DonnaCaramia wrote:
Piękna Dilu ja żem jest Czesio Nawara(ch).
A się zastanawiałam czy to nie ty, ale zdjęcie czyje inne...

DonnaCaramia wrote:
żebyś mogła w 50% siedzieć w sejmie.
acha a to moze podpisze ale jakos mnie te parytety nie przekonuja bo baby sie generalnie do polityki nie pchaja wiec to bedzie niewykorzystane 50%

bo tą twarzą posługiwałem się w takiej grze MGW

Polannd wrote:
DonnaCaramia wrote:
acha a to moze podpisze ale jakos mnie te parytety nie przekonuja bo baby sie generalnie do polityki nie pchaja wiec to bedzie niewykorzystane 50%
nie martw się. renata beger i danuta hujarska plus ich rodziny - 50% w sejmie ;p

DonnaCaramia wrote:
Polannd wrote:
DonnaCaramia wrote:
nie martw się. renata beger i danuta hujarska plus ich rodziny - 50% w sejmie ;p
bron boze
tylko nie kurwiki i inne takie

DonnaCaramia wrote:
bo tą twarzą posługiwałem się w takiej grze MGW
A czyja to?
BTW próbowałam róznych nastawień i udało mi się tylko Czesława obrazić
A jakbyśmy se doładowali nienawiść to moglibyśmy mieć bójkę
Co o tym sądzisz? Bo nie tylko do tanga trzeba dwojga. 

Fight
Strasz go jeszcze to tez podnosi nienawisc 

Polannd wrote:
Fight
Nie dało się. Może dlatego, że nasze postaci mają romans 
A propos polityki - wolałabym Partię Kobiet niż parytet.

Vampie wrote:
Polannd wrote:
Fight
A propos polityki - wolałabym Partię Kobiet niż parytet.
bylam ze kilku zebraniach partii kobiet masakra, głupie to jak nie wiem nigdy wiecej 

Polannd wrote:
Vampie wrote:
Polannd wrote:
Fight
A propos polityki - wolałabym Partię Kobiet niż parytet.bylam ze kilku zebraniach partii kobiet masakra, głupie to jak nie wiem nigdy wiecej
Tak? Widocznie jak zawsze, zgłosiły się głownie jakieś kretynki... Z polityką w ogóle jest ten jeden podstawowy problem, że ludzie na poziomie i porządni raczej je unikają, chyba że mają powołanie, poczucie misji i powinności wobec innych. Za to władza przyciąga wszelkiej maści kretynów, zakochanych w sobie, cwaniaków i błaznów.

Vampie wrote:
Polannd wrote:
Vampie wrote:
A propos polityki - wolałabym Partię Kobiet niż parytet.bylam ze kilku zebraniach partii kobiet masakra, głupie to jak nie wiem nigdy wiecej
Tak? Widocznie jak zawsze, zgłosiły się głownie jakieś kretynki... Z polityką w ogóle jest ten jeden podstawowy problem, że ludzie na poziomie i porządni raczej je unikają, chyba że mają powołanie, poczucie misji i powinności wobec innych. Za to władza przyciąga wszelkiej maści kretynów, zakochanych w sobie, cwaniaków i błaznów.
Zaloze wlasna partie
w koncu wedlug Platona to filozofy maja rzadzic swiatem 

Polannd wrote:
Vampie wrote:
Polannd wrote:
bylam ze kilku zebraniach partii kobiet masakra, głupie to jak nie wiem nigdy wiecejTak? Widocznie jak zawsze, zgłosiły się głownie jakieś kretynki... Z polityką w ogóle jest ten jeden podstawowy problem, że ludzie na poziomie i porządni raczej je unikają, chyba że mają powołanie, poczucie misji i powinności wobec innych. Za to władza przyciąga wszelkiej maści kretynów, zakochanych w sobie, cwaniaków i błaznów.
Zaloze wlasna partie
Taa... oni wymyślają wszelkie totalitaryzmy. Oni i kapłani. Przeca jak się czyta jego "Państwo" to głos na głowie staje dęba. Totalitaryzm w każdym calu i kompletnie utalitarystyczne podejście do człowieka. Chyba Spartanie wcześniej przećwiczyli coś podobnego w realu. 

Vampie wrote:
Polannd wrote:
Vampie wrote:
Tak? Widocznie jak zawsze, zgłosiły się głownie jakieś kretynki... Z polityką w ogóle jest ten jeden podstawowy problem, że ludzie na poziomie i porządni raczej je unikają, chyba że mają powołanie, poczucie misji i powinności wobec innych. Za to władza przyciąga wszelkiej maści kretynów, zakochanych w sobie, cwaniaków i błaznów.Zaloze wlasna partie
Taa... oni wymyślają wszelkie totalitaryzmy. Oni i kapłani. Przeca jak się czyta jego "Państwo" to głos na głowie staje dęba. Totalitaryzm w każdym calu i kompletnie utalitarystyczne podejście do człowieka. Chyba Spartanie wcześniej przećwiczyli coś podobnego w realu.
oj no wiadomo ze panstwo platonskie to masakra ale sam pomysl z filozofami na czele jest ok 

Polannd wrote:
Vampie wrote:
Polannd wrote:
Zaloze wlasna partiew koncu wedlug Platona to filozofy maja rzadzic swiatem
oj no wiadomo ze panstwo platonskie to masakra ale sam pomysl z filozofami na czele jest ok
Ta... próbowali jeszcze parę razy, między innymi Rewolucję Francuska, Październikową (chociaż to było bardziej pod pretekstem), a i III Rzesza miała filozofię założeniową.

To miał być o popiaku wątek, a znowu nocne Polaków rozmowy...

Vampie wrote:
To miał być o popiaku wątek, a znowu nocne Polaków rozmowy...
jak zawsze 

Ostatnie wydarzenia w dzienniku
Mój pierwszy raz z kimś, kogo kocham
Eugenia Drabik i ja kochamy się. Wychodzi nam to perfekcyjnie.

Małgorzata Duda i ja wdajemy się w bójkę! Mój cios wyglądał przyzwoicie, ale ludzie znajdujący się w pobliżu przerwali ją.

DonnaCaramia wrote:
Mój pierwszy raz z kimś, kogo kocham
Eugenia Drabik i ja kochamy się. Wychodzi nam to perfekcyjnie.

Czesław Nawara i ja kochamy się. Wychodzi nam to nieźle. 
Last edited by Eufryda (12-05-2009 16:56)

hmm, bo ja nie miałem porównania 

jak polecę do innego miasta, a nie mam kasy ani na hotel, ani na powrót to co ? 

DonnaCaramia wrote:
to Czesiek będzie musiał dać dupy
przynajmniej będzie miał porównanie
chyba będziesz musiał wracać autostopem... a w hotelu moja postać nie spała. nie wiem czemu ale się nie dało o.O

DonnaCaramia wrote:
Małgorzata Duda i ja wdajemy się w bójkę! Mój cios wyglądał przyzwoicie, ale ludzie znajdujący się w pobliżu przerwali ją.
ciekawe czy da się kogoś zabić...

Eufryda wrote:
DonnaCaramia wrote:
to Czesiek będzie musiał dać dupy
przynajmniej będzie miał porównanie
![]()
chyba będziesz musiał wracać autostopem... a w hotelu moja postać nie spała. nie wiem czemu ale się nie dało o.O
Pewnie kaski nie miałaś 

hmm
a może mogę wrócić autobusem ?
bo to jest podobno gratis 
a ten, a jak się ten to jak się daje dupy w innym mieście?