne jazdy to się cała nie trzęsłam po wyjściu z auta.
O super, to jeszcze trochę czasu minie, zanim przestanę się trząść jak osika.
Generalnie przeraża mnie moja reakcja na tak durną rzecz, jak jazda samochodem.