» 869 bimbos on-line now and 2887256 registered Bimbos!

NIKIchan88 wrote:
no faktycznie^^" to przepraszam V.V
No właśnie - wychodzi na to, że część osób nie zauważa, że to link. W takim wypadku taka forma, jak w blogu Crooppy jest przydatniejsza - krok po kroku, duże obrazki.
Przynajmniej dla początkujących graczy, albo takich, którzy mają problemy z poruszaniem się po forum.
BTW, czy w tym blogu są podane reguły gry? Przydałyby się.
Vampie, błagam Cię! To jakaś Twoja młodsza siostra, czy co, że tak tu jej bronisz??
Po pierwsze wszystkie informacje na tym blogu zaczerpnięte są z forum. W większości są to wyniki naszej pracy. Głównie Eldan!
Po drugie jeśli ktoś poradził sobie z zalogowaniem się na tej stronie, to chyba jest na tyle inteligenty żeby używać forum. Przepraszam bardzo, ale nie widzę niczego TRUDNEGO w korzystaniu forum.
Po trzecie, skoro link do tego bloga zamieszczony został na forum, to jest to blog dla osób, które tę skomplikowaną sztukę obsługi forum posiedli!
Po czwarte informacje typu opisy emotikonów są kompletnie zbędne.
Poza tym, jak już tu zostało wspomniane, blog aż się roi od błędów, literówek, nieestetycznych obrazków i głupich stwierdzeń.
Pośpiech tu nikogo nie tłumaczy, bo mamy na klawiaturze taki klawisz jak Backspace 
Jak się za coś bierze, a potem się to reklamuje, to należy to zrobić jak trzeba, a nie na odwal.
Tyle!

Kocham Zuąą Królową!!!!! Kocham kocham kocham 

Zuoo wrote:
Vampie, błagam Cię! To jakaś Twoja młodsza siostra, czy co, że tak tu jej bronisz??
Po pierwsze wszystkie informacje na tym blogu zaczerpnięte są z forum. W większości są to wyniki naszej pracy. Głównie Eldan!
Po drugie jeśli ktoś poradził sobie z zalogowaniem się na tej stronie, to chyba jest na tyle inteligenty żeby używać forum. Przepraszam bardzo, ale nie widzę niczego TRUDNEGO w korzystaniu forum.
Po trzecie, skoro link do tego bloga zamieszczony został na forum, to jest to blog dla osób, które tę skomplikowaną sztukę obsługi forum posiedli!
Po czwarte informacje typu opisy emotikonów są kompletnie zbędne.
Poza tym, jak już tu zostało wspomniane, blog aż się roi od błędów, literówek, nieestetycznych obrazków i głupich stwierdzeń.
Pośpiech tu nikogo nie tłumaczy, bo mamy na klawiaturze taki klawisz jak Backspace
Jak się za coś bierze, a potem się to reklamuje, to należy to zrobić jak trzeba, a nie na odwal.
Tyle!
Mam się tłumaczyć dlaczego zachowuję spokój i dobre maniery?
Akurat pierwsza napisałam, że te informacje są skopiowane z wątku Eldan i wcale nie pisałam, że blog mnie urzekł i będę od dzisiaj z niego korzystać zamiast z FAQ...
Jak na razie doczekałyśmy się od autorki bloga tylko jednej odpowiedzi, czekam na dalsze.
Dalej podtrzymuję swoją opinię, że są ludzie, którym ten blog się podoba i jest pomocny. I wydaje mi się, że nawet błędy w pisowni im niespecjalnie przeszkadzają.
Myślę, że teraz pora, aby Crooppa się odezwała. Wiemy, że umie znaleźć ten wątek.

Vampie wrote:
NIKIchan88 wrote:
No właśnie - wychodzi na to, że część osób nie zauważa, że to link. W takim wypadku taka forma, jak w blogu Crooppy jest przydatniejsza - krok po kroku, duże obrazki.
Przynajmniej dla początkujących graczy, albo takich, którzy mają problemy z poruszaniem się po forum.
Raczej nie zauważa tego w ogóle^^" Przyzwyczajona do tego, że po wejściu do FAQ mam od razu pełną rozpiskę poziomów, po zalinkowaniu tego nie zauważałam tego
Sama o tym blogu nie mam najlepszej opinii, ale... Jeżeli ten blog tworzony jest przez "nastke" i adresowany do jej rówieśników, to te wszystkie cute'ne wyrazy, gwiazdki itp. są przez nie preferowane
Dziewczyna stworzyła blog o tym co lubi, więc czemu nie?? Kwestia tylko "praw autorskich"....

NIKIchan88 wrote:
Vampie wrote:
NIKIchan88 wrote:
BTW, czy w tym blogu są podane reguły gry? Przydałyby się.Raczej nie zauważa tego w ogóle^^" Przyzwyczajona do tego, że po wejściu do FAQ mam od razu pełną rozpiskę poziomów, po zalinkowaniu tego nie zauważałam tego
![]()
Sama o tym blogu nie mam najlepszej opinii, ale... Jeżeli ten blog tworzony jest przez "nastke" i adresowany do jej rówieśników, to te wszystkie cute'ne wyrazy, gwiazdki itp. są przez nie preferowane![]()
Dziewczyna stworzyła blog o tym co lubi, więc czemu nie?? Kwestia tylko "praw autorskich"....
dopiero dzisiaj zauważyłam te wszystkie watki... wiec daltego nie pisałam.
postaram sie nie zapomnieć zeby zawsze na końcu pisać kto jest autorem i z kąd pochodzi i starała sie o poprawne pismo ale mam opere a w niej potkreśla błędy tylko gdy są w ang. wiec przepraszam za to....

fajny blog ale tak jak już było pisane wszystko jest w FAQ

oj tam czepiacie się dziewczyny 

ale i tak pomysł jest dobry 
Dominikana wrote:
oj tam czepiacie się dziewczyny
Mamy prawo, w końcu sama autorka założyła temat o swoim blogu. Musi się liczyć z krytyką.

Wszystko ok z tym blogiem. Dla młodszych graczy jest bardziej użyteczny niż forum.
Ale te błędy...
Dlaczego nie założyć Mozille albo cokolwiek co poprawia błędy?

Remiutka wrote:
Wszystko ok z tym blogiem. Dla młodszych graczy jest bardziej użyteczny niż forum.
Ale te błędy...
Dlaczego nie założyć Mozille albo cokolwiek co poprawia błędy?
Cicho tam
błędy zostaną poprawione i będzie happy end 

natala123 wrote:
Nie zauważyłam, żeby były.

ale macie problemy
Melani17 wrote:
ale macie problemy
Nie mamy. To Ty odgrzebujesz jakiś stary dawno nieaktualny temat 

Zuoo wrote:
Melani17 wrote:
ale macie problemy
Nie mamy. To Ty odgrzebujesz jakiś stary dawno nieaktualny temat