» 431 bimbos on-line now and 2887402 registered Bimbos!
mie pe vremea aia mi a prins bine, foarte bine, mai ales imi placea c*m imi mirosea parul d upa, nu existau balsamuri si toate alea ca acum. eram copiluta, deci nu imi aduc aminte decat vag. cu urzici m am spalat mai recent, adica cu cativa ani in urma pentru ca vroiam sa mi intareasca parul, dar nu am fost foarte constanta, am mai folosit si frunze de plop si musetel. despre astea pot spune 
Da, Anca, spune 

LOL!!!!!!!!!!1
MACKIESMOMMY NU MAI PLEACA!
)
http://mm2007bimboboutique.blogspot.com/

Dar patez cada/prosoapele? :-s Ca oala i-am cerut mamei una care n-o mai foloseste..dar prosoapele sunt deja cam verzui de la clatirile mele cu ceai verde 

rebela5 wrote:
LOL!!!!!!!!!!1
MACKIESMOMMY NU MAI PLEACA!)
Era de asteptat
nu stiu de ce se tot agita lumea pe aici

rebela5 wrote:
LOL!!!!!!!!!!1
Eram sigura 

madaleena wrote:
Da, Anca, spune
poi habar n'am c.um reusii dar cand scriu pe mess imi apare ce scriu sub nume.adica:
anca:
bn bre 
si ma oftica x( stie cineva ce pot face ca scrisul sa apara in continuare numelui din nou ?

Amaryyllis wrote:
rebela5 wrote:
LOL!!!!!!!!!!1
http://mm2007bimboboutique.blogspot.com/Era de asteptat
nu stiu de ce se tot agita lumea pe aici
Mda..asta asa'i..dar chiar putea sa plece,dar nah,bine ca a ramas.
@Yeke
Eram sigura ca erai sigura.

@yeke da, asa ca trebuie sa fi atenta ce folosesti, si sa ti pui manusi.
pleaca nu pleaca, oare copilu ala ii hranit daca sunt amandoi ocupati cu editarile?
yeke wrote:
Dar patez cada/prosoapele? :-s Ca oala i-am cerut mamei una care n-o mai foloseste..dar prosoapele sunt deja cam verzui de la clatirile mele cu ceai verde
Foloseste prosoape verzi 

pearl9999 wrote:
madaleena wrote:
Da, Anca, spune
poi habar n'am c.um reusii dar cand scriu pe mess imi apare ce scriu sub nume.adica:
anca:
bn bre
si ma oftica x( stie cineva ce pot face ca scrisul sa apara in continuare numelui din nou ?
Mie imi aparea asa **** ce mi-am instalat mess-ul si nu stiu pe ce am apasat si acu imi pare in dreptul numelui
Deci chiar nu stiu..incearca si tu cu f1,f2..etc
shnoopie wrote:
@yeke da, asa ca trebuie sa fi atenta ce folosesti, si sa ti pui manusi.
Si c*m ramane cu cada? Sau te clatesti altundeva, in curte, de exemplu? (daca ai curte
.)
Si eu am o problema cu messul. Nu mi se vede lista cu emoticoane, asa ca a trebuit sa le invat pe de rost pe alea pe care le folosesc si sa le tastez singura. Stie cineva care e solutia? 

shnoopie wrote:
pleaca nu pleaca, oare copilu ala ii hranit daca sunt amandoi ocupati cu editarile?
Buna intrebarea
stai ca imediat o invete si pe asta mica sa editeze

yeke wrote:
pearl9999 wrote:
madaleena wrote:
Da, Anca, spune
anca:
bn bre
si ma oftica x( stie cineva ce pot face ca scrisul sa apara in continuare numelui din nou ?Mie imi aparea asa **** ce mi-am instalat mess-ul si nu stiu pe ce am apasat si acu imi pare in dreptul numelui
Deci chiar nu stiu..incearca si tu cu f1,f2..etc
pfoai de capu' meu...mereu fac cateo boacana dar mereu reusesc eu sa'i dau de cap cumva,ca prin minune,d.upa o cel putin u jumate de ora in care incerc orice
mersi yeke 

Amaryyllis wrote:
shnoopie wrote:
![]()
Buna intrebarea
stai ca imediat o invete si pe asta mica sa editeze
Chiar astea ar fi pplanurile lor. 

@ Mada pai instaleaza'ti iar emoticonurile
le gasesti pe net, iesi de pe mess, le instalezi, intri iar si ar trebui sa mearga

Hallo!
Ce mai faceti?
EUO, cred ca primeste d upa ce i ajunge foame si setea peste 70% cate un stake si apa
poate il mai scot si la plimbare sa l curete ca pe pet 
Amaryyllis wrote:
@ Mada pai instaleaza'ti iar emoticonurile
le gasesti pe net, iesi de pe mess, le instalezi, intri iar si ar trebui sa mearga
Multumesc. O sa incerc. 

@ Shnoopie okay, asta a fsot buna
mi'am si imaginat c*m e sa faci asa cu un copil... 

@Mada, nu pateaza intrat incat sa trebuiasca sa schimbi baia.

wow yeke multumita tie am gasit solutia
mersi 

care era solutia?
shnoopie wrote:
EUO, cred ca primeste d upa ce i ajunge foame si setea peste 70% cate un stake si apa
poate il mai scot si la plimbare sa l curete ca pe pet
)
)
esti chiar geniaalaa

shnoopie wrote:
care era solutia?
deschid chatu'l si apas pe F2
totusi are si "reactii adverse"