» 487 bimbos on-line now and 2886737 registered Bimbos!
|
|

buzau, dar momentan stau in bucuresti..tot cu facultatea 

Chabita wrote:
Mai era un topic la fel ca acesta..De ce ai facut altul?
unde mai era
?
Pai era mai in colo...
Si erau mai multe judete.

da-mi link-ul 

si eo sunt din brasov .....si multe alte fete de la mine se la liceu:)

sus bucurestiul
oricum sunt multe fete de la mine din clasa care sunt si ele pe site dar nu acceseaza forumul....ce ziceri fetelor, iesim si noi la un suc sa impartasim impresii, chestii 

DivaNo1 wrote:
sus bucurestiul
oricum sunt multe fete de la mine din clasa care sunt si ele pe site dar nu acceseaza forumul....ce ziceri fetelor, iesim si noi la un suc sa impartasim impresii, chestii
i'm in!
dar as prefera sa fie **** ce termin cu sesiunea

Kotenoka wrote:
DivaNo1 wrote:
sus bucurestiul
i'm in!
dar as prefera sa fie **** ce termin cu sesiunea
pei clar,nu
....bafta la examene >
<

multumesc
bafta si voua la toate
ar fi dragut sa devina o obisnuinta intalnirile reale 

Hey! eu sunt din Iasi! Ce mai facetzi?

Ma ajutati va rog cu top homes? 

Buna tuturor
eu sunt din jud. Vaslui 

Buzau 

hymmera wrote:
Sunt din Timisoara si ma bucur sa vad k mai exista si Bimbo de Romania
). Nu stiu dk vreuna dintre voi s-a confruntat cu urmatoarea kestie: am trimis pana acu deja de 2 ori sms la allopass la nr.1339 pt a primi prin sms un cod care tastat in casuta corespunzatoare iti suplimenteaza creditul cu 10 000 BD. Problema este k eu trimit sms, cei de la allopas imi taxeaza sms cu 2euro+TVA dar nu primesc nici un cod. Ati mai patit careva?
Si eu am patit la fel
! 1 data 

app. sunt din Tulcea
vad ca nimeni nu e de aici ..

Bucuresti!
Sunt noua pe site, si am o mica problema, de 3 zile imi caut prieten in Club si nimic! Cand apare?
Ms 

Kyky0 wrote:
Bucuresti!
Sunt noua pe site, si am o mica problema, de 3 zile imi caut prieten in Club si nimic! Cand apare?
Ms
e normal. Pana il gasesti pot sa treaca si 2 saptamani, dar daca, totusi, **** 14 zile nu iti gasesti prieten, contacteaz-o pe IzzyFairy www.missbimbo.com/support

Piatra-Neamt......dar de 3 ani stau in Buc
.....am si eu o intrebare....c*m se face k altii care sunt la acelasi nivel cu mine au cu peste 10 000 bimbo atittude mai mult decat mine?

ori au petrecut mai mult timp la nivelul respectiv, ori au cumparat mult, ori au trisat 

Bianca21 wrote:
Kyky0 wrote:
Bucuresti!
Mse normal. Pana il gasesti pot sa treaca si 2 saptamani, dar daca, totusi, **** 14 zile nu iti gasesti prieten, contacteaz-o pe IzzyFairy www.missbimbo.com/support
Multumesc mult! Mai incerc si maine....

Ai sanse mai mari daca mergi sa flirtezi cu cele mai scumpe haine pe care le ai si daca esti bine hranita si cu fericirea 100% 

ORADEA rullz !!!!!
YEEEEE....
KISSEZ

jud. Suceava
anybody ?
eu am fost in suceava