» 469 bimbos on-line now and 2887086 registered Bimbos!

mam wszystko, wielkie dzięki ;*

Wielkie dzieki:) bez Was nie dałabym rady tak szybko, spodziewalam sie innej nagrody, ale ogolnie sama gra jest bardzo pomyslowa

uprzedzając następne pytania, oto lista:
Spoiler!
Last edited by AngelaVonEvil (02-27-2010 16:18)

Dresiara6 wrote:
Claramine wrote:
o te rzeczy co trzeba znaleźć ;p
czerwone buty są w Nine na pierwszym miejscu w butach, opaska jest w City po ikonce Clinic...
a ja jestem ciekawa gdzie jest znaczek bohaterki, batmańska odznaka z białym wypełnieniem, batmańska opaska na oczy i czarna postać super bohaterki... pomoże ktoś?ale jakie rzeczy co zrobic aby je szukac jak odblokowac te gry
kupujesz ciuszki z nowej kolekcji i gry same się odblokują

Hej.
Przeczytałam 3 ostatnie storny i nie rozumiem o co chodzi z tym znajdowaniem rzeczy z nowej kolekcji.
I nie działa mi gra memory. Bimbo nie jest ubrana. Gdy kliknę play cały czas jest w samej bieliźnie po czym po 5s od razu ubrania zaczynają się zmieniać.

Nie wiem czy nie lepiej byłoby założyć osobny wątek do pytania o "Hide and seek", bo ta dyskusja tutaj zajęła dwie strony...
Zasady są takie, że piszemy, gdzie co znaleźć między tagami [spoiler) (/spoiler] (oczywiście w kwadratowych nawiasach).
Założyłam nowy wątek:
http://www.missbimbo.com/forum/t139482, … m#p4981538
A ten może zostawmy do innych pytań o grę missbimbo.
Last edited by Vampie (02-27-2010 17:10)

dzięki Mickeyla bardzo pomocne

Vampie wrote:
Nie wiem czy nie lepiej byłoby założyć osobny wątek do pytania o "Hide and seek", bo ta dyskusja tutaj zajęła dwie strony...
Zasady są takie, że piszemy, gdzie co znaleźć między tagami [spoiler) (/spoiler] (oczywiście w kwadratowych nawiasach).
Założyłam nowy wątek:
http://www.missbimbo.com/forum/t139482, … m#p4981538
A ten może zostawmy do innych pytań o grę missbimbo.
jak ja robiłam liste to tak napisałam, ale CO TO JEST I PO CO JEST SPOILER??

Last edited by AngelaVonEvil (02-27-2010 17:13)

Kurcze - czy jest jakiś sposób, żeby "wywołać" ten znaczek batmana nad miastem? Cały czas tam na niego czyham a tymczasem w tym czasie znalazłam wszystkie pozostałe, obleciałam wszystkie gry i możliwości i przeskakuję z okna na okno już z kwadrans a ten się nie pojawił ani razu.
?

Espresso wrote:
Kurcze - czy jest jakiś sposób, żeby "wywołać" ten znaczek batmana nad miastem? Cały czas tam na niego czyham a tymczasem w tym czasie znalazłam wszystkie pozostałe, obleciałam wszystkie gry i możliwości i przeskakuję z okna na okno już z kwadrans a ten się nie pojawił ani razu.
?
jest nowy wątek tam zadaj to pytanie 

Skasowalam posty bez tagow [spoiler].

Hej,
Mam pytanie-jak już kupię dom na 30 poziomie to opłaca mi się go mieć, czy jak najprędzej go sprzedać?

To zależy. Ja sprzedałam, ale wiem, że są ludzie, którzy go zostawiają dla BA. Ale na poziomie bodajże 36 musisz wynająć albo kupić willę, więc chyba i tak trzeba tę posiadłość sprzedać. A im szybciej sprzedasz, tym więcej kasy dostaniesz z powrotem.

Dzięki 

Hej, mam pytanie. W grze French Kiss, kiedy przejdę 1 poziom, pojawia się tylko "leave the game". Jak przejść dalej?
(przepraszam, jeżeli takie pytanie już było, ale nie nie chce mi się czytać 30 stron. 
Jeszcze druga rzecz: wiecie może, czy istnieje taki wątek, w którym wpisuje się darmowe albo bardzo tanie rzeczy (coś podobnego było na Stardoll)?
Znalazłam właśnie bransoletkę za 1$ i zastanawiam się, czy jest więcej takich rzeczy.

Last edited by mastyn (03-02-2010 21:09)

mastyn wrote:
Hej, mam pytanie. W grze French Kiss, kiedy przejdę 1 poziom, pojawia się tylko "leave the game". Jak przejść dalej?
(przepraszam, jeżeli takie pytanie już było, ale nie nie chce mi się czytać 30 stron.
Jeszcze druga rzecz: wiecie może, czy istnieje taki wątek, w którym wpisuje się darmowe albo bardzo tanie rzeczy (coś podobnego było na Stardoll)?
Znalazłam właśnie bransoletkę za 1$ i zastanawiam się, czy jest więcej takich rzeczy.![]()
W "French kiss" można przejść tylko jeden poziom dziennie.
Ceny są ustalane odgórnie, więc musisz po prostu poszukać w sklepie.

Vampie wrote:
mastyn wrote:
Znalazłam właśnie bransoletkę za 1$ i zastanawiam się, czy jest więcej takich rzeczy.![]()
W "French kiss" można przejść tylko jeden poziom dziennie.
Ceny są ustalane odgórnie, więc musisz po prostu poszukać w sklepie.
i musisz kliknąć w grze Franch Kiss "leave the game" wtedy dostaniesz BA 

wiem że to jakiś błąd gry, ale ja też chcę. Mianowicie moja koleżanka dostała 21 000BD za nic! Jednego dnia się wylogowała a drugiego dnia zobaczyła że ma 21 800 BD(poprzedniego dnia miała 800). A nie wydaje mi się że osoba z 9 lvl była w stanie jednego dnia zarobić tyle BD. Co zrobić abym ja też miała taki błąd gry? (może napisać do supportu?) 

i czemu nie mogę akceptować niektórych challenges i duels klikam po klika razy i sie nie akceptuje ale jak klikne żeby nie akceptować to od razu łapie 

Hej 
Gram na bimbo już od 278 dni. Moja znajoma koleżanka(która także ma bimbo) dostała na 100 dzień chyba 1000 BD. Ja ich ni dostałam. Wiem piszę trochę późno, ale dopiero nie dawno się dowiedziałam. Proszę o pomoc !!

Klaudusia0508 wrote:
Hej
Gram na bimbo już od 278 dni. Moja znajoma koleżanka(która także ma bimbo) dostała na 100 dzień chyba 1000 BD. Ja ich ni dostałam. Wiem piszę trochę późno, ale dopiero nie dawno się dowiedziałam. Proszę o pomoc !!
1. Nie pamiętam czy ta zasada nadal obowiązuje, ale nie powinnaś pisać wprost o nagrodzie jaką dostaje się za przekroczenie 100-dnia gry (zwłaszcza, że podajesz błędną bądź co bądź wiadomość).
2. Napisz do supportu, choć przypuszczam, że mogłaś nie zauważyć, że Spoiler!

Dresiara6 wrote:
i czemu nie mogę akceptować niektórych challenges i duels klikam po klika razy i sie nie akceptuje ale jak klikne żeby nie akceptować to od razu łapie
Też mam z tym problem, ale podejrzewam, że to wina bardziej połączenia internetowego i któregoś z appletów niż coś od nich.

Dresiara6 wrote:
wiem że to jakiś błąd gry, ale ja też chcę. Mianowicie moja koleżanka dostała 21 000BD za nic! Jednego dnia się wylogowała a drugiego dnia zobaczyła że ma 21 800 BD(poprzedniego dnia miała 800). A nie wydaje mi się że osoba z 9 lvl była w stanie jednego dnia zarobić tyle BD. Co zrobić abym ja też miała taki błąd gry? (może napisać do supportu?)
A widziałaś namacalnie te dopisane BD, czy to tylko z jej relacji do Ciebie dotarło?
Bo możliwe, że koleżanka chce zaimponować Ci w jakiś sposób.
W każdym bądź razie na pewno nikt świadomie nie przyzna Ci 21 000 BD, więc pozostaje liczyć na łut szczęścia i jakąś obsuwę w kodzie gry.

DonnaCaramia wrote:
Dresiara6 wrote:
A widziałaś namacalnie te dopisane BD, czy to tylko z jej relacji do Ciebie dotarło?
Bo możliwe, że koleżanka chce zaimponować Ci w jakiś sposób.
W każdym bądź razie na pewno nikt świadomie nie przyzna Ci 21 000 BD, więc pozostaje liczyć na łut szczęścia i jakąś obsuwę w kodzie gry.
ja jej nie uwierzyłam ale zobaczyłam na jej profilu że tyle ma, po tym jak mi to powiedziała