» 774 bimbos on-line now and 2887231 registered Bimbos!

Ooo Krinkice, pa da znas da bas i hocu jednu *kuva kafu* 

post da me tejica nađe!!
(ne obazirite se xD)

to e to tihanaaaaaaaaaa!!!!!hhhhh
:ne obazire se: 
E, a što je Futt izbrisala bimbu? Jel postojao neki razlog ( kao npr "nećemo više pastelne boje"
) ili joj je jednostavno dosadilo da igra?

btw, 'oće neko milkshake od jagode? Ne znam kog sam djavola pravila kad ja jagodu uopšte ne volim 

Ocem! 
Mada sam se vec napucao kokica 
Jedva dodjoh do bimbe, brat (fudbalski huligan u najavi, fan Bg Sindikata i sl) je ceo dan svlaci i oblaci sve u 16 lol
Dosadilo joj... Ma vratice se, svi se uvek vrate :evillaugh:

Hmm, da li se svi vraćaju? 
Kad bih ja izbrisala bimbu ne bi mi više padalo na pamet da ponovo krenem sa prelaženjem nivoa, ali bih možda napravila neku da mogu ponekad da svratim na forum.

Sta znam, moja je bila crkla pa sam je oziveo, krenuo ispocetka... Nikad nisam jurio za prelazenjem nivoa, tu sam jer mi prija igra...
A svaki forum ima gomilu oprostajnih tredova. Drama queens. Vrate se posle mesec dana 

krinka wrote:
Hej cao narode http://dl9.glitter-graphics.net/pub/126 … 624fnu.gifevo ja pijuckam kaficu pa se setila vas
zato evo za sve kafica
ima raznih pa birajte ko sta voli
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/184 … qq1vsr.gif
a evo i caj za one koji nevole kafu http://dl7.glitter-graphics.net/pub/319 … tb09xz.gif
http://dl.glitter-graphics.net/pub/1137 … lzkfgd.gif
Hey, you've got a nice teatime here... May I get some cofee?
BTW have you got a word for a meal you eat late afternoon or evening, but before supper? Small one, like tea and cakes?
We've got one in Polish: podwieczorek. Because you eat it pod wieczór.
Gimme some cute words!
Umm, the only word I can think of is užina.

Bubica85 wrote:
Umm, the only word I can think of is užina.
Nice. What it is derived from?
Actually, I don't know
It's not similar to any of the words that we use for meals
breakfast - doruchak
lunch - ruchak
dinner - vechera

I found it:
užina
Definition from Wiktionary, a free dictionary
Jump to: navigation, search
[edit] Croatian
[edit] Etymology
Common Slavic južina
[edit] Noun
užina f
1. snack (light meal served in the afternoon)
And further:
From the noun jug
Like south?! Or noon, rather?
What about cute-sounding words... you got some on your mind? Meaning doesn't matter.

Etymology can be funny... for example in Polish 'rano' means morning and 'jutro' - tomorrow.

In Macedonian "tomorrow" is "utre" (similar to "jutro") which is also kinda confusing, because we use word "jutro" as "morning"
Po naski: I meni je malo blesavo sto je Futt obrisala bimbu, nisam se bas nesto slagala s njom i imale smo rasprava i razmirica, ali cura je bila na mjestu,svaka joj je bila pametna, i dalo se s njom razgovarati 
a i starosjedioc je... bas bzvz, mogla ju je na vacation stavit...

I think it's because morning is what comes next, like 'since morning' is next day.
I also don't know why she left, and so suddenly... I will miss her.
Hi Vampie.
I think uzina comes from word - lug (something like field) because it is something that farmers would bring to the fields to snack. Not sure 
Vampie how do you say right, left, straight ahead? My dad made huge mistake while traveling trough Poland when he asked some guy about direction. Those word is same as serbian but have different meaning 

Blabby wrote:
Hi Vampie.
I think uzina comes from word - lug (something like field) because it is something that farmers would bring to the fields to snack. Not sure
Vampie how do you say right, left, straight ahead? My dad made huge mistake while traveling trough Poland when he asked some guy about direction. Those word is same as serbian but have different meaning
It must have been pravo!!!
I had same problems in Bulgaria!!!
It's so funny, in Polish 'prawo' (pravo) means right, 'prosto' - straight ahead. In Bulggarian pravo means straight ahead
Confusing like hell!

Rakija is always good at connecting people 
Vampie wrote:
It must have been pravo!!!
I had same problems in Bulgaria!!!
It's so funny, in Polish 'prawo' (pravo) means right, 'prosto' - straight ahead. In Bulggarian pravo means straight aheadConfusing like hell!
Thats it!
Pravo means straight ahead here also. Greek da (or ne) is opossite to our da (or ne), not sure anymore. That can be also confusing.
Danijela nisi se valjda opet ukonektovala 

Good girl
Ja malopre navrnuo bocu orahovace. Samo gutljaj, tek da se zasladim pao mi secer