» 697 bimbos on-line now and 2887333 registered Bimbos!
Shukaru wrote:
Hmm... unde au plecat fetele mele ????????
( De ce ati inchis topicu` celalalt X(X( !! Zuzucandyyyyyyyyyyyyy ! :LOL:
Da, aici sunt. 
Dar nu te mai vad pe tine anymore...
Mira_Karina wrote:
Ok .. mersi
.
De The Imaginarium Of Doctor Parnasius a auzit cineva ceva???
Am auzit, dar inca nu l-am vazut. Tu? C.um a fost? 
Nici eu nu ma duc la scoala azi \:d/
Neata apropo 
Last edited by zuzucandy (02-08-2010 07:47)

neata
nici eu nu ma duc \:d/

OOOooo!!Deci s-a trezit lumea!!
Buna la toti!!

Buna dimineata!!! Ce somn imi este
( si am de invatat
(!!! Offff ....

Mira_Karina wrote:
( si am de invatat
(!!! Offff ....
succes la invatat

zuzucandy wrote:
Shukaru wrote:
Hmm... unde au plecat fetele mele ????????
( De ce ati inchis topicu` celalalt X(X( !! Zuzucandyyyyyyyyyyyyy ! :LOL:
Da, aici sunt.
Dar nu te mai vad pe tine anymore...![]()
Mira_Karina wrote:
Ok .. mersi
.
De The Imaginarium Of Doctor Parnasius a auzit cineva ceva???Am auzit, dar inca nu l-am vazut. Tu? C.um a fost?
Nici eu nu ma duc la scoala azi \:d/
Neata apropo
Nu m-am mai uitat la The Imaginariu Of Doctor Parnasius ... mi s-a parut prea obositor, trebuia sa fiu atenta asa ca am ales unul mai light
Confessions of a Shopaholic si a fost chiar frumos! Vi-l recomand pentru cele care nu l-au vazut 

alyyyy wrote:
Mira_Karina wrote:
( si am de invatat
(!!! Offff ....
succes la invatat
Ms ... stau cu cartea in fata si incerc sa imi fac un pic de curaj dar vad ca tot MB ma atrage mai mult 

la noi nu se fac ore azi 
Asa...si apropo de ideea voastra cu concursul lunar...
Nu mai vreau sa vad in sectiunea asta concursuri x_X mi se face frica numai cand ma gandesc.
Daca vreti concursuri, organizati fiecare c.um stiti un Miss Romania in sectiunea de SR sau MR si faceti-va reclama aici si insistati sa intram 
(stiu ca nu eu ar trebui sa le organizez, daca s-ar face aici, dar numai ideea si ma sperie indeajuns...alte certuri, confuzii, etc etc
)
Last edited by zuzucandy (02-08-2010 09:33)

Ce liniste e pe aici ...
Nu mai zice nimeni nimik???

zuzucandy wrote:
Asa...si apropo de ideea voastra cu concursul lunar...
Nu mai vreau sa vad in sectiunea asta concursuri x_X mi se face frica numai cand ma gandesc.
Daca vreti concursuri, organizati fiecare c.um stiti un Miss Romania in sectiunea de SR sau MR si faceti-va reclama aici si insistati sa intram
(stiu ca nu eu ar trebui sa le organizez, daca s-ar face aici, dar numai ideea si ma sperie indeajuns...alte certuri, confuzii, etc etc)
Oare ne-ar lasa sa deschidem un thread unde noi ne punem doar outfit-ul?Adica thread-ul sa fie deschis in forumul asta.
Nu cred...cel putin nu in Foreign Languages...
Eu zic sa mai strangem cateva pareri si **** sa ne decidem...Daca avem intrebari, oricand putem da PM unui mod 

the imaginarium of doctor parnassus - as vrea sa`l vad, suna interesant si mi`a placut trailerul.
confessions of a shopaholic mi s`a parut un jeg de film, mai ales ca am citit toate cartile din serie. mi s`a parut ca au schimbat complet personajul principal feminim, cel putin nu asa mi`o imaginam eu din carte. nu mi`a placut deloc.
tot n`am vazut avatar!

Thcgirl wrote:
the imaginarium of doctor parnassus - as vrea sa`l vad, suna interesant si mi`a placut trailerul.
confessions of a shopaholic mi s`a parut un jeg de film, mai ales ca am citit toate cartile din serie. mi s`a parut ca au schimbat complet personajul principal feminim, cel putin nu asa mi`o imaginam eu din carte. nu mi`a placut deloc.
tot n`am vazut avatar!
Eu zic as te ducu sa-l vezi cat mai ruleaza in format 3D.Eprea bun filmul ca sa nu fie vazut intr-un cinematograf...Ca sa-l vezi acasa,nu are nici un efect!!

the imaginarium of doctor parnassus l`a vazut fratimiu a spus ca e miso 

CORALLYA wrote:
Thcgirl wrote:
tot n`am vazut avatar!Eu zic as te ducu sa-l vezi cat mai ruleaza in format 3D.Eprea bun filmul ca sa nu fie vazut intr-un cinematograf...Ca sa-l vezi acasa,nu are nici un efect!!
nici eu nu am vazut avatar...dar imi este lene sa ma duc la cinema 

Deci asta e tara nostra!Ma lupt cu zapada sa ajung la scoala si cand ajung acolo ce sa vezi?Adica ce sa nu vezi.Erau 9 colegi.Si **** 2 ore in care mai mult s-a stat decat s-a predat ,asteapta 3 ore fiindca ultima ora se face.Si???Nu s-a facut.
Am uitat za zic "neatza".Neazta!! 

Neata Girls 
Hello Zuzucandy... misses ya 

xAndrAx wrote:
CORALLYA wrote:
Thcgirl wrote:
tot n`am vazut avatar!Eu zic as te ducu sa-l vezi cat mai ruleaza in format 3D.Eprea bun filmul ca sa nu fie vazut intr-un cinematograf...Ca sa-l vezi acasa,nu are nici un efect!!
nici eu nu am vazut avatar...dar imi este lene sa ma duc la cinema
Eu l-am vazut,dar daca ai idei bine stabilite nu cre.d ca o sa iti placa.Nu mi s-a parut cel mai bun film;parerea mea.

ailemak wrote:
xAndrAx wrote:
CORALLYA wrote:
Eu zic as te ducu sa-l vezi cat mai ruleaza in format 3D.Eprea bun filmul ca sa nu fie vazut intr-un cinematograf...Ca sa-l vezi acasa,nu are nici un efect!!nici eu nu am vazut avatar...dar imi este lene sa ma duc la cinema
Eu l-am vazut,dar daca ai idei bine stabilite nu cre.d ca o sa iti placa.Nu mi s-a parut cel mai bun film;parerea mea.
Sincer.. eu nu stiu daca ma uit la 2 SF`uri / an. Dar la Avatar as mai fi stat inca 3 ore in sala de cinema sa ma uit. A fost intr-adevar o capodopera. Si ca efecte, si ca story. SUPERB 

Intr-adevar este un film la care nici nu-ti dai seama cand a trecut timpul!! E prea bun!!!Eu nu am vazut 2012..Dar am auzit ca nu e cine stie ce...
Acum astept ca pe 5 martie apare "Alice in tara minunilor".Chiar de e o poveste vreau sa-l vad.E fain regizat!!!

CORALLYA wrote:
Intr-adevar este un film la care nici nu-ti dai seama cand a trecut timpul!! E prea bun!!!Eu nu am vazut 2012..Dar am auzit ca nu e cine stie ce...
Acum astept ca pe 5 martie apare "Alice in tara minunilor".Chiar de e o poveste vreau sa-l vad.E fain regizat!!!
2012 l-am vazut acasa FULL HD, si a fost foarte tare... dar cred ca la cinema era mult mai misto.
Mvaiii abia astept Alice in Wonderland. Cu Johnny Deep xD 

Vaiii 5 pagini cat am fost eu la scoala
Vad ca aveti spor la scris....