» 438 bimbos on-line now and 2887086 registered Bimbos!

O! Druga zmiana przyszła 

caracal wrote:
Vampie wrote:
Zuoo wrote:
Zara, nie mam czasu
Te kozaki co to miały być niby za kolano, to niestety przy zuyym wzroście, to jedynie na pół kolana starczająZnam ten ból...
wydaje się wam, kurduple
Znalazła się
Albo pończochy - nie ma mowy, żeby nosić do krótszych spódnic, bo niższe dziewczyny mogą nosić pończochy sięgające aż pod tyłek, a mi sięgają góra do pół uda... O spódnicach i sukienkach w założeniu maxi, a sięgających do pół łydki już nie wspomnę... dobrze, że Duńczycy robią odzież na wysokich...

Vampie wrote:
Vitam, vitam...
Albo za krótkie rajstopy - dużo firm, w tym gatta robi tylko na maksymalny wzrost 179, ja akurat mam taki, ale rajstopy i tak muszę pracowicie naciągać, a jak chodzę, to mi krok zjeżdża...w innych są dobre na długość, ale dopiero XL, a one z kolei mają tę część majtkową nad wyraz obszerną, często jeszcze z dwoma szwami z tyłu i mogę ją sobie założyć aż pod biust...
jakiez to szczescie ze duza nie uroslam
Ja za to moge ponarzekac na kozaki, ktore sa robione dla bezdlydkowcow, znalezienie takich ktore wcisne na konczyne graniczy z cudem 

Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
Znam ten ból...wydaje się wam, kurduple
Znalazła się
![]()
Albo pończochy - nie ma mowy, żeby nosić do krótszych spódnic, bo niższe dziewczyny mogą nosić pończochy sięgające aż pod tyłek, a mi sięgają góra do pół uda... O spódnicach i sukienkach w założeniu maxi, a sięgających do pół łydki już nie wspomnę... dobrze, że Duńczycy robią odzież na wysokich...
a właśnie zastanawiam się czy te przeurocze pończochy z calzzedoni będą dobre na długość

bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
Nocna Zmiana Bluesa. Metallu może raczej... 

caracal wrote:
Vampie wrote:
caracal wrote:
wydaje się wam, kurdupleZnalazła się
![]()
Albo pończochy - nie ma mowy, żeby nosić do krótszych spódnic, bo niższe dziewczyny mogą nosić pończochy sięgające aż pod tyłek, a mi sięgają góra do pół uda... O spódnicach i sukienkach w założeniu maxi, a sięgających do pół łydki już nie wspomnę... dobrze, że Duńczycy robią odzież na wysokich...a właśnie zastanawiam się czy te przeurocze pończochy z calzzedoni będą dobre na długość
Pończochy czy rajstopy? Ja mam parę par jednych i drugich, ale rzadko noszę...

bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
ja tam zaraz ide, czekam tylko az mi sie pranie upierze coby na strych pójść

Pończochy Calzedonii rozmiaru 3-4 sięgają mi do połowy uda, a zakolanówki - ledwutko za kolano

Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
Znalazła się![]()
Albo pończochy - nie ma mowy, żeby nosić do krótszych spódnic, bo niższe dziewczyny mogą nosić pończochy sięgające aż pod tyłek, a mi sięgają góra do pół uda... O spódnicach i sukienkach w założeniu maxi, a sięgających do pół łydki już nie wspomnę... dobrze, że Duńczycy robią odzież na wysokich...a właśnie zastanawiam się czy te przeurocze pończochy z calzzedoni będą dobre na długość
Pończochy czy rajstopy? Ja mam parę par jednych i drugich, ale rzadko noszę...
pończochy, rajstop mam całkiem spory zapas 

caracal wrote:
bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
I co... pójdziesz tam i zawiśniesz pod stropem jak nietoperz? 

caracal wrote:
bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
NIE!
A widziałaś filmik Northern Kingsów z J-P kręcącym biodrami?

Vampie wrote:
Pończochy Calzedonii rozmiaru 3-4 sięgają mi do połowy uda, a zakolanówki - ledwutko za kolano
znaczy z krótkimi spódniczkami będą wyglądać nieprzystojnie? jak nie dla młodej dobrze wychowanej panienki 

Vampie wrote:
caracal wrote:
bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
NIE!
A widziałaś filmik Northern Kingsów z J-P kręcącym biodrami?
widziałam 

bomilla wrote:
caracal wrote:
bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
A myślisz, że jak my, mhroczne istoty śpimy?

caracal wrote:
Vampie wrote:
znaczy z krótkimi spódniczkami będą wyglądać nieprzystojnie? jak nie dla młodej dobrze wychowanej panienki
Zależy jakie się ma uda...

caracal wrote:
Vampie wrote:
caracal wrote:
NIE!
A widziałaś filmik Northern Kingsów z J-P kręcącym biodrami?widziałam
To czemu nie pokazałaś, żmijo?

Vampie wrote:
bomilla wrote:
caracal wrote:
ja tam zaraz ide, czekam tylko az mi sie pranie upierze coby na strych pójśćI co... pójdziesz tam i zawiśniesz pod stropem jak nietoperz?
A myślisz, że jak my, mhroczne istoty śpimy?
Jednak J-P ma jakąś zaletę... szkoda tylko że w czapce był... bidny Jarkko nie potrafi najwyraźniej tańczyć bez gitary ;sniff:
No tak... wyskoczyłam z tym pytaniem jak gumka z gaci... przecież to oczywiste 

bomilla wrote:
caracal wrote:
bomilla wrote:
O! Druga zmiana przyszła
nienineinie, powiesze pranie na sznurku i wyruszę w daleką drogę do odmu gdzie ciągle nie ma netu i ogólnie jest niczym w krainie mordor gdzie zaległy cienie 

Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
NIE!
bo tak
Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
Zależy jakie się ma uda...
jak młoda dobrze wychowana panienka? 

caracal wrote:
Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
NIE!
bo tak
![]()
Vampie wrote:
caracal wrote:
znaczy z krótkimi spódniczkami będą wyglądać nieprzystojnie? jak nie dla młodej dobrze wychowanej panienkiZależy jakie się ma uda...
jak młoda dobrze wychowana panienka?
Jak się ma uda typu japońskiego, znaczy cieńkie i dziewczęce, to wygląda się uroczo z widocznymi podwiązkami, a jak się ma uda solidniejsze, kobiece, to wygląda się jak ladacznica nachalnie szukająca klientów... niestety...

Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
caracal wrote:
Vampie wrote:
NIE!
bo tak
![]()
Vampie wrote:
Zależy jakie się ma uda...jak młoda dobrze wychowana panienka?
Jak się ma uda typu japońskiego, znaczy cieńkie i dziewczęce, to wygląda się uroczo z widocznymi podwiązkami, a jak się ma uda solidniejsze, kobiece, to wygląda się jak ladacznica nachalnie szukająca klientów... niestety...
super
będę wyglądać jak ladacznica 

i taka młoda panienka to z ciebie nie jest... 25 lat to tradycyjnie początek staropanieństwa 

Vampie wrote:
i taka młoda panienka to z ciebie nie jest... 25 lat to tradycyjnie początek staropanieństwa
ssspadaj
i tak nikt mi nie wierzy jak mówię ile mam lat
skoro zakolanówki z calzzedoni są ciut za kolano, to gdzie byś poleciła znaleźć takie na długie nogi?
Last edited by caracal (10-02-2009 19:51)

ostatnio wątki coraz szybciej wykańczane 

Eufryda wrote:
ostatnio wątki coraz szybciej wykańczane
speed niebezpieczna prędkosc