» 804 bimbos on-line now and 2887235 registered Bimbos!

bo co jak co to ja dla litwinów pracował nie bede

po0lannd se moze dla nich pracowa ja niew

DonnaCaramia wrote:
to chyba ktoś będzie musiał czesiowi przelać pieniądze, żeby mógł do warszawy wrócić ;p
vipy moga kase przelewac
pograsz na ulicy i uzbierasz na powrot 

a w ogole to juz juz jestem 3185 

DonnaCaramia wrote:
piles cos? 

20 sie dostaje za granie
a to musialbym 4 dni stac a jutro mam probe
a jakis kafel caly czas mi koncerty odwoluje w tym jego klubie co za frajer prosze ja Ciebie

Polannd wrote:
DonnaCaramia wrote:
piles cos?
wode tylko mineralna ale gazowana

DonnaCaramia wrote:
20 sie dostaje za granie
a to musialbym 4 dni stac a jutro mam probe
a jakis kafel caly czas mi koncerty odwoluje w tym jego klubie co za frajer prosze ja Ciebie
jak to ? moze bilety sie nie sprzedaja czy co? albo lokal jest na sprzedaz

nie bo to jakis kuna kuwa za przeproszeniem frajer jest z pupa wielka jak szafa wielkopolska, jemu sie zmienia jak w kineskopie./

no a w ogole to mi zle ale co tam nic nie mowie sie nie odzywam czyli normalnie moja noga wiecej nie stanie w jednym miejscu

i nie luibie swiat

tak Kasiu z inowroclawia milo sie z Toba rozmawia tylko dlaczego prowadze monolog bo se poszlas po piwo pewnie albo se fajke skrecasz i w ogole a ja sam tutaj jak pupa wolu wpatrzona w malowane okna

i w ogole co to za zwyczaj i obyczaj, ze sie Polannd kapie o 18 to przeciez dnia nie koniec, jeszcze sie Kasia spoci, jeszcze bedzie brudna dzisiaj, kapac to sie mozna jak sie wstanie i przed snem no i jak sie spoci bo spocony czlowiek brzydzko pachni i potem w autobusie stoisz przy otwartym oknie tak jak pani na dworcu pkp torun glowny co ma owlosione pachy i balaton na glowie

teraz sie na Ciebie Katarzyno obrazilem i nie dostaniesz prezentu i nie bedzie obnazania i w ogole bo jestes niegrzeczna i niedobra jak myszka miki dla doroslych

DonnaCaramia wrote:
tak Kasiu z inowroclawia milo sie z Toba rozmawia tylko dlaczego prowadze monolog bo se poszlas po piwo pewnie albo se fajke skrecasz i w ogole a ja sam tutaj jak pupa wolu wpatrzona w malowane okna
bo mnie wylogowalo

DonnaCaramia wrote:
bo madziasek albo się skarży, albo robi gUpie konkursiki
bimbo jak z wazonu kwiat
bimbo jak perfum woń
bimbo sra i pierdzi
blaaaaaaaaa
Miło
dla Twojej wiadomości na nic się nikomu nie skarżyłam, nie mam pojęcia o rzadnym popiaku czy jak to tam jest ani co sobie wypisujesz. A jak moje konkursy były takie głupie to po co brałeś w nich udział albo je czytałeś? ja do Ciebie nic nie mam i nie poruszam ani nie krytykuje Twoich pomysłów wiec uszanuj moje i przemilcz jak coś Ci nie pasuje.

DonnaCaramia wrote:
teraz sie na Ciebie Katarzyno obrazilem i nie dostaniesz prezentu i nie bedzie obnazania i w ogole bo jestes niegrzeczna i niedobra jak myszka miki dla doroslych
nie bedzie obnazania?
no wiesz 

DonnaCaramia wrote:
no a w ogole to mi zle ale co tam nic nie mowie sie nie odzywam czyli normalnie moja noga wiecej nie stanie w jednym miejscu
mi tez zle i co? 

rzadnych... szkoda, że nie ma starego bave 
Brałem udział bo prosiłaś. Czasami nie umiem odmówić.
Kaś, się popraw, to będzie obnażanie.

DonnaCaramia wrote:
No jestem caly czas ale MB wywala mnie regularnie no
a kapalam sie bo mialam kaca a na kaca najlepsza kapiel z babelkami jest 

na kaca najlepsze jest piwo tak zuoo mowi

DonnaCaramia wrote:
piwo juz mam 

DonnaCaramia wrote:
Zuoo ma rację 

Eufryda wrote:
DonnaCaramia wrote:
Zuoo ma rację
jak zawsze 

DonnaCaramia wrote:
ja nie żałuję, masz bardzo mylne zdanie na mój temat. nie mam czasu na rozmowy i szukanie dziury w całym. Pozatym nie udzielam sie na forum od dłuższego czasu wiec po jakiego grzyba miałabym się skarzyć o czym tam piszecie? heh... dziecinada. zegnam i własnie miedzy innymi przez takie "miłe" teksty nie chce mi sie z wami tam gadać. Ocenić człowieka jest bardzo łatwo...