i znow sa problemy z zapisaniem Bimbo 
...

z grafikami też 

Nadal?

nadal i wciąż. Poza tym forum szaleje
i to nie pozytywnie -_-'

Zglosilam.
Dawajcie znac, jakby jeszcze inne problemy byly.

narazie jest ok , ale co chwile sie jakby psuje ..
ja mam zas czary mary jakies zniknelo mi 500 BA a pojawila mi sie spudnica babelkowa ta - zielona w dodatku
daje noge uciac , ze jej nie kupowalam a tymbardziej zielonej
bo kubraczek od tego zestawu kupilam fioletowy .
...

smigola wrote:
ja mam zas czary mary jakies zniknelo mi 500 BA a pojawila mi sie spudnica babelkowa ta - zielona w dodatku![]()
daje noge uciac , ze jej nie kupowalam a tymbardziej zielonejbo kubraczek od tego zestawu kupilam fioletowy .
Zglos do supportu.

Eldan wrote:
smigola wrote:
ja mam zas czary mary jakies zniknelo mi 500 BA a pojawila mi sie spudnica babelkowa ta - zielona w dodatku![]()
daje noge uciac , ze jej nie kupowalam a tymbardziej zielonejbo kubraczek od tego zestawu kupilam fioletowy .
Zglos do supportu.
ok i nie BA a BD .. i spodnica a nie spudnica
zakcecona jestem dzis..
Last edited by smigola (10-27-2009 14:31)
...

smigola wrote:
Eldan wrote:
smigola wrote:
Zglos do supportu.
ok i nie BA a BD .. i spodnica a nie spudnica
zakcecona jestem dzis..
A nie kupowałaś przypadkiem dzisiaj czegoś innego? Może klikneło Ci sie pomyłkowo, nie zauważyłaś, zostało w koszyku, a potem jak coś innego kupowałaś to się kupiło przy okazji 

Zuoo wrote:
smigola wrote:
Eldan wrote:
Zglos do supportu.ok i nie BA a BD .. i spodnica a nie spudnica
zakcecona jestem dzis..
A nie kupowałaś przypadkiem dzisiaj czegoś innego? Może klikneło Ci sie pomyłkowo, nie zauważyłaś, zostało w koszyku, a potem jak coś innego kupowałaś to się kupiło przy okazji
Jak już o tym mowa, to właśnie dotarło do mnie, że mam tą samą sytuację...
Już jakieś 4 albo 3 dni temu zauważyłam u siebie tą spódnicę, ale pomyślałam, że ona była dana razem z tymi ciuchami - prezentami(?) - różowa torebka, buty, rojstopy i chyba coś tam jeszcze. Ale nie zwróciłam uwagi na kasę. Faktycznie - dziwne...

Zuoo wrote:
smigola wrote:
Eldan wrote:
Zglos do supportu.ok i nie BA a BD .. i spodnica a nie spudnica
zakcecona jestem dzis..
nie wlasnie nic , zalogowalam sie dopiero okolo 13 bo wczesniej mnie nawet nie wpuszczalo , a potem zaczal szalec serwer, forum i tak w kolo , jedyne co to beauty oblecialam i gierki wiec nie powinno mi az tyle zjesc.
...

Zdaje sie, ze niektore osoby dostaly ja w prezencie.
Jak cos bedzie wiecej wiadomo to dam znac. Pozostaje jednak sprawa BD - i to zglos.

Eldan wrote:
Zdaje sie, ze niektore osoby dostaly ja w prezencie.
Jak cos bedzie wiecej wiadomo to dam znac. Pozostaje jednak sprawa BD - i to zglos.
juz to zglosilam 
a ta spodnice dostalam dopiero dzis a nie wczesniej z prezentem , przebieralam Bimbo wiele razy wiec napewno bym ja zauwazyla wczesniej , do tego ona jest jako pierwsza w spodnicach.
Last edited by smigola (10-27-2009 16:44)
...

U mnie jest problem z duelsami nie mogę akceptować bo jak próbuję to przenosi mnie na stroną główną na forum też cudem weszłam

A wiadomo już co z prezentami dla osób, które ich nie dostały? Bo ja nadal nie mam.

a skoro juz dzis tak wytykam bledy , to nadal nie funkcjonuje normalnie stronka 3 min laduje sie forum i wszystko inne , duelsy nie dzialaja i ja mam dodakowo jeszcze takie cos
-gwiazdki
...

JA TEŻ CHCĘ POWIEDZIEĆ, ŻE TAKIE COŚ TEŻ MAM I TO OD DAWNA
MAM NADZIEJĘ, ŻE DA SIĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ
:BIZ:

Nanolina wrote:
JA TEŻ CHCĘ POWIEDZIEĆ, ŻE TAKIE COŚ TEŻ MAM I TO OD DAWNA
MAM NADZIEJĘ, ŻE DA SIĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ
:BIZ:
A po co tak krzyczysz??? 
Tak sie już dzieje od dawna. Jest to jakiś drobny błąd na stronie. Jesli Wam to bardzo przeszkadza wystarczy wejść na forum i zaraz wrócić na profil.

Wenress wrote:
A wiadomo już co z prezentami dla osób, które ich nie dostały? Bo ja nadal nie mam.
Jeszcze nic nie wiadomo. Eldan się tym zajmuje, jak tylko będzie coś wiedziała, to na pewno napisze 

nawa wrote:
U mnie jest problem z duelsami nie mogę akceptować bo jak próbuję to przenosi mnie na stroną główną na forum też cudem weszłam
Jest dzisiaj trochę problemów z serwerami
Przed sekundą sprawdzałam i u mnie duelsy działają tak jak trzeba 
Nadal masz te problemy czy już sie naprawiło?

A mnie znowu nie zapisują się zdjęcia Bimbo w "Dress up". I nie ładują się obrazi na forum - widzę tylko adresy-linki. Naprawiło się na jeden czy dwa dni i znowu padło 

Zuoo wrote:
nawa wrote:
Jest dzisiaj trochę problemów z serwerami
Przed sekundą sprawdzałam i u mnie duelsy działają tak jak trzeba
Nadal masz te problemy czy już sie naprawiło?
ja mam problemy nadal , nie widze duelsow wiec i grac nie mozna , zapisywanie Bimbo nadal nie dziala.
...

podpisuje sie pod powyzszym: duelsy nie dzialaja, bo sie nie pojawiaja zdjecia, chellenge sie dlugo laduja i tez nie zawsze wchodza. Bylo wczoraj, a w zasadzie w poniedzialek, ok, ale potem sie popsulo

Z niektorymi problemami pomaga zalogowanie sie na www1
Niestety na razie nie ma zadnych wiadomosci w sprawie obrazkow na duelsach.