wczoraj upiększyłam sobie bimbo pierścionkami i tatuażami. dokonałam zakupu za ponad 1000 BD a dostałam 100 BA.... y... zonk? czyli wniosek ze nie można wszystkiego na raz robić? oO
Dresiara6 wrote:
DonnaCaramia wrote:
Dresiara6 wrote:
wiem że to jakiś błąd gry, ale ja też chcę. Mianowicie moja koleżanka dostała 21 000BD za nic! Jednego dnia się wylogowała a drugiego dnia zobaczyła że ma 21 800 BD(poprzedniego dnia miała 800). A nie wydaje mi się że osoba z 9 lvl była w stanie jednego dnia zarobić tyle BD. Co zrobić abym ja też miała taki błąd gry? (może napisać do supportu?)
A widziałaś namacalnie te dopisane BD, czy to tylko z jej relacji do Ciebie dotarło?
Bo możliwe, że koleżanka chce zaimponować Ci w jakiś sposób.
W każdym bądź razie na pewno nikt świadomie nie przyzna Ci 21 000 BD, więc pozostaje liczyć na łut szczęścia i jakąś obsuwę w kodzie gry.ja jej nie uwierzyłam ale zobaczyłam na jej profilu że tyle ma, po tym jak mi to powiedziała
pewnie doładowała sobie konto, a Ciebie okłamuje... ja gram już ponad 400 dni i nikt nie dał mi za nic 20 000 tys. cudów nie ma ;P
HeartOfInk wrote:
wczoraj upiększyłam sobie bimbo pierścionkami i tatuażami. dokonałam zakupu za ponad 1000 BD a dostałam 100 BA.... y... zonk? czyli wniosek ze nie można wszystkiego na raz robić? oO
bo to chyba nie działa tak, że dostajesz 100 ba za każdy jeden kolczyk/tatuaż. płacisz za wszystko z osobna, ale attitude dostajesz za całość.
Last edited by Shimly (03-05-2010 15:51)

DonnaCaramia wrote:
Dresiara6 wrote:
wiem że to jakiś błąd gry, ale ja też chcę. Mianowicie moja koleżanka dostała 21 000BD za nic! Jednego dnia się wylogowała a drugiego dnia zobaczyła że ma 21 800 BD(poprzedniego dnia miała 800). A nie wydaje mi się że osoba z 9 lvl była w stanie jednego dnia zarobić tyle BD. Co zrobić abym ja też miała taki błąd gry? (może napisać do supportu?)
A widziałaś namacalnie te dopisane BD, czy to tylko z jej relacji do Ciebie dotarło?
Bo możliwe, że koleżanka chce zaimponować Ci w jakiś sposób.
W każdym bądź razie na pewno nikt świadomie nie przyzna Ci 21 000 BD, więc pozostaje liczyć na łut szczęścia i jakąś obsuwę w kodzie gry.
ja już tak miałam kilka razy.. ^^ ale nie taką sumę.. oO

Shimly wrote:
HeartOfInk wrote:
bo to chyba nie działa tak, że dostajesz 100 ba za każdy jeden kolczyk/tatuaż. płacisz za wszystko z osobna, ale attitude dostajesz za całość.
nie, no pisze że za 100 BD jest 100 BA. czyli zę po prostu zwaliłam i mogłam oddzielnie każdy tatuaż robić a nie wszystko na raz.
HeartOfInk wrote:
Shimly wrote:
HeartOfInk wrote:
nie, no pisze że za 100 BD jest 100 BA. czyli zę po prostu zwaliłam i mogłam oddzielnie każdy tatuaż robić a nie wszystko na raz.
Tak, żeby dostać 3 razy po 100BA, to musisz wszystko robić osobno.

A ja mam pytanie małe -
Napisałam wczoraj do supportu bo nie dostałam "wypłaty" z dwóch dni , kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi ?

nie moge glosowac na domy a mam takiego questa ;/ wyskakuje mi ze: "Your email address must be valid to vote!" przeciez jest dzialajacy bo przychodza mi na niego maile gdy bimbocha jest chora... pomożcie....
duel me

calimonique wrote:
nie moge glosowac na domy a mam takiego questa ;/ wyskakuje mi ze: "Your email address must be valid to vote!" przeciez jest dzialajacy bo przychodza mi na niego maile gdy bimbocha jest chora... pomożcie....
Ale nie jest potwierdzony - parę stron wcześniej jest napisane jak to zrobić.
W skrócie: wciśnij validate my e-mail i poczekaj aż przyjdzie wiadomość na twojego maila. Otwórz tę wiadomość i kliknij na podany tam link. Jeśłi dalej będzie wyskakiwało, że jest niepotwierdzony, będziesz musiała zmienić maila na jakiegoś lepiej znanego, np. na google lub yahoo.

love_you_forever wrote:
A ja mam pytanie małe -
Napisałam wczoraj do supportu bo nie dostałam "wypłaty" z dwóch dni , kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi ?
To zależy, powinien w ciągu 2-3 dni ale może też dłużej nawet do 5

Cześć,jestem tutaj całkiem nowa i mam pytanie.
Co to są te bimbo credy i jak ich używać?
Wiem,że nie jestem za bardzo w temacie ale byłabym wdzięczna,gdyby ktoś mi pomógł 
Z góry baaaardzo dziękuję i proszę o pomoc.Pozdrawiam :*
Xxx Diana xxX wrote:
Cześć,jestem tutaj całkiem nowa i mam pytanie.
Co to są te bimbo credy i jak ich używać?
Wiem,że nie jestem za bardzo w temacie ale byłabym wdzięczna,gdyby ktoś mi pomógł
Z góry baaaardzo dziękuję i proszę o pomoc.Pozdrawiam :*
Bimbo credy, to są takie punkty, które przyznajesz innym bimbo, jeśli Ci się podobają (lub inne bimbo Tobie) Co tydzień 3 bimbo z najwiekszą ilością tych punktów dostają nagrody.
Pamiętaj jednak, że nie możesz nikogo prosić o credy, ani informować, że komuś je dałaś.

Nie wiecie może, czy można gdzieś zobaczyć, czy ma się jakieś home kredytki?

Amarantha wrote:
Chyba gdzieś na profilu pokazuje?

Amarantha wrote:
pod ikonką domu na profilu głównym.

Bardzo dziękuję za pomoc 
Pozdrawiam wszystkich!

Xxx Diana xxX wrote:
Bardzo dziękuję za pomoc
Pozdrawiam wszystkich!
od tego jest ten wątek 
nie dostałam prezentu za 200 i 300 dzień gry a myślałam, że dostaje się tylko za 100...
Jak napisać to do Supportu .?

croopppaa wrote:
nie dostałam prezentu za 200 i 300 dzień gry a myślałam, że dostaje się tylko za 100...
Jak napisać to do Supportu .?
pytasz o adres czy o treść wiadomości?
Earendila wrote:
croopppaa wrote:
Jak napisać to do Supportu .?pytasz o adres czy o treść wiadomości?
o treść wiadomości ...
croopppaa wrote:
Earendila wrote:
croopppaa wrote:
Jak napisać to do Supportu .?pytasz o adres czy o treść wiadomości?
o treść wiadomości ...
Podejrzewam, że dostałaś, ale nie zauważyłaś.

1. Komu można się poskarżyć, że ktoś mądry wymyślił limit zapisanych strojów w szafie i że komuś się to nie podoba?
2. Dlaczego forum tak zamula? Nie tylko mnie, ale Vampie, Dili i Polannd.

DonnaCaramia wrote:
1. Komu można się poskarżyć, że ktoś mądry wymyślił limit zapisanych strojów w szafie i że komuś się to nie podoba?
2. Dlaczego forum tak zamula? Nie tylko mnie, ale Vampie, Dili i Polannd.
1.Skontaktuj się z supportem.
2.Jak bardzo chcesz wiedzieć - skontaktuj się z supportem.

Czy także macie problem z zalogowaniem się na Miss Bimbo? Strona główna nie wyświetla się prawidłowo. Natomiast wczoraj były problemy z Beauty i Games.