» 787 bimbos on-line now and 2887231 registered Bimbos!

Gracioza wrote:
Evo i mene nakon 100 godina; nisam ovih dana navracala na forum jer nisam imala volje nista pisati.
Proslu nedjelju je preminula ona moja prijateljica za koju sam pisala da ima rak tako da sam zaista bila u soku i polako dolazim sebi.
Ljubim vas sve!
Uf,razumem te skroz ,takve stvari znaju bas da potresu.Zao mi je i volela bi da mogu na bilo koji nacin da ti pomognem,ako bilo sta treba tu sam .Ljubim te puno .

jaja kliknuta
a to za drugaricu stvarno strasno 

krinka wrote:
Gracioza wrote:
Evo i mene nakon 100 godina; nisam ovih dana navracala na forum jer nisam imala volje nista pisati.
Proslu nedjelju je preminula ona moja prijateljica za koju sam pisala da ima rak tako da sam zaista bila u soku i polako dolazim sebi.
Ljubim vas sve!Uf,razumem te skroz ,takve stvari znaju bas da potresu.Zao mi je i volela bi da mogu na bilo koji nacin da ti pomognem,ako bilo sta treba tu sam .Ljubim te puno .
A dobro je dosla sam sebi, ma pogodi te kada cujes da malda osoba umre a kamo li da ju jos dobro poznajes...
Hvala ti, znaci mi puno kada znam da su dobri ljudi oko mene! Pusa!

danijela, jako mi je žao zbog prijateljice, ne znam šta da ti kažem 

Zdravo svima,posle 100 leta!!! 
Graci bas mi je zao to sto cujem za tvoju prijateljicu,to je uzas koliko se u zadnjih 10-15 godina povecao broj smrtnosti kod mladih osoba...
Nadam se da si se malo oporavila! 
Sve vas ljubim narode pa se cujemo 2131 godine...hihihihihihihi 

hej,jel vama radi ona kiss game? ja dojdem do kraja,pise congradulations kliknem na leave game i sam zablokira. neda mi ba. mogu je igrat 10000 ****,al nis.

kaj je p u t a psovka nekakva da je nemrem upisat? 

bunnysweet wrote:
hej,jel vama radi ona kiss game? ja dojdem do kraja,pise congradulations kliknem na leave game i sam zablokira. neda mi ba. mogu je igrat 10000 ****,al nis.
meni radi ok igrica

bunnysweet wrote:
kaj je p u t a psovka nekakva da je nemrem upisat?
jeste ... al na italijanskom

samo da vratim kafanu na prvu stranu

zamalo opet na drugu stranu ... c c c

heej..pozz svima..dali mi netko meze pomoci i reci sta trebam raditi u 16 levelu u prvom zadatku..pusicaa!!

.................

riista wrote:
heej..pozz svima..dali mi netko meze pomoci i reci sta trebam raditi u 16 levelu u prvom zadatku..pusicaa!!
1 - A famous fashion photographer wants you to appear in his lingerie magazine. Save your little red and black lingerie number
moras da obuces bimbu u onaj crveno crni donji vec i sacuvas joj taj outfit
kupi ves, obuci bimbu u njega, klikni na save ooutfit

iju zamalo na drugu stranu da odemo