» 774 bimbos on-line now and 2887231 registered Bimbos!

TOXICLADY wrote:
Bozanstvena wrote:
jeste, 41 nivo je za sada zadnji
ej ove mindjuse kolacici su mnogo prakticni ... stavis, izadjes u zivot, ogladnis i pojedesLOL...i posle te boli stomak kao Krinku...hehehehe
Ali ako sve to zalijes dobrom rakijom, nece te boliti nista (mozda malo glava kada u jutro ustanes)...

od dobre rakije ne boli cak ni glava 

aaaaaaaaaaaaaaa ... kako je dobrooooooooooooo 

Puf,puf ,... mislim da mi je dosta .Evo sve me noge zabolese
Nadam se da volis palacinke
ja ih nabrzinu ispekla da se malkice zasladimo
a evo obecavam za sutra kolacice

Last edited by krinka (03-02-2010 23:08)

aaaa nemrem vjerovat.kupim svu onu robu i onda imam pravo na sam 1 nagradu?? grozno. da se bar moze roba prodavat cijeli ormar bi rasprodala hehehe

Opet sam pocela svasta sanjati, pa ako ovako nastavim poceti cu pisati scenarije za filmove nepogodne za maloljetnike...ali neka, nije lose bilo, he he..
hehe, kako ja znam kad da se pojavim 

Gracioza wrote:
Opet sam pocela svasta sanjati, pa ako ovako nastavim poceti cu pisati scenarije za filmove nepogodne za maloljetnike...ali neka, nije lose bilo, he he..
Jao,bezobraznice jedna
ma salim se naravno
ako ti je bilo lepo onda ti zelim da neka ti se ostvare snovi 

Gracioza wrote:
TOXICLADY wrote:
Bozanstvena wrote:
jeste, 41 nivo je za sada zadnji
ej ove mindjuse kolacici su mnogo prakticni ... stavis, izadjes u zivot, ogladnis i pojedesLOL...i posle te boli stomak kao Krinku...hehehehe
Ali ako sve to zalijes dobrom rakijom, nece te boliti nista (mozda malo glava kada u jutro ustanes)...
Ko je rek'o rakija???

krinka wrote:
Puf,puf ,... mislim da mi je dosta .Evo sve me noge zabolese
![]()
Nadam se da volis palacinkeja ih nabrzinu ispekla da se malkice zasladimo
a evo obecavam za sutra kolacice
![]()
http://photo.missbimbo.com/2/620/gd/495927.jpg
*balavi* Daj malo 

joj kakve palacinke , a ja na dijeti:(((

ajde bre ljudi ozivite malo ovo mesto ... kafana nam se totalno raspala 
imam ideju za naslov sledeceg threada ali ako ovako nastavite to ce biti iduce godine 

radza i kolaci ima li sta lepse 

Oj rakijooo rakooo
ja te voooliiim jaaaaaaaaaakooooooooooo
aaa tiii meneeeeeeeeee rakooooooo
u jaraaak polakoooooooooo
ijuu ju juuuuuuuuuuu juuu..

Od rakije nema bolje zene
od rakije nema bolje zene;
po tri dana ona ljulja mene,
po tri dana ona ljulja meeeneeeeeeeeeeeeeeeee...jedan dva..evo ti ga na!
Nema mi Mileta da zapjevamo ove becarcice...he he...

Kafana otisla u gnjurac, ja vise ne locem i ne pijem ovdje, Bubica ne dolazi praviti red i mir, Mile ne dolazi bockati sve i svakoga, Bozanstvena se sece po kokosinjcima i pecinama kradeci jaja...
Pishka uopce ne navraca, Emma zaboravila na profesorica samo loce po facebooku,
Tanja uopce ne navraca, kao ni Breskvica..Krinka donese rakiju i kolace i pobjegne, toxicna lady pojede kolace i smugne dalje; danijelaj pojede ona malo kolacica sto je ostalo od Toxicne i isto fura dalje....

Gracioza wrote:
Kafana otisla u gnjurac, ja vise ne locem i ne pijem ovdje, Bubica ne dolazi praviti red i mir, Mile ne dolazi bockati sve i svakoga, Bozanstvena se sece po kokosinjcima i pecinama kradeci jaja...
Pishka uopce ne navraca, Emma zaboravila na profesorica samo loce po facebooku,
Tanja uopce ne navraca, kao ni Breskvica..Krinka donese rakiju i kolace i pobjegne, toxicna lady pojede kolace i smugne dalje; danijelaj pojede ona malo kolacica sto je ostalo od Toxicne i isto fura dalje....
Joj evo ja sam dosla
Mogu sada da objavim da je KAFANA PONOVO OTVORENA
...i ju i ju i ju od takve zeneeeeeeeeeee nema boljeeeee rakijeeeee rakijeeeeeeeeeeeeeeeee,
voliiiiiiiiiii rakijuuuuuuuuuuu i rakijaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee!!! I idemo i ju i ju i ju....
ej. Ljudici.. Evo ja dosla u vasuu kafanu.. samo kako se zove.?