» 731 bimbos on-line now and 2887209 registered Bimbos!
Kitsunee to dobrze, że sama znalazłaś.
Większość osób chyba w ogóle nie czyta tego co było wcześniej napisane i wciąż oto samo pytają.
To jest denerwujące choć wiem, że nie łatwo przewertować kilka lub kilkanaście stron albo i więcej. 

Jakie wyj-eb-ane rangi. No normalnie żal aż żyć ściska.

I nie ja jestem boring tylko kto inny!!!!!!!!!!!!!!!!!
haha to i tak lepiej niż moja ranga

Ja tam nic od Ciebie nie czułem.

Lalalalalalalala spam kurde spam.
Och, nowości, normalnie same nowości 

***** takie nowości, że **** nie siada.

**** ****** jakiś mnie cenzuruje ***** mać pierdolona
Haha, to jeszcze z moich rządów pozostałość. To ja kurwę ocenzurowałam i ****. Coś jeszcze, ale jeż nie pamiętam 

Oho, jednak trochę działa> Tam pod gwiazdkami, to jest ch..
Czy my mamy tu jeszcze jakichś polskich modów, czy hulaj dusza piekła nie ma?

niezły dowcip z żarłoczną waginą ;/ kiedy mi to wytną? 

To chyba jakiś ciężki przypadek choroby wenerycznej 

vagina dentata.
Zuoo, nie jesteś już modem? ;o Zabrali Ci?
Kochana, ja już modem od jakichś 3 lat nie jestem tutaj 

Witam wszystkich, mam mały problem z 39 poziomem. Jedno z zadań to kupienie 10 puszek coli. W przedmiotach jest jednak miejsce naa 5. Zgodnie z intrukcją kupiłam nową szafę jedak miejsca wcale więcej nie mam. Czy robię coś źle? Proszę o poradę 
Używasz szafy?
Niemądra ja ;P Teraz zauważyłam że na dwa spposoby można kupić szafę, teraz jest już dobrze 
Cieszę się, że mogłam pomóc 

okradli mnie , zginely mi wsie pieniadze ktore do tej pory mialam .. zostalam z 200 docow , eksmitowali mnie z chaty bo nie mam za co zaplacic .. co to co uja jest?????? od x czasu nic nie kupuje tylko karmie i tako???? no w pi ... jeza

...

A ile miałaś? Napisz do supportu, może coś im się znów porąbało.

smigola wrote:
okradli mnie , zginely mi wsie pieniadze ktore do tej pory mialam .. zostalam z 200 docow , eksmitowali mnie z chaty bo nie mam za co zaplacic .. co to co uja jest?????? od x czasu nic nie kupuje tylko karmie i tako???? no w pi ... jeza
![]()
gówno nie support - obczaj se w statystykach ile Ci dziennie chata żzerała, a już se nie obczaisz. no to się trzymaj tera uważnie fotela, bo jebniesz jak Ci powiem co się stało - ogólnie to kasę daje już tylko praca, więc jak miałaś wielką chatę i kiedyś byłaś na plusie, to teraz mogłaś być na minusie no i kasa mogła ubywać, takie **** odjebali tu.

mialam mala chate wynajeta a mialam ponad 300 patoli , bo kupowalam tylko zarcie i czasem z jedna sukienke jak byly nowosci , patrze - wiadomosc , ze eksmisja .. WTF? zerkam a tu 200 bimbodup zostalo ahhaahah
...

Hej dziewczyny mam pytanie, jaki odcień blondu trzeba wybrać w 1 poziomie żeby dostać się do kolejnego?