» 772 bimbos on-line now and 2887231 registered Bimbos!

Oces da sad to sredimo? saljem ja, salji ti 
Ako nemaš pametnija posla, što da ne 

Ja nikad nemam pametnijeg posla, jadna mi majka :dadilja dzukelu:
Kako je mala Bimba?

Pa iznenadjujuce dobro, zlocesta je ko sam vrag, to je neki mali terijer. Danas ide na pregled, nadam se da ce joj skinut bar neke savove, zao mi ju je onako poderanu gledat 
A jadna malena, valjda će biti u redu, mada dobro je dok je i malo nevaljala, jer to je ko i kod dece - chim imaju snage da se igraju i gluposti prave mora da su na putu da ozdrave 

Evo ga, 5000 challenga. Hvala ti puno 

Nema frke, samo saljite, ja sam celendz-drol*a 
sve prihvacam 
Brine li jos nekog sem mene ova svinjska gripa? 
Hehe, zapamti šta si rekla, nemoj posle da te iznenadi milon challenga 
Mene ti ova gripa baš ni malo ne brine, u ovo vreme mi vechito curi nos i budem bolešljiva, samo mi je smešno što me gledaju mrko kad tako slinava sva odem u prodavnicu - pa kao da ću iz nosa svinjche da izvuchem i pogodim nekog u glavu 
A najbolje su mi babe od 80 i kusur godina kad pochnu o vakcinaciji, a za koji će dan i bez tog gripa da odapnu 

auuuuuuuuu, jan potpuno zaboravila na izazove
nema veze ... lagano cu 

odoh sad ...

Bubica85 wrote:
A najbolje su mi babe od 80 i kusur godina kad pochnu o vakcinaciji, a za koji će dan i bez tog gripa da odapnu
Juh, da, te su mi najbolje, puna ih je ambulanta, ne mozes nigdje doc na red od njih. Nek mi mladi koji ustvari privredjujemo trunemo doma bolesni, bitno da njima nista nije
kod nas su lagano vec poceli umirat... ma sve je to prenapuhano, ako je meni ko zakletoj vegetarijanki sudjeno da odapnem zbog svinjica, onda nek ide sve dodjavola 

Boz, kad ti usfali izazova, dodji radodajki 

krinkice
, svi 
lejla, javit ću ti se i ja kad mi bude frka oko izazova, nekako to još ostavljam po strani, ali zatrebaće 
ja se ne bojim svinjske gripe, već sam dvije imaginarne preboljela prije par mjeseci, ja sam imuna 

Pishka je hipohondar 
Evo jedna pjesmica, nekako mi pala na pamet i instant me razvedrila... refren je najbolji
I "Katarina" super glumi

Uste edna pesna 
Od ove mi se djuska..opop... Di je sad Danijela? 
Nestade mi struje danas
odnosno iskochio mi je osigurach i sve do pre sat vremena sam bila u mraku, a ja se bojim mraka 
Sreća pa je moj tata došao kući i namestio osigurache pa sad mogu da lovim jajca i hranim Pishkine životinjke jer mi je dosadno 

meni je hlaaaadno, grijalica mi je ju

pishka wrote:
ja se ne bojim svinjske gripe, već sam dvije imaginarne preboljela prije par mjeseci, ja sam imuna
tako i ja, jedan dan imam pticji drugi dan svinjski... onda malo obican, pa tako u krug 
i kakve sad izazove spominjete? pa zar taj zadatak od 5000 nije ukinut? 

Blabby wrote:
pishka wrote:
tako i ja, jedan dan imam pticji drugi dan svinjski... onda malo obican, pa tako u krug
ma nije ukinut 

Aaaaaa! Glupi sajt! 

Blabby wrote:
pishka wrote:
onda smo mile i ja sigurni od svih zala, moraju izmisliti neku novu gripu da bi nas prepali 
*kuca o drvo da nas ne urekne* 

Cao svima
juce sam stavila onaj glupi kurs od 20 dana za arhitektu i sad jos cekam 19 dana aaaaaa izludecu
ali eto kad mora da ide na taj kurs
pa eto kad se mora mora se. sta vi radite?