» 557 bimbos on-line now and 2887363 registered Bimbos!
Pages: 1
Topic closed

Dla osob nie mowiacych po angielsku.
W skrocie:
Poniewaz profile graczy sa zasypywane niechcianymi zaproszeniami od osob, ktorych nie znaja NIE WOLNO od teraz wklejac zaproszen na profilach. Dotyczy to zarowno obrazkow jak i stwierdzenia "na moim profilu jest przyjecie".
Zaproszenia wklejamy tutaj:
http://www.missbimbo.com/forum/t92726,1 … events.htm
Za wklejanie zaproszen na profilach innych graczy beda dawane ostrzezenia.
Wolno napisac zaproszenie na swoim profilu, ale nie wolno spamowac innych piszac na ich profilach "spojrz na moj profil". Ci, ktorzy czesto odwiedzaja twoja strone i tak je zobacza.
zrodlo: http://www.missbimbo.com/forum/t142670, … hanges.htm

a można wysyłać zaproszenia przez prywatne wiadomości?

ja takich konkursów nie robię ale warto wiedzieć 

Mysle, ze mozna , jesli wysylasz do ludzi ktorych znasz i/lub masz na liscie przyjaciol.
Alleluja! Bardzo mnie cieszy ten nowy punkt regulaminu. Wyjątkowo drażniły mnie te wszystkie mrugające zaproszenia od zupełnie obcych mi 12-latek np 

Zuoo wrote:
Alleluja! Bardzo mnie cieszy ten nowy punkt regulaminu. Wyjątkowo drażniły mnie te wszystkie mrugające zaproszenia od zupełnie obcych mi 12-latek np
to, że jest taki nowy podpunkt w regulaminie, nie oznacza, że przestaną to wysyłać, w końcu od groma dwunastolatek nie wchodzi na forum.
DonnaCaramia wrote:
Zuoo wrote:
to, że jest taki nowy podpunkt w regulaminie, nie oznacza, że przestaną to wysyłać, w końcu od groma dwunastolatek nie wchodzi na forum.
Ale przynajmniej będzie można na nie donosić. 
:zaciera ręce:

Donoscie, donoscie. Wszystkiego nie dajemy rady sprawdzac, wiec wspolpraca mile widziana.

uuuuuuuuuuuwwwwwwwwielbiam donoscic
dobrze, ze jest paragraf na te malolaty 

można "kablować" w tym temacie? 
Dresiara6 wrote:
Myślę, że lepiej wysłać PM do moderatora.

Zuoo wrote:
Dresiara6 wrote:
Myślę, że lepiej wysłać PM do moderatora.
szit! po co to powiedzialas? znow cos by sie dzialo 

Topic closed
Pages: 1