» 461 bimbos on-line now and 2887088 registered Bimbos!

Remiutka wrote:
A propos' tych niespadających pragnień to mojej Bimbo już 3 dzień nic nie spada a zwierzakowi tak.
O co chodzi z tymi kontami VIP?
Zglos do supportu: www.missbimbo.com/support
Konta VIP beda dla osob, ktore za nie zaplaca. Beda oferowac troche wiecej mozliwosci niz konta standardowe.
Eldan wrote:
Zuoo wrote:
nieznosna wrote:
Zagrałam jeszcze raz do 40 000 pkt. Do 5 lvl. Trzeba grać do końca? Bo ja po osiągnięciu iluś tam punktów, po kolejnym lvlu klikam w "Goals", żeby sprawdzić, czy coś tam drgnęło... Bez przerwy mam "11 400 left". Pojęcia nie mam, czemu akurat tyle. Może nalicza po trochę punktów każdego dnia?Myślę, że po prostu musimy jutro od początku zagrać i tyle.
To jest bug, z którego powodu trzeba było te punkty zdobyć na pierwszym poziomie. Jest już zgłoszony adminom i powinien byc niebawem naprawiony.
U mnie już naprawione 

ooo to już jest 42 lvl?
Last edited by Dresiara6 (03-15-2010 14:35)

Jest i czekamy na 43 ;p

U mnie też już normalnie wzrastają poziomy głodu i pragnienia 
Kiedy chciałam zapisać nowo utworzony outfit pojawiło się...:
"You have reached the maximum number of allowed outfits (1175/92)!"
Czy muszę pojedynczo skasować ponad 1000 zapisanych outfitów?! 

nieznosna wrote:
Czy muszę pojedynczo skasować ponad 1000 zapisanych outfitów?!
tak. przy wprowadzaniu konta vip chyba zrobili limit na zapisane outfity... ja kasowałem hurtem.
DonnaCaramia wrote:
nieznosna wrote:
Czy muszę pojedynczo skasować ponad 1000 zapisanych outfitów?!tak. przy wprowadzaniu konta vip chyba zrobili limit na zapisane outfity... ja kasowałem hurtem.
Dzięki.
Już doszłam, że wystarczy bez przerwy klikać "Delete"... ale i tak dużo tego, liczyłam na jeszcze prostsze i szybsze "Usuń wszystkie" 
Pozdrawiam.

Eldan wrote:
Telara wrote:
Wie ktoś może, dlaczego wyskakuje mi błąd 404, gdy chcę kupić zaginione rzeczy z Memory Game i Super Puzzle?
Tzn. wyskakuje błąd kiedy na nie klikasz w trakcie poszukiwań?
Właśnie sprawdziłam i obojętne, czy jest to podczas poszukiwań czy nie, to i tak występuje takowy błąd.
nieznosna wrote:
DonnaCaramia wrote:
nieznosna wrote:
Czy muszę pojedynczo skasować ponad 1000 zapisanych outfitów?!tak. przy wprowadzaniu konta vip chyba zrobili limit na zapisane outfity... ja kasowałem hurtem.
Dzięki.
Już doszłam, że wystarczy bez przerwy klikać "Delete"... ale i tak dużo tego, liczyłam na jeszcze prostsze i szybsze "Usuń wszystkie"
Pozdrawiam.
Jest taka opcja na samym dole w Dress up. Na żółtym tle masz:
Click here to delete multiple outfits.

Zabawny błąd się dzisiaj pojawił. Prawie wszędzie gdzie nie wejdę wyskakuje: You've already gotten this gift. Np w Nine's, Beauty itp.
No i nic w związku z tym się nie da zrobić 

Zuoo wrote:
Zabawny błąd się dzisiaj pojawił. Prawie wszędzie gdzie nie wejdę wyskakuje: You've already gotten this gift. Np w Nine's, Beauty itp.
No i nic w związku z tym się nie da zrobić
a ja mam tylko w Nine's i w Games 

Natascha0 wrote:
Zuoo wrote:
No i nic w związku z tym się nie da zrobića ja mam tylko w Nine's i w Games
ja też mam w nine's, games, inbox i my friends...

też tak miałam ale zalogowałam sie ponownie i bład minął

Telara wrote:
Eldan wrote:
Telara wrote:
Wie ktoś może, dlaczego wyskakuje mi błąd 404, gdy chcę kupić zaginione rzeczy z Memory Game i Super Puzzle?
Tzn. wyskakuje błąd kiedy na nie klikasz w trakcie poszukiwań?
Właśnie sprawdziłam i obojętne, czy jest to podczas poszukiwań czy nie, to i tak występuje takowy błąd.
Gra sie dzis skonczyla, wiec niestety nic sie juz nie da zrobic.

cytrynka1 wrote:
też tak miałam ale zalogowałam sie ponownie i bład minął
Dokladnie, wystarczy sie wylogowac i zalogowac.

Mam taki problem też z tymi BC ale po prostu nie pamiętam hasła do mojego e maila i nie mam jak zaakceptować ten link czy wystarczy jeśli założe nowy email?

winia12 wrote:
Mam taki problem też z tymi BC ale po prostu nie pamiętam hasła do mojego e maila i nie mam jak zaakceptować ten link czy wystarczy jeśli założe nowy email?
Tak. I wciśnij "validate my email" jeszcze raz, to wyśle linka potwierdzającego na nowy adres.
1.
"Be one of the first 50 to respond to the most recent announcement!"
Ktoś mógłby przetłumaczyć i wyjaśnić? 
2.
"You feel empty outside. Have 75 pieces of furniture in your home."
Kupuję nowe meble, mimo to niezmiennie "25 left".
Last edited by nieznosna (03-16-2010 19:36)

1. Badz jedna z pierwszych 50 osob, ktore odpowiedza na najnowsze ogloszenie.
Czyli musisz poczekac na nowe ogloszenie w Announcements i napisac cos jako jedna z pierwszych 50 osob.
2. czujesz sie pusta w srodku. Musisz miec 75 sztuk mebli w domu.
A masz je w pokojach czy tylko kupione? Moze trzeba je gdzies umiescic? Ja akurat mam to zaliczone.
Teraz czekam tylko na nowe ogloszenie ^^
1. Dziękuję bardzo 
2. Niestety ani kupowanie nowych mebli ani wstawianie ich do pokoju nie zmienia sytuacji
Może to błąd, który sam zniknie. Ostatnio takie się zdarzały.
Edit:
Miałaś rację. Po wylogowaniu i ponowym zalogowaniu zaczęło zaliczać. Chodzi o umieszczenie mebli w "My home" 
Pozdrawiam!
Last edited by nieznosna (03-16-2010 20:13)

ktoś napisał że jeśli chcę aby mój piesek schudł muszę się z nim bawić. Bawiłam się i działało ale teraz nie działa, wagę ma ciągle tą samą
to jakiś błąd czy co?

Dresiara6 wrote:
ktoś napisał że jeśli chcę aby mój piesek schudł muszę się z nim bawić. Bawiłam się i działało ale teraz nie działa, wagę ma ciągle tą samą
to jakiś błąd czy co?
Jak dla mnie wyglada na blad. Chyba, ze jest jakis limit dzienny, ale przyznam, ze o nim nie slyszalam.
Jesli nie bedzie chudl tez jutro ani pojutrze napisz do supportu.
Eldan wrote:
1. Badz jedna z pierwszych 50 osob, ktore odpowiedza na najnowsze ogloszenie.
Czyli musisz poczekac na nowe ogloszenie w Announcements i napisac cos jako jedna z pierwszych 50 osob.
2. czujesz sie pusta w srodku. Musisz miec 75 sztuk mebli w domu.
A masz je w pokojach czy tylko kupione? Moze trzeba je gdzies umiescic? Ja akurat mam to zaliczone.
Teraz czekam tylko na nowe ogloszenie ^^
Zmienili ten pierwszy level, prawda? Ja nic takiego nie miałam 

Dresiara6 wrote:
to jakiś błąd czy co?
Może go przekarmiasz?