c*m ma nu mergea bine ? Am facut 30 de pagini intr-o zi. !
) Nu inteleg care-i rostul deschiderii unui nou thread. La un moment-dat se va intampla acelasi lucru si aici. Sa dispara numerele dar poti modifica direct din link :
http://missbimbo.com/forum/t137871,2-people-from-romania-part-3.htm
Si in loc de 2.. pui ce pagina vrei tu... in cazut asta, decat 1. cea de dinainte. 
Last edited by Shukaru (02-07-2010 19:04)

Care vechiul forum? e doar un nou topic, in acelasi forum (foreign languages). Nu inteleg care e marea filozofie, ca doar oricum ca sa intri pe topicul romanesc trebuia sa deschizi foreign languages. Acum in loc de un topic intitulat "partea a 2-a" o sa vedem pe prima pagina unul "partea a 3-a". De ce n-ar mai intra cineva pe el doar pt ca e 3 si nu 2? 

alyyyy wrote:
ce ma bucur ca sunt clasa a8a:X:X:
maine ...inca o zi de vacanta \:d/ :X:X
de ce?

Susieqqq wrote:
Care vechiul forum? e doar un nou topic, in acelasi forum (foreign languages). Nu inteleg care e marea filozofie, ca doar oricum ca sa intri pe topicul romanesc trebuia sa deschizi foreign languages. Acum in loc de un topic intitulat "partea a 2-a" o sa vedem pe prima pagina unul "partea a 3-a". De ce n-ar mai intra cineva pe el doar pt ca e 3 si nu 2?
Pai eu de exemplu aveam linkul salvat si nu mai intram pe forum->foreign languages .Si asta ar fi o problema(pentru cei comozi).

Minniemissbimbo wrote:
alyyyy wrote:
ce ma bucur ca sunt clasa a8a:X:X:
maine ...inca o zi de vacanta \:d/ :X:Xde ce?
![]()
pai se inchid scolile ca cik ninge:-??

Susieqqq wrote:
Nu e nici o filozofie... doar ca nu-i vad rostu` inchiderii unui thread doar ca s-a plictisit Bianca sau nush cine de el, si hai sa facem altu`.

Aoleu, ce atata filosofie?!
Daca du.pa prima parte a topicului s-a deschis a doua, mi se pare la fel de logic ca du.pa a doua sa vina a treia... si tot asa.
Last edited by Kotenoka (02-07-2010 19:26)

Eu mai am o saptamana de facultate si **** intru in vacanta 

Mira_Karina wrote:
Eu mai am o saptamana de facultate si **** intru in vacanta
cat o sa ai vacanta
?

o saptamana
plec sa ma plimb pe undeva ca nu mai suport **** o luna de sesiune 

Eu am intrat teoretic, vineri, in vacanta. Practic, mai am maine un examen. Desi am auzit ca e ilegal sa puna examene in extrasesiune. Sau doua-trei in aceeasi zi. Dar traim in tara tuturor posibilitatilor 

Mira_Karina wrote:
o saptamana
plec sa ma plimb pe undeva ca nu mai suport **** o luna de sesiune
:)pai.. vacanta placuta 

Kotenoka wrote:
Eu am intrat teoretic, vineri, in vacanta. Practic, mai am maine un examen. Desi am auzit ca e ilegal sa puna examene in extrasesiune. Sau doua-trei in aceeasi zi. Dar traim in tara tuturor posibilitatilor
Nasol
si la mine vroia un prof sa puna un proiect **** sesiune dar i-am zis ca o sa plec din localitate si probail o sa ne ducem duminica in ultima zi sa prezentam proiectu!
Si nu, nu au voie nici sa puna examenele **** sesiune si nici sa pui un examen la diferenta de mai putin de 3 zile unul de altul (sau cel putin asa e la mine la facultate).

ce norocoase sunteti, aveti weekend prelungit. eh, si eu am avut ca vineri mi`am luat`o liber ca sa plec la viena.
asa ca...posting in epic thread.

Mira_Karina wrote:
Si nu, nu au voie nici sa puna examenele **** sesiune si nici sa pui un examen la diferenta de mai putin de 3 zile unul de altul (sau cel putin asa e la mine la facultate).
Si la mine e asa. Pe hartie. Dar in realitate, am avut cazuri in care fugeam dintr-o cladire in alta, sa dam urmatorul examen... si suprapuneri destule. O colega a dat si 5 examene in aceeasi zi (cu tot cu restante, dar na). Probabil profii care au alte treburi prefera sa puna tot in aceeasi zi si sa scape de toti odata.
Apropo de ninsoare si de facultate, colegii mei si-au pus la status mesaje gen: nu mai mergem maine, ca ne inzapezim 

Kotenoka wrote:
Nu va mai plangeti de examenele din Ro, ca sunt ultra lejere
eu invat la o facultate din Franta acum si vreau sa spun ca am avut 5 examene in 3 zile
si asa e mereu aici, ai 2-3 examene pe zi, in fiecare zi. In 4 zile gata sesiunea. Si nu se plange niciun francez de chestia asta. Nici nu prea exista notiunea de "invatat in sesiune". Daca nu te apuci macar cu vreo 3 saptamani inainte de sesiune, ala esti 

Eu nu stiu unde vreau sa dau.Sa vad la ce profil ajung
As vrea ceva cu bilingv,ca acum sunt la clasa de engleza,si din toate clasele de a 7a,doar noi facem 3 ore de engl. pe sapt.

Susieqqq wrote:
Nu va mai plangeti de examenele din Ro, ca sunt ultra lejere
eu invat la o facultate din Franta acum si vreau sa spun ca am avut 5 examene in 3 zile
si asa e mereu aici, ai 2-3 examene pe zi, in fiecare zi. In 4 zile gata sesiunea. Si nu se plange niciun francez de chestia asta. Nici nu prea exista notiunea de "invatat in sesiune". Daca nu te apuci macar cu vreo 3 saptamani inainte de sesiune, ala esti
Stai linistita, ca sunt la stat si acolo (in grupa mea, cel putin) tot 2-3 examene pe zi dai (sesiunea asta a avut 14 examene, de exemplu), **** ce ca e de 3 ori mai scump decat la particular. Mananci facultate pe paine, pana si-n somn. N-ai voie sa lipsesti, iar daca lipsesti ca sa lucrezi (tot ca sa-ti permiti facultatea si cazarea), esti facut in toate felurile, de parca ai merge la produs, pe centura. In multe zile ai ore de la 8 dimineata la 8 seara, plus ca, daca le vine lor, pun si niste recuperari chiar si de 6 ore in zilele de sambata, plus ca-ti dau si de scris de pe o zi pe alta de parca alte cursuri n-ai avea si te mai trezesti uneori la 12 noaptea ca pana a doua zi trebuie facute nustiucate pagini de exercitii, ca fara ele nu te primeste...
Nu cred ca la tine e mai rau de atat. Si nici nu-ti doresc asa ceva. Nu-i doresc nimanui. Abia astept sa scap de aici. Preferabil intreaga.

io raman tot la mateinfo:)

Cine imi spune si mie un film frumos???
Nu am mai vazut un film de ceva timp si chiar am chef ...

Eu am revazut azi Bride Wars. Dar depinde de ce gen de film ai chef