jest maly problem , nie mozna zapisac ubranej Bimbo 
Last edited by smigola (10-23-2009 20:46)
...

Witam wszystkich,
Ja mam problem ze zdjeciami bimbo - nie laduja sie podczas duelsow. Nie moge przez to glosowac - chyba, ze w ciemno. Wczesniej bylo ok. Tak sie zrobilo dzisiaj. I nie jest to raczej problem z moim komputerem, bo inne strony dzialaja bez zarzutu. Przegladarka to firefox
pozdrawiam

Mia Lu wrote:
Witam wszystkich,
Ja mam problem ze zdjeciami bimbo - nie laduja sie podczas duelsow. Nie moge przez to glosowac - chyba, ze w ciemno. Wczesniej bylo ok. Tak sie zrobilo dzisiaj. I nie jest to raczej problem z moim komputerem, bo inne strony dzialaja bez zarzutu. Przegladarka to firefox
pozdrawiam
mam to samo, ale już od jakiegoś czasu 

smigola wrote:
Jaka przegladarka?

Earendila wrote:
Mia Lu wrote:
Witam wszystkich,
pozdrawiammam to samo, ale już od jakiegoś czasu
Z najnowsza wersja FF sa wlasnie problemy jesli chodzi o Duele
(tez mam)
Obsluga techniczna jest w trakcie naprawiania tego...

Eldan wrote:
smigola wrote:
Jaka przegladarka?
mozilla oczywiscie , , o wczoraj po dodaniu nowych ciuchow , sprawdzalam tez na innych przegladarkach i wszystko dziala tylko nie to .
poprostu mi sie nie laduje pisze tak :
Nie udało się nawiązać połączenia
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem photo.missbimbo.com.
Last edited by smigola (10-24-2009 09:53)
...

Smigola mam dokładnie ten sam problem co ty 

Czy to normalne, że jak gram w Fitz to po pierwszym levelu dostaje BD i BA, przy drugim pisze mi `score updated`, a nastepnego dnia znow ta sama sytuacja?

smigola wrote:
Eldan wrote:
smigola wrote:
Jaka przegladarka?
mozilla oczywiscie , , o wczoraj po dodaniu nowych ciuchow , sprawdzalam tez na innych przegladarkach i wszystko dziala tylko nie to .
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem photo.missbimbo.com.
Zdaje sie, ze sa jakies problemy z serwerem.
Ja przez spora czesc poranka nie moglam sie wcale z gra polaczyc.
Zglosze.

AIivia wrote:
Czy to normalne, że jak gram w Fitz to po pierwszym levelu dostaje BD i BA, przy drugim pisze mi `score updated`, a nastepnego dnia znow ta sama sytuacja?
Zdaje sie, ze tak.

Eldan wrote:
smigola wrote:
Eldan wrote:
Jaka przegladarka?mozilla oczywiscie , , o wczoraj po dodaniu nowych ciuchow , sprawdzalam tez na innych przegladarkach i wszystko dziala tylko nie to .
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem photo.missbimbo.com.Zdaje sie, ze sa jakies problemy z serwerem.
Ja przez spora czesc poranka nie moglam sie wcale z gra polaczyc.
Zglosze.
no i nie widze zadnych obrazkow na forum , avatarow , o duelsach nie wspomne 
...

AIivia wrote:
Tak, to normalne. Póki co BD i BA dostaje się tylko za pierwszy level.

Zuoo wrote:
AIivia wrote:
Tak, to normalne. Póki co BD i BA dostaje się tylko za pierwszy level.
A czy w przeszłości będzie możliwość dostawania BD/BA za następne levele?(pytam teoretycznie)

Od tego momentu kazde rozmowy nie na temat (niezaleznie od tego kto zaczal i czy ktos ma racje czy nie) beda karane ostrzezeniem.
Dyskusje nie na temat kasuje.

Witam 
Mam pytanie czy nowe gry dodają IQ i ile czego za nie dostajemy? 

-Midian- wrote:
Witam
Mam pytanie czy nowe gry dodają IQ i ile czego za nie dostajemy?
Nie IQ nie dostajesz ale za to za przejście 1 poziomu masz 30BA i 50BD
jest jakaś stronka na której znajdę opisy zadań z poszczególnych leveli? [interesują mnie te powyżej 26] i czy w 26 levelu mogę kupic dowolne mieszkanie?
Shimly wrote:
jest jakaś stronka na której znajdę opisy zadań z poszczególnych leveli? [interesują mnie te powyżej 26] i czy w 26 levelu mogę kupic dowolne mieszkanie?
http://missbimbo.com/forum/t95577,1-goa … -links.htm
Tak możesz kupić dowolne.

Telara wrote:
Wie ktoś, kiedy w grze Mysteriez naliczane są "Bonus score"?
Więc jak, wie ktoś? 
Po 1 levelu na dole Ci się pojawia ile wygrałeś i wtedy Ci naliczają. Nawet jak nie grasz dalej!

Telara wrote:
Telara wrote:
Więc jak, wie ktoś?
Bonus score naliczny jest tylko wtedy jeśli ukończysz grę przed czasem

nawa wrote:
Telara wrote:
Telara wrote:
Więc jak, wie ktoś?
Bonus score naliczny jest tylko wtedy jeśli ukończysz grę przed czasem
nieprawda .
bonus score naliczało by Ci gdybyś grała z kimś i byś z nim wygrała, ale w Miss Bimbo nie masz przeciwniczki .

ja moze troche nie na temat, ale powiedzcie mi, czy jest dozwolony, fair itd. pewien self-marketing uprawiany czasem na profilach?
Bo ja tu nowa jestem, rozdaje bc tym, ktorzy mi sie podobaja, ale nie podpisuje sie pod tym slowami: bylam tu, jest super,zostawiam 5+ odwiedz mnie, moj dom i powiedz (zrewanzuj sie), co myslisz. W roznych wersjach jezykowych.
I na nikogo tu nie skarze, po prostu sie pytam, bo nie wiem.
Bez zlosliwych podtekstow
Mia Lu wrote:
ja moze troche nie na temat, ale powiedzcie mi, czy jest dozwolony, fair itd. pewien self-marketing uprawiany czasem na profilach?
Bo ja tu nowa jestem, rozdaje bc tym, ktorzy mi sie podobaja, ale nie podpisuje sie pod tym slowami: bylam tu, jest super,zostawiam 5+ odwiedz mnie, moj dom i powiedz (zrewanzuj sie), co myslisz. W roznych wersjach jezykowych.
I na nikogo tu nie skarze, po prostu sie pytam, bo nie wiem.
Bez zlosliwych podtekstow
To jest niezgodne z regulaminem. Nie wolno nikogo informować, że dało mu się BC, lub w jakikolwiek sposób to sugerować. Nie wolno też prosić o credy.
Jesli zauważysz, że ktos tak postępuje, to możesz to zgłosić do mnie lub do Eldan i wtedy ta osoba zostanie ukarana.

Ok, dzieki.
Tak mi sie wydawalo, ze to jakos tak nie za bardzo w porzadku.