» 463 bimbos on-line now and 2887088 registered Bimbos!

Bug powodujący brak możliwości pisania na forum już został usunięty. Mam też już link odsyłający do mojego profilu przy komentarzach. Uff...
Mam też kolejne dwa problemy. Nie mogę przejść na 13 level - strojów mam zapisanych ponad 30 a w goals'ach cały czas mi się wyświetla, że brakuje jeszcze jednego.
Poza tym nie wiem, jak wstawić sobie obrazek jako avatar.
Pomożecie?

FriscoGirl wrote:
Bug powodujący brak możliwości pisania na forum już został usunięty. Mam też już link odsyłający do mojego profilu przy komentarzach. Uff...
Mam też kolejne dwa problemy. Nie mogę przejść na 13 level - strojów mam zapisanych ponad 30 a w goals'ach cały czas mi się wyświetla, że brakuje jeszcze jednego.
Poza tym nie wiem, jak wstawić sobie obrazek jako avatar.
Pomożecie?
wyloguj się i zaloguj ponownie czasem to pomaga.
My Photos -> Add Photo -> załaduj zdjęcie które ma być twoim avatarem -> My Photos -> przy tym zdjęciu lub gifie będzię pisało 'Avatar' , kliknij w to 

Dzięki za pomoc z avatarem!
Niestety problem z przejściem na kolejny level mam już dość długo i od tego czasu logowałam się wielokrotnie... Problem zgłaszam dopiero teraz, bo dziś pierwszy raz mam możliwość napisania czegoś na forum.

FriscoGirl wrote:
Niestety problem z przejściem na kolejny level mam już dość długo i od tego czasu logowałam się wielokrotnie... Problem zgłaszam dopiero teraz, bo dziś pierwszy raz mam możliwość napisania czegoś na forum.
to napisz do Eldan albo do Zuaa.. one ci jakoś pomogą 

A ja mam pytanie takie:
czy istnieje jakas mozliwosc pozbywania sie starych ubran? Nie w sensie upychania w coraz wiekszej szafie, tylko likwidowania ich w ogole. Albo np. sprzedawania ich za 1/4 ceny?
Mia Lu wrote:
A ja mam pytanie takie:
czy istnieje jakas mozliwosc pozbywania sie starych ubran? Nie w sensie upychania w coraz wiekszej szafie, tylko likwidowania ich w ogole. Albo np. sprzedawania ich za 1/4 ceny?
niestety nie
Elo wszytkim
)
Nie wiecie moze jak przejsc 3lvl
2 podpunkt . ?

NesKaa wrote:
Elo wszytkim
)
Nie wiecie moze jak przejsc 3lvl
2 podpunkt . ?
Jeśli niczego nie zmienili, to powinnaś znaleźć odpowiedź tu:
http://missbimbo.com/forum/t62140,1-faq … izacja.htm
(pod POZIOMY GRY)
Poziom 3
1 - Podejmij świetną pracę jako piekarz.
Idź do 'The Job Center' ('Biuro pośrednictwa pracy'). (3 dni po rozpoczęciu szkolenia) Nie musisz upiec chleba!
2 - Zapisz strój, którego częścią będzie sukienka.
Idź do 'Nine's', aby kupić sukienkę. Idź do 'My room' ('Mój pokój'), aby zapisać swój strój.
3 - Zmień styl swojej fryzury na proste, niebieskie włosy z grzywką.
Idź do 'The City' ('Miasto'), a następnie do 'The Beauty Center' ('Salon piękności'). Musisz zachowac ta fryzure, az nie zmienisz poziomu!
4 - Wygraj co najmniej 3 pojedynki.
Idź do 'Challenges' ('Pojedynki'). (po lewej stronie, na środku miejsca z informacjami o stanie Twojej bimbo)
O to ci chodziło?
Last edited by Vampie (11-03-2009 17:33)

Telara wrote:
Karolcia02 wrote:
Ile komentarzy można napisać w ciągu godziny?
________________________________________________________________________________
Hi!
Please chceck out my new home design :*
xoxoPróbuj, a się przekonasz.. XD
No właśnie zawszę mylę się w liczeniu ;p

Karolcia02 wrote:
Telara wrote:
Karolcia02 wrote:
________________________________________________________________________________
Hi!
xoxoPróbuj, a się przekonasz.. XD
No właśnie zawszę mylę się w liczeniu ;p
Myślę, że niektórzy muszą mnóstwo czasu na tym spędzać...

Vampie wrote:
Karolcia02 wrote:
Telara wrote:
Próbuj, a się przekonasz.. XDNo właśnie zawszę mylę się w liczeniu ;p
Myślę, że niektórzy muszą mnóstwo czasu na tym spędzać...
Chyab nie wszyscy są tak dociekliwi jak ja... 

Karolcia02 wrote:
Vampie wrote:
Karolcia02 wrote:
No właśnie zawszę mylę się w liczeniu ;pMyślę, że niektórzy muszą mnóstwo czasu na tym spędzać...
Chyab nie wszyscy są tak dociekliwi jak ja...
zwłaszcza jak się żebrze o house cred 
Eufryda wrote:
FriscoGirl wrote:
Niestety problem z przejściem na kolejny level mam już dość długo i od tego czasu logowałam się wielokrotnie... Problem zgłaszam dopiero teraz, bo dziś pierwszy raz mam możliwość napisania czegoś na forum.to napisz do Eldan albo do Zuaa.. one ci jakoś pomogą
Upewnij się, że przy tworzeniu nowego stroju klikasz "New", a nie "Save".
Utwórz jeszcze kilka nowych strojów i daj znać czy się udało.

Karolcia02 wrote:
Hi!
xoxo
Jeśli w ciągu tej godziny wklejasz wszystkim ten sam tekst, a z tego co widzę, to właśnie tak robisz, to podochodzi to pod spam. Odradzam takie działanie, bo jest niezgodne z zasadami. A jeśli jeszcze ta wiadomość, to dyskretne (lub nie) dopominanie się o punkty cred, to tym bardziej jest to łamanie regulaminu.

FashionGirl95 wrote:
A co z tymi Vintage series? Jakos dawno juz nie bylo, a starych ciuchow jest bardzo duza ilosc
Delfin się nie wyrabia.

"Your comments are unacceptable based on the preferences of this site's management vis-a-vis swearing.
Your comments, together with your IP address and the time/date of your posting, have been logged.
Please moderate your language in any future comments you add at this web site."
Że się tak wyrażę... WTF???
- Nie mogę wystawić komenta... 
Last edited by Telara (11-04-2009 14:24)
Telara wrote:
"Your comments are unacceptable based on the preferences of this site's management vis-a-vis swearing.
Your comments, together with your IP address and the time/date of your posting, have been logged.
Że się tak wyrażę... WTF???- Nie mogę wystawić komenta...
brzydkie wyrazy? Błąd IP? Cholera ich wie ^^

Telara wrote:
Musiałaś niechcący albo chcący wpisać brzydkie słowo (angielskie, hiszpańskie albo jeszcze jakieś inne, które mają na liście) Sama się tutaj nauczyłam z dwóch nowych!
Aha... WTF już chyba też nie za bardzo jest akceptowany... 

Vampie wrote:
Telara wrote:
Musiałaś niechcący albo chcący wpisać brzydkie słowo (angielskie, hiszpańskie albo jeszcze jakieś inne, które mają na liście) Sama się tutaj nauczyłam z dwóch nowych!
![]()
Aha... WTF już chyba też nie za bardzo jest akceptowany...
O KURCZĘ (XD) chyba już wiem o co kaman... XD Napisałam tytuł anime, który brzmi "Kurosh.itsuji" (czywiście bez tej kropeczki w środku.
) Jaaaa... Ale lipa... XD
P.S. Ciekawe, kiedy zabronią pisać "kurde"... 

Telara wrote:
Vampie wrote:
Telara wrote:
![]()
Aha... WTF już chyba też nie za bardzo jest akceptowany...O KURCZĘ (XD) chyba już wiem o co kaman... XD Napisałam tytuł anime, który brzmi "Kurosh.itsuji" (czywiście bez tej kropeczki w środku.
) Jaaaa... Ale lipa... XD
P.S. Ciekawe, kiedy zabronią pisać "kurde"...
A widzisz! Na szczęście nic za to nie robią, przynajmniej jak na razie...

Czy to możliwe, że moja praca sama się rzuciła? =O
Wchodzę do "job center", żeby zobaczyć, dlaczego dostałam tak mało kasy dzisiaj i patrzę, a ja już nie pracuję 

Aloof wrote:
Czy to możliwe, że moja praca sama się rzuciła? =O
Wchodzę do "job center", żeby zobaczyć, dlaczego dostałam tak mało kasy dzisiaj i patrzę, a ja już nie pracuję
może kliknęłaś przez przypadek...
ja nie słyszałam nigdy o czymś takim.

sama nie wiem, ale nie wydaje mi się... 

You aren't on the leaderboard at all, you must give some healthy food and drink to your Bimbo
Mam takie coś gdy wejdę do rankingu. Przecież zdrowo ją karmię
o co chodzi??