» 778 bimbos on-line now and 2887231 registered Bimbos!
Šteta što nema opcije za izbacivanje odjeće... Već imam par stvari za koje sam prilično sigurna da ih nikad neću stavit na bimbu
Inače, slučajno sam prihvatila challenge u kojem je bila ponuda na BD, i puf, ode tjedan dana ušteđevine. I sad sam tužna. 
uh, uh prilično sigurno tvrdim da se to desilo svakome! Bit će bolje! Ubuduće prihvati samo preko onog dugmića accept all non staked. Svi smo (mi luzeri koji smo nasjeli ranije) bili prilično hepi kad su ga uveli 
Uf, ajde dobro onda, sad mi je malo lakše, baš sam se osjećala ko bedača... Od sad ću se onda orijentirat samo na gumbić, nemrem si priuštit okolišanje 
Nikako si to ne možeš priuštit, pogotovo u početku! AL baš zato što te početničke greške najviše bole, zato najbolje lekciju naučiš 
Hahahahahahahha Ivy lepo si me nasmejala svojim komentarom da će nam biti lakše ako zaboravimo kako je bilo pre..

Činjenica je da je sad mnogo više, mnogo lepše odeće i meni je to drago.. Jedino što me nervira što nam dečko ne daje više pare, ali šta je tu je.
I što nikako da uvedu opciju da možeš postati VIB, tj. da možeš platiti preko telefona..
Hehe, ajde barem neke koristi od mog savjeta 
Skroz OK. Imam običaj kad god su mi ispitni rokovi napravit account na nekom sajtu i u pauzama između učenja igrat što već ima da ne ispalim na živce. Zato mi se sviđaju te situacije s ograničenim stjecanjem BD u danu jer me prisiljava da se brzo vratim uz knjigu... Ugodno me iznenadio ovaj forum i to što ima punoljetne ekipe s našeg divljeg Balkana- to mi definitivno diže motivaciju da nastavim igrat i nakon rokova! 
NEMA SKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IvyStorm wrote:
Skroz OK. Imam običaj kad god su mi ispitni rokovi napravit account na nekom sajtu i u pauzama između učenja igrat što već ima da ne ispalim na živce. Zato mi se sviđaju te situacije s ograničenim stjecanjem BD u danu jer me prisiljava da se brzo vratim uz knjigu... Ugodno me iznenadio ovaj forum i to što ima punoljetne ekipe s našeg divljeg Balkana- to mi definitivno diže motivaciju da nastavim igrat i nakon rokova!
To je ona filozofija pustiš mozak na pašu, da se malo odmoriš od svega..
Da, to je dobra stvar, ne preteraš sa opuštanjem.. Ja sam se registrovala davno, ali tek nedavno sam provalila koliko dobrih stvari ima na forumu, posebno to što ima devojaka sa Balkana, ipak je drugačije kad možeš da koristiš svoj jezik.. 

Ljudi, zene, kako podnosite ovu glupu zimu?
Ja hocu da poludim sa sve detetom koje je poblesavilo u zatvorenom prostoru:(
Letooooooo dojiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volim zimu i snijeg, ali bome je i meni dosta. Hladno mi je do kosti.
Počela me i nekakva grlobolja hvatat... Najrađe bi otišla na zimski spavanac, ko medvjedi. Pametne su to životinje.
Last edited by IvyStorm (02-10-2012 21:35)

Kod mene se spava samo kad dete dozvoli, a smavala bi i ja po ceo dan:(
Ajme koji zadaci na 9. razini- zdebljat se, stavit crni ruž, otić na face lift... Katastrofa
Ode ljepota mojoj bimbici. 
I tak, vratila sam se kod staraca da uštedim za face lift... Jupiii
Od jada ću svaki dan žderat steak and chips, iz inata starcima mazat usta u crno... Eto, već sam složila priču da ovaj level bude zanimljiviji. 
Hahahahahahahahahahahahahahah kako si me nasmejala sad, kakva si kraljica hahahahah..
Mada priča je vrlo realna, ako ćemo iskreno..
Sećam se koliko je meni bilo teško na tom nivou, tj. nerviralo me je to koliko moram da štedim..
Ako želiš, mogu da ti pomognem? 
Meni je najtezi bio 18. nivo zbog BA-.- To me jako nerviralo celu vecnost sam skupljala...Uzas:(

Ajoj da, bacila sam pogled na to šta me čeka na višim levelima, al dobro, skupljat BA je mrvicu zabavnije od skupljanja BD... Irenche, slušam tj. čitam, kak mi možeš pomoć? 
aaa svidja mi se sajt , mnogo nas je ovde , wuhuu

Meni nije toliko teško skupljanje BA, brzo mi to ide pošto sam psiho pa svaki dan igram igrice, idem u salon, bla bla..
Najviše me nerviraju treninzi za posao i to što sam morala da skupim 250 000 BD za kuću (taj zadatak su sad izbacili).. Znači, haos.. Drago mi je da ti se sviđa Gaby.. 
IvyStorm wrote:
Ajoj da, bacila sam pogled na to šta me čeka na višim levelima, al dobro, skupljat BA je mrvicu zabavnije od skupljanja BD... Irenche, slušam tj. čitam, kak mi možeš pomoć?
Poslaću ti ja sutra poruku u inbox, tamo ću ti sve objasniti..
I rešeno, prelaziš nivo. 
Jaooo zar i toga ima;(((((