madaleena wrote:
Eu nu ma pricep la remi/carti/sudoku/rebus sau alte jocuri logice
... eu vreau sa impusc
tu esti genul ala de persoana...mai intai trage si apoi pune intrebari. Periculoaso!

Stiu ca n-are.Voiam s-o vad ce raspunde..
Apropo, credeti ca un joc poate influenta pe cineva sa aplice in viata reala ceea ce face in acel joc? Am mai auzit cazuri in care niste adolescenti se duc cu mitraliera si omoara toata scoala din cauza ca au jucat Counter Strike, dar cred ca cei care fac asa ceva au dinainte o problema psihica, nu ii transforma dintr-o data un joc in niste monstri. Poate doar ii incurajeaza...

yeke wrote:
Stiu ca n-are.Voiam s-o vad ce raspunde..
M-am prins, eu eram ironica la adresa ei in postul ala 
Last edited by madaleena (08-29-2010 20:09)

Amaryyllis wrote:
rebela5 wrote:
Amaryyllis wrote:
http://img834.imageshack.us/img834/2415/rebela5.jpg
Nico, sa'l salvezi pe astaNu trebuiaaa.
Eu ma apuc de remi online de maine
;DPai daca la tipa aia i l'am modificat c*m sa nu ti'l modific si tie ?
![]()
VAAAAAAI remmy online ♥ sa vad daca imi mai stiu parola, nu m'am mai jucat de cateva luni si imi e dor. Mersi ca mi'ai amintit de el, Nico ^-^
Aww^-^
Noo probleeeeeem:x
ca tot am fost azi la varmea,am jucat remi
e superr:x

Remmy

Acum am vazut ca nici mie nu imi merge conquiztador
. Nu dadusem click pe "Inceperea jocului", ca voiam sa va astept pe voi si m-am gandit ca merge.

Eu acuma joc remmy
pacat ca mai joc doar cu un tip, mai era un jucator, eu am inchis din a doua tura, ala s'a suparat si a plecat
:lol

madaleena wrote:
Apropo, credeti ca un joc poate influenta pe cineva sa aplice in viata reala ceea ce face in acel joc? Am mai auzit cazuri in care niste adolescenti se duc cu mitraliera si omoara toata scoala din cauza ca au jucat Counter Strike, dar cred ca cei care fac asa ceva au dinainte o problema psihica, nu ii transforma dintr-o data un joc in niste monstri. Poate doar ii incurajeaza...
da. copii/adolescentii sunt foarte influentabili
si din cauza asta...
Eou nu stiu sa joc remy. n-am jucat niciodata....

Pe mine m'au invatat fratii mei ca nu le placea sa joace numai in 2
ce praf eram la inceput..

Aimee_moi wrote:
madaleena wrote:
da. copii/adolescentii sunt foarte influentabili
si din cauza asta...
Eou nu stiu sa joc remy. n-am jucat niciodata....
Bate palma,nici eu nu stiu
)
Amaryyllis wrote:
Eu acuma joc remmy
pacat ca mai joc doar cu un tip, mai era un jucator, eu am inchis din a doua tura, ala s'a suparat si a plecat
ma bag sa imi fac cont:xsi sa fac oleaca,mai stau panma la 11,ca urla mama. 

c*m era decoctul ala cu frunze de nuc? Mi-am facut azi rost de ele 

rebela5 wrote:
Amaryyllis wrote:
Eu acuma joc remmy
Eu am avut noroc ca imi era salvata parola
inainte aveam 30.000 de puncte si acuma am 13 000, se vede ca si'a facut fratemio de cap cu contul meu 

pui toate frunzele intro oala, apoi pui apa cat sa le acopere, cu 4 degete mai mult, pui focul la maxim si cand a dat apa in clocot stingi focul si lasi sa se raceasca, atat cat sa ti fie bine cand te speli sau te clatesti cu decoctul respectiv.

shnoopie wrote:
pui toate frunzele intro oala, apoi pui apa cat sa le acopere, cu 4 degete mai mult, pui focul la maxim si cand a dat apa in clocot stingi focul si lasi sa se raceasca, atat cat sa ti fie bine cand te speli sau te clatesti cu decoctul respectiv.
Mersi mult 

shnoopie wrote:
eou am incercat dar nu mi s-o inchis culoarea parului
e la fel ca-ntotdeauna
sau poate pt ca am parul scurt? ma rog... nu stiu 
Amaryyllis wrote:
rebela5 wrote:
Amaryyllis wrote:
Eu acuma joc remmy
Eu am avut noroc ca imi era salvata parola
inainte aveam 30.000 de puncte si acuma am 13 000, se vede ca si'a facut fratemio de cap cu contul meu
)
pff,saaraca de tine.

trebuie mai des, nu i pigment din fabrica si nici henna. apoi asa se zice, EOU pe vremea aia vroiam sa fiu blonda nu bruneta, chiar nu stiu daca s a schimbat sau nu, imi aduc aminte doar de atingere, c*m simteam parul d upa. adica fain.

shnoopie wrote:
trebuie mai des, nu i pigment din fabrica si nici henna. apoi asa se zice, EOU pe vremea aia vroiam sa fiu blonda nu bruneta, chiar nu stiu daca s a schimbat sau nu, imi aduc aminte doar de atingere, c*m simteam parul d upa. adica fain.
eou oricum il am moale si pufos ... nu stiu... o sa mai incerc
dar chestia e ca data trecuta am facut imens de multa
) si n-am folosit nici macar o cincime...
Si de unde iei frunzele de nuc? Le cumperi?

Din copaci..dar am inteles ca sunt si la plafar dar uscate .

puteti sa ma ajutati cu ceva va rog ?